یادداشتهای متین قاسمی (14) متین قاسمی 1404/1/30 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 113 کاش یه همتی کنیم و بیشتر امیرالمؤمنین(ع) رو بشناسیم ❤️ 0 6 متین قاسمی 1403/12/13 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 61 خداوند رحمت کند شهدایی مثل شهید غلامحسین رعیت رکن آبادی را که شاید ما اسمشان را خیلی نشنیده باشیم اما پیش خداوند منان اینها سرافرازند❤️ 0 16 متین قاسمی 1403/9/30 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 55 به نام خدا شهید احمدعلی نیری عارف خدا دوست و استادی حکیم ایشان نوزده سال داشتند و ما هم نوزده سال سن داریم ایشان در رشد پله های عبودیت همچون عارفانی که نزدیک به یک قرن زیسته اند رشد کرد و به پلههای بالایی هم رسید انشاءالله که بتوانیم همچون این جوان مرد بزرگ در مسیر حق قدم برداریم. 0 10 متین قاسمی 1403/7/23 عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 23 بخوام توی یک خط خلاصه بگم: بهترین کتابی که تا بهحال از شهید سلیمانی خوندم ❤️✌🏻 0 10 متین قاسمی 1403/5/17 حاج قاسمی که من میشناسم سعید علامیان 4.4 38 بسم الله الرحمن الرحیم پس از پایان خواندن این کتاب نمیدانم از چه بگویم یعنی زبانم در وصف عظمت این بزرگمرد کوتاهی کرده است! با خواندن این کتاب یک آتشی در دل من روشن شده است این آتش به من این پیام را میدهد که وقت خوابیدن تمام شده وقت تنبلی ها به اتمام رسیده وقت بماند برای بعداً ها گذشته امروز وقت جنب و جوش است امروز وقت نبرد در عرصهی جنگ ترکیبی است در این عرصه به اندازهی قبل به نبرد نظامی مشغول نیستیم اما راه همان راهی است که شهید سلیمانی پیش میبرد راه #مکتبحاجقاسم 🇮🇷🌹❤️ 0 12 متین قاسمی 1403/5/3 بیانیه گام دوم انقلاب «سبک زندگی» و «علم و پژوهش» از منظر بیانات مقام معظم رهبری بیتا صادقیان 5.0 1 عالی عالی عالی دقت کنید این کتاب فقط شامل بیانیه تاریخی گام دوم نیست و شامل دو بخش سبک زندگی و علم و پژوهش هم هست که بسیار خواندنیه 👌 0 11 متین قاسمی 1403/4/30 روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه سیدیاسر جبرائیلی 4.8 10 بسمه تعالی کتاب روایت رهبری؛ کتابی با محوریت مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولیّ فقیه، کتابی که جزئیات به رهبریت انتخاب شدن حضرت آیت الله امام خامنهای و حواشی پیرامون آن را به شکل کاملاً دقیق بیان میکند. طبیعتاً برای من حداقل که بدین شکل است که رهبری و مقام رهبر از مهمترین و از حیاتی ترین مقامهای جهان است و یقیناً سرنوشت قرن های آینده را این فرد در کنار ملّت های غیور رقم میزند. به همین خاطر من این کتاب را در کنار باقی کتابهایی که دوست دارم به شکلی ویژه قرار میدهم زیرا پس از خواندن این کتاب زمینهٔ فکری من و گستردگی آن بسیار بیشتر و عمیق تر شد و حس من این است که به جای اینکه بیشتر از کرامات امام خامنهای در کتاب استفاده کنم که قطعاً بینسیب از شناخت ایشان در کتاب نبودهام، حس کردم که بیشتر با عظمت ها و فضائل حضرت امام خمینی(ره) عیاق شدم. در کل به نظرم این کتاب نباید فقط برای یکبار خوانده شود و قطعاً هر فردی با کمترین آگاهی هم زندگیاش به دو بخش قبل و بعد از خواندن این کتاب تبدیل خواهد شد. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته میم قاف 0 8 متین قاسمی 1403/3/15 قاف سارا عرفانی 4.5 10 👌👌👌👌👌 0 8 متین قاسمی 1402/12/9 رقصی چنین میانه میدانم آرزوست مصطفی چمران 4.3 11 تنها چیزی که بندهی حقیر میتونم در وصف این بزرگان بگم اینه که به معنای واقعی کلمه از خود گذشتگی کردند. اینکه چطور تونستن از تمامی خوشی ها و لذت های دنیوی بگذرن و با وجود زخم های فراوان بر بدن تا آخرین نفس مبارزه کنن برام خیلی با ارزشه انشاءالله بتونیم راهشون رو ادامه بدیم❤️ 1 17 متین قاسمی 1402/11/23 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خود نوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 174 سردار دلها هر روز بیشتر در قلب مردم جای پیدا میکنه ❤️🇮🇷 0 18 متین قاسمی 1402/11/21 هجوم نامرئی مصطفی معصوم نیا 2.7 2 اگه نویسنده از جوان تر ها کمک میگرفت میتونست بهتر از این باشه 0 5 متین قاسمی 1402/10/11 یک ون شبهه: این کتاب متن پیاده شده پاسخ های حجت الاسلام سیدمحمد حسین... سیدمحمدحسین راجی 4.7 10 بسیار کامل و جامع ❤️🌹 0 15 متین قاسمی 1402/8/10 قلعه حیوانات جورج اورول 4.2 325 کتاب جالبی بود اما حتی ذره ای دلم رو درباب انقلاب اسلامی نلرزوند(این کجا و آن کجا🇮🇷❤️) 10 15 متین قاسمی 1402/4/5 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 186 کتابی که باهاش اشک ها میریزی ❤️ 2 21