یادداشتهای Ramin.bh (15) Ramin.bh 20 ساعت پیش حافظه نامحدود کوین هورسلی 3.7 6 کتاب بسیار مفید و کاربردی هستش بسیار مناسب برای دانش جویان ، دانش آموزان و هرکسی که باید چیزی رو حفظ کنه یا امتحان بده یا آزمونی در آینده داره برای بنده بسیار مفید بوده و تمام سعیم رو میکنم تا آخر عمر از نکات این کتاب استفاده کنم 0 1 Ramin.bh 2 روز پیش چگونه با هر کسی صحبت کنیم؟ لیل لوندز 4.8 1 کتاب خوبیه برای کسایی که مثل من ، مشکل ارتباط با دیگران دارند ۹۲ راهکار میده که احتمالا چندتایی شون رو تا آخر عمر به کار بگیرم البته زیاد دنبال رابطه با مردم نیستم ولی برای ادامه حیات لازمه 0 3 Ramin.bh 5 روز پیش به خدای ناشناخته جان اشتاین بک 4.3 3 عالی 0 1 Ramin.bh 5 روز پیش سقوط آلبر کامو 3.8 51 من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش دن کیشوت جلد 2 میگل د. سروانتس 4.1 5 جلد دوم به اندازه اولی خوب نبود 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش بلندی های بادگیر امیلی برونته 3.7 101 من نتونستم تمومش کنم وسطای کتاب دیگه خیلی همه چی قابل پیشبینی بود کلا از کتابای عاشقونه خوشم نمیاد البته به جز عشق سالهای وبا 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش گتسبی بزرگ اف. اسکات فیتزجرالد 3.4 81 خیلی خوشمنیومد 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش ملت عشق الیف شفق 3.4 187 خیلی رویایی بود و شمس و مولانا رو عین فرشته ها بیان میکرد و من خیلی خوشمنیومد 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 128 کتاب بی نظیری هستش باید با دقت خوند و از همه جمله هاش لذت برد 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 114 عالی بود از اون دست کتاب هایی که در ذهن آدم می مونه 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش دن کیشوت جلد 1 میگل د. سروانتس 4.1 21 کتاب خوب و سرگرم کننده ای هستش ارزش وقتشو داره 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 396 اصلا کتاب خوبی نبود و خوشم نیومد 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش قلب افشاگر ادگار آلن پو 4.2 3 بی نظیره 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 248 من خیلی خوشمنیومد و نتونستم تمومش کنم نصف بیشترش رو هم خوندم ولی باز چیز خاصی ندیدم 0 0 Ramin.bh 5 روز پیش درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 46 در حال گوش دادن نسخه صوتی ش هستم کتاب خوبی هستش و ارزش وقت گذاشتن رو داره 0 0