یادداشتهای عرفان فلاحی (8) عرفان فلاحی 7 روز پیش چگونه شاعر شویم؟ امید مهدی نژاد 3.3 3 این اثر را به عنوان راهنما یا دستورالعمل، برای شناخت گامهای کسب این مهارت تهیه کرده بودم؛ اما کاملاً طنز بود! 0 0 عرفان فلاحی 1404/5/13 قصه تراپی شاهین شرافتی 4.2 5 اختلالات روانی و شخصیتی، به خوبی با داستان توضیح داده شده است؛ اما نویسنده، زبان رایج در جامعه را برای نگارش کتاب استفاده کرده است. این مورد، باعث وجود الفاظ رکیک، ناسزا و مطالبی است که نه تنها برای قشر کمسن و سال جامعه آسیبزا است؛ بلکه میتواند سبب تغییر پذیرفتن ادبیات روزمره فارسیزبانها گردد. در مقیاسی بزرگتر، کسانی که به تازگی قصد آشنایی با زبان فارسی را دارند؛ چه تاثیری از کتاب خواهند پذیرفت؟ 0 2 عرفان فلاحی 1404/4/18 مربای شیرین هوشنگ مرادی کرمانی 4.0 43 از مطالعه این اثر، بسیار لذت بردم! عجب مربایی بود… 0 0 عرفان فلاحی 1404/4/2 چگونه عزت نفس خود را بسازیم؟ علی آبیار حسینی 4.4 7 کتاب، متنی روان دارد. مثالها و تمرینات ملموس و کاربردی هستند. مفید، کارا و عالی! اگرچه «مدرسه هاوین» بصورت خاص در زمینهٔ رشد فردی دخترها فعالیت دارد؛ این کتاب میتواند صرف نظر از جنسیت، مفید باشد. از مطالعهاش لذت بردم! 0 0 عرفان فلاحی 1404/2/30 حانیه حامد عسکری 4.2 70 مثل دیگر آثار آقای عسکری، کلمات به زیبایی هرچه تمامتر، کنار هم چیده شدهاند و متنی لطیف ایجاد کردهاند. فقط اگر اشتباه نکنم؛ علائم نگارشی در متن کتاب، صحیح به کار گرفته نشده. 0 0 عرفان فلاحی 1404/2/18 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 289 از مطالعه کتاب، بسیار لذت بردم و خوشحالم؛ که با تفکرات جدیدی آشنا شدم. چقدر خانم نویسنده، بندهٔ صالحی برای خدا هستن! الحمدللّه! 0 0 عرفان فلاحی 1403/8/14 راههای درست نویسی و ویراستاری ابوالفتح قهرمانی 3.5 1 کتاب خوب و مفیدی هست؛ اما از کتابی که عنوان «ویراستاری» را یدک میکشد؛ توقع داشتم غلط نگارشی نداشته باشد. 0 3 عرفان فلاحی 1403/8/14 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 76 این کتاب ظرفیت این را دارد که اگر در زندگی به کار گرفته شود؛ باعث تحوّل عمیقی در روزمرگی و روند دستیابی به اهداف شود. این ترجمهی کتاب، بسیار روان هست 0 3