یادداشتهای ژرف گودال ماریانا (33) ژرف گودال ماریانا 1404/4/30 سوء تفاهم آلبر کامو 3.9 46 کتاب خط داستانی روان و خوش خوانی داشت،خط داستانی از ابتدا تا انتها کشش داشت که باعث میشد میل به خواندن بیشتر بشه و کنجکاوی عجیبی نسبت به داستان در فرد به وجود بیاد،حتی با وجود اینکه داستان تقریبا به پایان رسیده بود و همه چیز مشخص شده شده بود باز هم میل به خواندن و رسیدن به پایان کتاب زیاد بود،به عنوان اولین نمایشنامه ای که مطالعه کردم مورد پسند بود و باعث شد علاقم به این مدل کتابها بیشتر بشه. 0 33 ژرف گودال ماریانا 1404/4/23 به امید دل بستم لان کالی 4.1 160 و در نهایت به پایان رسید این دفتر،حکایت همچنان باقیست! حرف و سخنی در وصف زیبایی این عاشقانه ندارم،بخوانید و اشک بریزید! کتابی در وصف بیماری،در وصف عشق،در جستجوی معنای زندگی! شاید پس از سالیان سال دوباره سری به این کتاب بزنم تا بیشتر اشک بریزم،با خنده هایشان بخندم،با مرگشان سوگواری کنم و معنای زندگی را دریابم! زمان به پایان خواهد رسید. بیماری شدیدتر خواهد شد. مرگ خواهد مرد. 0 6 ژرف گودال ماریانا 1404/4/22 بچه مردم جلال آل احمد 3.4 62 کتاب در اصل داستان یا رمان نبود،به نحوی میشه گفت یک پند بود،تلنگری آزار دهنده؛ ولیکن برای زنگ تفریحی میان کتاب های پرحجم گزینهی مناسبی بود. 0 4 ژرف گودال ماریانا 1404/4/6 چلنجر دیپ: عمیق ترین نقطه دنیا نیل شوسترمن 4.5 25 ژرف گودال ماریانا نمیتوانم با کلمات این کتاب را توصیف کنم! همانطور که لیای عزیزم هم گفت نقد نوشتن برای این کتاب کار دشواریست،چرا که شاید با مطالعه این کتاب وارد دنیای ذهنی کیدن و کسانی مثل او شده باشیم ولی همچنان نمیتوانیم دنیای آنها را نقد یا قضاوت کنیم،تا زمانی که خودمان درگیر چنین دنیا ها و مسیر هایی نشویم ممکن نیست بتوانیم حس واقعی را به مخاطب برسانیم. تنها چیزی که میتوانم بگویم، نویسنده به خوبی داستان زندگی بیماران ذهنی را توصیف کرد،به طوری که من چند روزی خود را گم کردم،من هم با کیدن در کنار کاپیتان و طوطی بودم و در دوراهی بزرگی گیر کرده بودم،صدا های درون ذهن کیدن مانند نجوایی از کلمات هنوز در ذهنم باقیست و باقی خواهد ماند چرا که ما با کتاب ها و داستانهایشان زندگی میکنیم! حرف های زیادی برای گفتن در باب این کتاب دارم ولیکن ناتوان از گفتن احساساتم هستم شاید روزی،زمانی که به سن مناسب رسیدم،برای بار دوم این کتاب را بخوانم و آن زمان احساساتم در دنیای کلمات راه پیدا میکند و میتوانم خوب توصیف کنم که این کتاب چه چیزی بود! 0 26 ژرف گودال ماریانا 1404/3/25 پسری در برج پولی هوین 4.0 9 در وصف این کتاب میبایستی بگویم عجیب مرا درگیر خودش کرد،مرا یاد زمان کرونا میانداخت،زمانی که زندگی از کودکان گرفته شد،مدارس تعطیل شد،همه خانه نشین بودند. هرچه از دلنشین بودن این کتب بگویم کم است. به اواسط کتاب که رسیدم خودم و جامعه ام را روزی در این وضعیت دیدم ولیکن امیدوارم هیچوقت اتفاق نیفتد! داستان پر بود از ماجرا،استرس،عشقی کودکانه که شاید نشود اسمش را عشق گذاشت،عشق مادرانه و پسری که یه پای مادرش ماند. از نظر من تا در سن مناسبی هستید این کتاب را بخوانید و لذت ببرید. 