معرفی کتاب حواس جمع اثر جربر آلیسون مترجم سپیده شهیدی مارنانی حواس جمع جربر آلیسون و 2 نفر دیگر 4.2 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 41 خواهم خواند 10 ناشر پرتقال شابک 9786222740658 تعداد صفحات 240 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب حواس جمع، مترجم سپیده شهیدی مارنانی. لیستهای مرتبط به حواس جمع نگارین مثنوی 1404/5/5 لیست خرید✨ 44 کتاب کتاب هایی که تو لیست خریدم هستن و حتما دوست دارم که بخونمشون.🥹✨ 0 26 یادداشتها محبوبترین جدیدترین N.F.P 1402/7/2 این کتاب انگیزه میده برای ادامه ی زندگی:) 0 6 نیکی امام وردی 1403/7/1 داشتن اختلال در تمرکز درس خواندن و یا کار کردن را برای ما سخت می کند . 0 0 مهرسا بانو 1404/5/14 به نام خدا سلام دوباره من این کتاب را خیلی اتفاقی توی نمایشگاه کتاب تهران از نشر پرتقال خریدم . خیلی خیلی اتفاقی جلد و متن پشت کتاب تحت تاثیر قرار گرفتم . با اختلاف بهترین کتابی بود که تا حالا خوندم . حتما بخونیدش چون واقعا قشنگه :) نمیدونم چقدر به شخصیت اصلی داستان شباهت دارید ولی من کپی شخصیت اصلی داستانم یعنی همون کلیا آدامز خودمون . تا حدودی سلایقم و کارهایم بهش شباهت داره . به خاطر همین میتونم درکش کنم . البته کاملا شبیه نیستم ولی خب تاحدودی باهاش یکیم. منی که حالم از کتابای روانشناسی بهم میخوره و از نصیحت بدم میاد عاشق این کتاب شدم . شاید چون روانشناسی داستانی بود . روانشناسی داستانی زیاد خوندم ولی قلم جربر آلیسون خیلی قشنگ بود . با خوندن این کتاب دیدم به زندگی عوض شدش واقعا . شاید خیلی مسخره بیاد چون این نه کتاب خیلی معروفیه و نه خیلی خفن ولی من را متحول کرد . البته دیدگاه با دیدگاه متفاوته . خیلی از کارام را تغییر داد. رفتارم اخلاقم همه چیم الان حس میکنم واقعا ADHD دارم . باز هم میگم دیدگاه و نظر با نظر متفاوت و هرکتابی برای خودش زیباست اما : به نظرم به جای گذاشتن وقت برای خوندن کتاب های معروفی که خیلی جدیدا مد شدن توسط بوک بلاگرا و مردم که هیچ چیز خاصی ندارن این کتاب کل زندگی آدم را عوض میکنه امیدوارم تونسته باشم کمکتان کنم تا بتونید این کتاب را انتخاب کنید :) 6 11