یادداشتهای معین محمدی (14) معین محمدی 1402/2/7 رمز داوینچی دن براون 4.1 31 یک کتاب عمیق، دلچسب و ماجراجویانه که باور های تاریخ را به چالش میکشد. حتما حتما توصیه میکنم با مطالعه این کتاب لذت رازی افشا شده رو دریابین. 1 10 معین محمدی 1402/1/25 سرود کریسمس چارلز دیکنز 4.0 20 شاه بیتی از نوشته های دیکنز کبیر، این کتاب نغمه از شب تنهایی است که چگونه میتواند انسان دوباره تاثیرگذار باشد. این کتاب میتونه یه خاطره زیبا براتون باشه، حتما بخونید. 0 9 معین محمدی 1402/1/25 رابینسون کروزوئه دانیل دفو 4.0 12 اولین رمانی که در عمرم خواندم شاهکار دانیل دفو ابرنویسنده انگلیسی، جدال مردی تنها با طبیعت وحشی. حتما توصیه میکنم این کتاب رو جزو ۱۰۰ کتاب قبل مرگ خودتون قرار بدید تا بفهمید انسان چقدر میتونه قوی باشه. 0 6 معین محمدی 1402/1/25 ارباب حلقهها؛ دو برج جلد 2 جی. آر. آر. تالکین 4.6 22 هابیت ها به پیش میروند ماجراجویی ها و دوستانی جدید، پیش بسو نجات جهان ازنابودی داستان دو برجی که میخواهند جهان را به آتش بکشند و ماجراجویی کوتوله هایی که سعی در نجات جهان دارند، و جادوگر سفید که از میان جنگل بای نجات می آید. 0 3 معین محمدی 1402/1/25 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 60 یاران حلقه، اتحاد بین موجودات هر گوشه جهان برای نابودی حلقه ای که نابودی جهان را در پی خواهد داشت، شاهکار تاکین که برای همیشه در فکر انسان خواهد ماند. حقا که اینچنین داستانی لیاقت بیشترین اسکار تاریخ را دارد. 0 5 معین محمدی 1402/1/25 وداع با اسلحه ارنست همینگوی 3.4 57 برای کسی که همینگوی را عاشقانه دوست دارد این کتاب یک نوش داروست، داستان جنگ و عشق شخصیت رمان که درمیانه تلاش های تیر. و فشنگ و اسلحه جایی در دلش میلرزد اما چگونه به پیش میرود را باید بخوانید تا این شاهکار به تمام معنا را درک کنید. 0 11 معین محمدی 1402/1/25 در انتظار گودو ساموئل بکت 4.0 54 شاهکار به تمام معنای بکت که بارها بروی صحنه تئاتر رفته است داستان تاثیر گذار و تلخ در عین حال با معنا و تفکر گراست که خلقیات انسانی ما را به چالش میکشد، و جایزه نوبل این اثر بی دلیل نیست. توصیه میکنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید و سپس حتما تئاتر دلنشین این اثر رو تماشا کنید. 0 2 معین محمدی 1402/1/25 بارون درخت نشین ایتالو کالوینو 3.7 51 بی شک یکی از شاهکار های ادبی قرن ایتالیاست، این کتاب داستان پسری لج باز به نام بارون است که بروی درختان سیر میکند!! داستان اینگونه شروع میشود اما نقل و قول ها و اتفاقات که خواهد افتاد بر جذابیت داستان می افزاید، حتما این کتاب را بخواتید تا تاثیر ایتالو کالوینو را بر ادبیات ایتالیا درک کنید بی شک او یکی از نویسندگان محبوب من است. 0 1 معین محمدی 1402/1/25 پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.9 54 داستان مردی که راه خوشبختی را در مذهب میبیند، پدر سرگی راهبی که ماجراهای درازی را از خوشبختی و غنا به فقر و بیچارگی میکشاند و راه های بسیاری را می پیماید تا فردی ارزشمند شود، ولی باز آیا از راه بدر خواهد شد؟ بهتر است این کتاب فوق العاده را حتما مطالعه کنید. 0 6 معین محمدی 1402/1/25 بافته لاتیتیا کلمبانی 4.1 12 شاهکاری به تمام معنا، اتحاد بین سه نقطه از جهان که در یک چیز تلاصه میشوند. این داستان شاهکار نشانگر عمق واقع بینی انسان و تلاش در هر حالتی است. انسان باید بکوشد تا در حد خودش به نقطه ای والا برسد حال با هر شرایط و مشکلی، توصیه میکنم تا اخرین خط این کتاب را دنبال کنید. 0 10 معین محمدی 1402/1/25 قلعه حیوانات جورج اورول 4.2 326 کتابی شاهکار در دنیای امروز از زبان خودمان! یخال نکنید که شخصیت های اورول حیوانات اند انسان همان کلامیست که از زبان این شخصیت ها بیرون می اید کتابی شاهکار و نسبتا کوتاه برای افزایش درک و فهم نسبت به واقعیت حتما بخوانید. 0 0 معین محمدی 1402/1/25 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 226 رمانی که باعث بوجود امدن نویسنده ای بنام کوئیلو شد، داستاتی جذاب و ماجراجویانه که در یک جمله انسان را خلاصه میکند که هرکس باید در خود اهدافش را بیابد حتما توصیه میکنم برای این کتاب وقت بگذارید شاسد تنها اثر این نویسنده است که چنگی به دل میزند. 0 0 معین محمدی 1402/1/23 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 378 داستانی شاهکار از داستایوفسکی کبیر، کوتاه اما زیبا که ب دلباختگی اش در گوشه ای از شهر در میان انبوهی از تنهایی شروع میشود، حتما توصیه میکنم با خواندن این کتاب یه روز خوب برای خودتون بسازید 1 30 معین محمدی 1402/1/23 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 443 شازده کوچولو پر تیراژ ترین کتاب تاریخ که اثری زیبا در قالب داستان کوتاه از اگزوپری که به نظر من ارزش خواندن را دارد و حرف هایی برای گفتن، اما بعد از خواندن آن با یک پوچی خاصی رو به رو خواهید شد چون داستان انتطار شما را برآورده نخواهد کرد. 0 6