0 6 ژرف گودال ماریانا 1404/3/21 بیرون امیر عباسیان 3.2 4 ششم دیماه هزار و سیصد و نودوشش کتاب عجیبی بود،پر از عجایب و شگفتی! چی میتونم بگم در توصیف کتابی که از همان ابتدا هیچ دستگیرم نشد تا انتها! تجربهی جالبی بود مثل فیلم های ایرانی که مدتی خیلی رایج بودند،پسر و دختر به بهانهی عشق،قصد خروج قاچاقی از کشور را دارند،به طور دقیق میتوانم بگویم محتوای این کتاب همین بود با کمی تغییرات،که با خواندن کتاب میتوانید بهتر متوجه حرفم شوید،ولیکن این سوال باقی میماند آیا به راستی ارزش خواندن داشت؟ ادبیات جدید و جالبی داشت،طول کشید تا با جمله بندی های نویسنده آشنا بشمو عادت کنم،ولیکن الفاظ رکیک زیادی که در متن مورد استفاده قرار گرفته بود کمی مرا آزار داد،خلاصه بگویم تجربهای جالب و عجیب بود،میتوانستی درس بگیری و زندگی کنی با این پسر،درس بگیری که نکنی این کار را،هرچند پایانی باز داشت که خودتان میبایستی پایان را تعیین میکردید ولیکن درس های زیادی بود در کتاب! داستان ها و افراد گوناگونی که آتیلا با آنها آشنا شد و داستان هایی که افراد فرعی داشتند دنیای دیگری داشت،به شخصِ دلم میخواست بیشتر دربارهی آرزو و دومین بدانم،بدانم چه بلایی بر سرشان آمد و چه شد زندگیشان،دوست داشتم بیشتر بدانم درموردشان،درمورد آرزو و دلیل فرار کردنش،درمورد همه چیز ،شاید داستان زندگی آرزو و دومین برایم جذاب تر بود تا داستان زندگی آتیلا،شاید اگر کتاب حول محور زندگی این دو میچرخید و زمانی کهآتیلا با این زوج گذراند بیشتر میبود،جذابیت کتاب برای من بیشتر میشد. 3 28 ژرف گودال ماریانا 1404/2/27 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 241 واقعا نمیدونم در وصفش چی بگم دنیای عجیبی داشت چشمهایش دنیای عجیب و پرماجرایی داشت کتاب های ایرانی اکثرا بهترین هستن بخصوص کتاب هایی که بهاصطلاح قدیمی هستند واقعا ارزش خوندن رو داشت پر از درس بود. 0 7 ژرف گودال ماریانا 1404/2/15 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.8 103 کتابی بود که زندگیم باهاش گره خورد میتوانم هزاران ساعت درموردش حرف بزنم و از عشق محبوبه بگویم از عشقی اشتباه از فاجعه ای که اسمش را عشق میگذارند فاجعه ای که کورت میکند واقعا هیچ چیز درموردش نمیتونم بگم کلمه ای برای توصیفش پیدا نمیکنم هر کسی میبایستی این کتاب رو بخونه،تا چشمش به جهان روبهرویش باز شود محبوبه اشتباه زندگی کرد تا بقیه اشتباه زندگی نکنند. این کتاب،دل نوشته ای بود از کسی که میخواست با زبان بی زبانی بهت بفهماند کوری به واسطهی عشق بد دردی است. بخوانید تا اشتباه محبوبه را مرتکب نشوید 0 11 ژرف