یادداشتهای Fateme Eisaei (5) Fateme Eisaei 1404/4/10 عیار تجربه محمدحسن وکیلی 4.8 9 اگه به علم و موضوعات علمی علاقه دارید مخصوصا علوم تجربی ، پیشنهاد میکنم بخونیدش. از کتابایی که با گزاره های معتبر ذهن رو قلقلک میده میشه گفت بررسی روش شناسانه علوم تجربیه 0 1 Fateme Eisaei 1404/4/10 ملکوت بهرام صادقی 3.7 58 شاید هنوز و همیشه تو ذهنم به عنوان بد ترین داستان یا بهتر بگم نمایش نامه ای که به زور تا آخر خوندمش. و اصلا دوست نداشتمش. واقعا پوچ و سمبلیکه بهتره تو ژانر جنایی یا وحشت قرار بگیره تا فلسفی 0 1 Fateme Eisaei 1404/4/6 آنا کارنینا جلد 2 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.4 55 دل برای آنا میسوخت نماد خسره الدّنیا و الاخره شد در کل تولستوی و شخصیت پردازی هاش رو دوست دارم از کتاباش میشه درس زندگی گرفت 1 1 Fateme Eisaei 1404/4/6 این طور نیست بابا؟ (گفتارهای پدرانهٔ امام موسی صدر با فرزندانش) امام موسی صدر 4.2 5 پارسال که تو نمایشگاه کتاب چرخ میزدم، وقتی تو غرفه موسسه تحقیقاتی امام موسی صدر به کتابا نگاه می کردم و مشغول مبارزه با نفس بودم کتاب جدیدی نخرم،این تصمیم رو گرفته بودم چون کلی کتاب نخونده از ایشون داشتم،با خودم گفتم تا قبلی ها رو نخوندم دیگه کتاب جدیدی از ایشون نمی خرم. کم کم عزم رفتن کردم که دخترشون(حورا صدر) گفتن پس چرا هیچ کدوم رو برنداشتی؟ تصمیمم رو براشون شرح دادم . ایشون با اصرار این کتاب رو بهم هدیه دادن🫠 خلاصه که این کارشون باعث شد که زودتر و سریع تر کتاب های پدرشون رو که هنوز تموم نکرده بودم بخونم. اونا رو خوندم اما متاسفانه هنوز "این طور نیست بابا؟" رو شروع نکردم، اما بینهایت مشتاقم که تو اولین فرصت این کار رو بکنم. بنظرم این کتاب مثل سفر تو دل تاریخه چون از دل نوار کاست های ضبط شده امام موسی صدر برای فرزنداش بیرون اومده😊 0 0 Fateme Eisaei 1404/4/6 سفر شهادت موسی صدر 4.2 23 از کتاب های خوبی که هرسال بهش سر میزنم برای فهم صحیح و عمیق و از آن واقعه عظیم و در ادامه وظیفه و رسالت ما در قبال ادامه این جریان عظیم، بسیار مناسبه. از ویژگی های خوبش لحن بی تکلف و پیچیدگی شه. ساده و صریح و شفاف بیان میکنه مطلب رو. 0 1