یادداشتهای امیر حسین رضازاده (10) امیر حسین رضازاده 1404/2/31 وجود فاضل نظری 4.3 46 کتاب به شدت زیبا و خواندنی ، تمام اشعار آقای فاضل واقعا زیبا ست و خواندنش رو به دوست داران شعر شیرین فارسی سفارش میکنم 0 5 امیر حسین رضازاده 1404/2/13 اکنون فاضل نظری 4.1 37 من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد می توانی مگر ای عشق به دادم نرسی! مجموعه شعر اکنون از آقای فاضل نظری مربوط به اکنون ماست و زمان حالی که در طول روز سپری میکنیم تک تک این شعر های گویی خلاصه حالی هست که در طول زمان حس میکنیم من از خواندن بیت بیت این مجموعه لذت بردم و خواندن ش رو به دوستان کتاب خوان عزیزم سفارش میکنم. 0 24 امیر حسین رضازاده 1404/1/21 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 79 واقعا مجموعه شعر قشنگی بود علی الخصوص شعر اول و آخر این مجموعه شاهکار بود شعر بیم فرو ریختن و شعر شاخه گلی برای مزار چند بار خوندم این دو شعر رو و هر بار لذت بردم 😊 0 24 امیر حسین رضازاده 1404/1/20 ضد فاضل نظری 4.2 65 کتابی به شدت زیبا و خواندنی که شعر به شعر ش برام دلچسب بود و واقعا از خواندن این مجموعه شعر واقعا لذت بردم 0 27 امیر حسین رضازاده 1404/1/16 معمای خیر و شر محمدحسن وکیلی 4.5 10 باید بگم واقعا از خواندن این کتاب لذت بردم خیلی زیبا و در قالب مثال های قابل لمس بلا ها و شر هایی که برای ما اتفاق افتاده را توضیح داده تا قدر خیر و نعماتی که در زندگی ما هست را بدانیم و خیلی خلاصه و زیبا فلسفه شر و اتفاقات ناگوار را برای ما شکافته ، خواندن این کتاب رو به همه دوستان عزیز سفارش میکنم 0 14 امیر حسین رضازاده 1403/12/27 محکم بایست: هنر مقاومت در برابر جنون خودبهسازی اسوند برینکمان 3.5 2 ابتدای فصل دو کتاب نوشته ای نظرم رو جلب کرد واقعا خواندنش تعنل برانگیزه و اینکه ما واقعا چقدر در زندگی روزانه خودمون به این معقوله توجه داریم 0 6 امیر حسین رضازاده 1403/12/24 اقلیت فاضل نظری 3.9 51 کتاب به شدت قشنگی بود و واقعا از شعر ها لذت بردم 0 7 امیر حسین رضازاده 1403/12/20 جاده کالیفرنیا ؛ سفرنامه لبنان با طعم طوفان الاقصی محمدعلی جعفری 4.3 17 جمله ی آخرش پتک می شود توی سرم . (( انگار زیتون های سرزمین اورشلیم رو به جز با خون فرزندانش نمیشه آبیاری کرد.)) 0 8 امیر حسین رضازاده 1403/12/14 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.5 6 کتاب جالبی بود نوع نگاهی که به نماز داشت و تشریح نماز در قالب یک سفر و شرح اجزای نماز در قالب مثال ها خواندنی برام جالب بود حتما سفارش میکنم این کتاب رو مطالعه کنید به امید اینکه نماز در زندگی همه ما نقش پررنگی داشته باشه و متفکرانه و عاشقانه باشه ، التماس دعا 😊🙏 0 16 امیر حسین رضازاده 1403/12/13 کتاب فاضل نظری 4.1 57 واقعا حس خوبی داشت این شعر مخصوصا آنجا که میگه :((ما برای با تو بودن عمر خود را باختیم / بد نبود ای دوست گاهی هم تو دل می باختی)) 0 3