گودال ماریانا 1404/2/10 گناه فرار کریستف لئون 3.4 3 ارزش خوندن نداشت شاید برای پرکردن اوقات فراغت، واقعا نطری درموردش ندارم نمیدونم چطور بگم 0 4 ژرف گودال ماریانا 1404/2/9 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 141 به جرعت میگم بهترین کتاب ممکن بود واقعا لذت بردم نتونستم یه لحطه زمین بزارمش واقعا حس قشنگی بهم داد و تاسف خوردم که بابا لنگ درازی توی زندگیم نیست واقعا کتاب قشنگی بود و فصاش عالی بود باهاش زندگی کردم. 0 5 ژرف گودال ماریانا 1404/2/6 بازگشت کلوسوس پیتر لرنگیس 3.8 2 کتاب خوبی ولی پایانش در واقع شروع ماجرا بود ارزش یک بار خوندن رو داشت و درضمن این کتاب ۳۲۰ صفحه است در اصلا اطلاعات اشتباه وارد شده لطفا پیگیری کنید 0 2 ژرف گودال ماریانا 1404/1/30 Shadow and Bone جلد 1 4.0 2 بی صبرانه دلم میخواد به جلد سه برسم 0 6 ژرف گودال ماریانا 1404/1/30 نبرد سرخ جلد 2 برایان مک کللن 4.5 2 به جرعت میگم بهترین مجموعهی ممکن چهارمین کتاب فروردین با تمام سختی ها و مشقت تموم شد،با اینکه سر کتاب خیلی اذیت شدم به خصوص جلد اول ولی بازم مورد علتقمه تا ابد و حالا باید در انتظار جلد سوم بپوسم:) 0 3 ژرف گودال ماریانا 1403/12/9 پنج بازمانده هالی جکسون 4.3 28 در نوع خودش کتاب خوبی بود به عنوان یه جنایی تک جلدی خوب بود ولی یسری نکات منفی داشت و بنظر من جای اصلاح و بهتر شدن داشت. 0 5 ژرف گودال ماریانا 1403/12/8 پسر شایسته فریدا مک فادن 3.7 18 من کتابای زیادی از بانو مک فادن خوندم ولی این کتاب یه چیز دیگه بود لولش فرق داشت در کل خوب بود پسندیدم تقریبا آخراش قابل حدس بود قاتل کیه ولی بازم خیلی خفن بود 0 3 ژرف گودال ماریانا 1403/12/5 پیمان خون برایان مک کللن 4.7 2 به جرعت میتونم بگم بهترین کتاب توی ژانر خودش فقط بعضی جاها یکم توضیحات زیاد میداد بجز این مسئله کتاب عالی بود قلم نویسنده رو واقعا پسندیدم و من توی این کتاب زندگی کردم توی تک تک صفحات خاطره دارم 1 6 ژرف گودال ماریانا 1403/12/2 هوشنگ شاه و خزروان دیو محمدرضا یوسفی 3.8 1 به عنوان کتابی که حالت تاریخی داشت و از تاریخ ایران و افسانه ها بود قشنگ بود 0 7 ژرف گودال ماریانا 1403/9/25 تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 79 من کلا به کتاب های فانتزی علاقهی آنچنانی ندارم ولی میتونم بگم از جلد قبل خیلی بهتر یود 0 14 ژرف گودال ماریانا 1403/9/24 Harry Potter and the deathly hallows جلد 7 جی. کی. رولینگ 4.6 2 و اما کتاب آخر مجموعهی زیبای هری پاتر به پایان رسید:) 0 5 ژرف گودال ماریانا 1403/9/19 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.2 73 یادمه این کتاب رو وقتی کم سن و سال بودم خوندم و به عنوان یه کتاب ایرانی خیلی برام شیرین و جذاب بود و با اینکه داستان بیشتر به فوتبال و ورزش مرتبط بود ولی اون کشش و جذابیت داستان در چیز دیگریبود. 0 5