یادداشتهای آرتی مهربخش (7) آرتی مهربخش 1404/3/19 دیزی دارکر 4.5 5 من از خوندنش لذت بردم چون قلم نویسنده طوری بود ک نمیشد گذاشتش زمین ، پایان غیرمنتظره و متفاوت و جالبی داشت ک خیلی خوشم اومد.این اولین کتابی بود ک از آلیس فینی خوندم و یه جورایی پشیمونم ک چرا زودتر باهاش آشنا نشدم :) 0 2 آرتی مهربخش 1404/2/17 بلادونا آدلین گریس 4.0 6 نویسنده تو این کتاب تلاش کرده با ترکیب سبک فانتزی و معمایی و کلاسیک، یه اثری متفاوت برای ما خلق کنه ، حالا چرا میگم متفاوت؟ چون از چیزی ب اسم (مرگ) کمک گرفته . این خلاقیتی ک ممکنه ب مذاق هر کسی خوش نباشه رو دوست داشتم😄، شجاعانه و قشنگ بود... معمای کتاب هم تا اواخر قابل حدس نبود. ماجرای عاشقانه های سیگنا هم بخاطر همین متفاوت بودنش ،از نظر من دلنشین بود!! نوشته های نویسنده از مرگ هم خیلی خاص بود.. شخصا از ترکیب فانتزی و کلاسیک با چاشنیمعما خوشم میاد.. 0 5 آرتی مهربخش 1404/1/16 سیرک شبانه ارین مورگنشترن 3.7 49 از این کتاب تعریف های زیادی شنیده بودم ک حتی اکثرا ب عنوان بهترین کتابی ک باید ب دیگران توصیه بشه یاد می کردن و ب همین دلیل گفتم بخونم ببینم چیه اما با خوندنش نه ازش بدم اومد و نه اونقدر ازش خوشم اومد ک بخوام راه برم و به همه توصیه کنم! توصیفات داستان خیلی خیلی زیاد بودن ، در حدی ک بعد از خوندن یک صفحه کامل درمورد فضای داخلی سیرک به خودت میومدی و میگفتی " من کجای داستان بودم؟؟" و همین باعث شد یه مدت کوتاه دچار ریدینگ اسلامپ بشم!! با خودم فکر کردم خیلی بهتره همچین کتابی، فیلم بشه تا بشه بهتر و زیبا تر درکش کرد، قطعا فضایی ک این کتاب داره در قالب یک فیلم بهتر جلوه می کنه. شاید هم دلیل متفاوت بودن نظرم با دیگران و اینکه متن خستم می کرد ترجمه کتاب باشه!!! ب شخصه رابطه بین سیلیا و مارکو و ایزابل قشنگ توصیف شده بود و من دوسشون داشتم و دوقلو ها هم عالی بودن... 0 3 آرتی مهربخش 1403/12/17 سنگدل ماریسا مییر 4.2 178 این کتاب یکی از قویترین دارک رومنس هایی بود ک خوندم توصیفات خیلی خوب بود میتونستی فضای داستان رو ب خوبی تجسم کنی فانتزی قشنگی داشت و عاشقانه ش خیلی ب دل مینشست اوایلش فضا شیرین و سافت بود ولی هرچی جلوتر میرفت دارکتر میشد اخراش غم انگیز بود و ذهنو تا مدتها درگیر میکرد فضای داستان یجور خاصی بود ک با بقیه کتابا فرق میکرد و حس و حال متفاوتی رو ب خواننده منتقل میکرد ❤️ من همیشه وقتی بچه بودم و الیس در سرزمین عجایب رو نگاه میکردم از ملکهی دلها متنفر بودم اما خب این کتاب قشنگه توضیح داد ک « شرورها متولد نمیشن بلکه ساخته میشن »🙂 زیبا و غمگین بود... 0 2 آرتی مهربخش 1403/11/21 زنانی که با گرگها می دوند: افسانه ها و قصه هایی درباره کهن الگوی زن وحشی کلاریساپینکولا استیس 4.8 1 کتابی هست که خواننده مخصوص خودش رو داره انسانهایی که به درک ماهیت زن اون هم به شکلی که داستان رو تجزیه و تحلیل میکنه میپردازه ، رنجهایی که یک زن در زندگی ایش به واسطه متفاوت بودن جنسیت مجبور به پذیرش هست رو به شکلی عالی در قالب داستانهای کهن الگوی زن به تفسیر میکشه و ذهن شرطی شده انسان نسبت به ماهیت زن رو به چالش میکشه امیدوارم که این سبک کتابها بیشتر ترجمه بشه... 0 3 آرتی مهربخش 1403/11/20 افسون خارها مارگارت راجرسون 4.0 14 دیدی یه وقتایی از همه دنیا بریدی دلت میخواد یه کتاب برداری و بری یه گوشه تمومش کنی و تو دنیای کتاب غرق بشی ؟ این کتاب از همون کتاباست ، دقیقا یه کتاب حال خوب کن... با اینکه کتاب تک جلدیه ، همچی خیلی خوب بود ، توصیفات کتاب زیاد نبود و ب اندازه کافی درمورد شخصیت ها و دنیای کتاب توضیح داره و اینجوری نیس ک چون تک جلدیه کم کاری شده باشه ، در کل فضای کتاب و شخصیت های جالب و قشنگی داره..😍 0 8 آرتی مهربخش 1403/11/20 رویاهای مدفون ربکا راس 4.5 8 تصویرپردازی، معرفی کارکترها و داستان ، همهچی قشنگ و روان بود.. داستان کمی قابل حدس هست ولی انقدر قشنگِ که بشه از این مورد چشم پوشی کرد ...از خوندنش واقعا لذت بردم..💚💚 0 1