یادداشتهای امیرحسین امامیان (13) امیرحسین امامیان 1403/5/31 همدلی: چطور با متوسل شدن به «همدلی»، زندگی شخصی و کاری خودمان و دیگران را دلپذیرتر و موفق تر کنیم مریم غازی 3.5 1 شروع کتاب عالی هست اما از نیمه مطالب جهت کسب و کاری پیدا می کند و موضوع همدلی را در سازمان ها و محیط کار بیان میکند. گمان می کنم جا داشت مطالب از نیمه همچنان به طور تخصصی دربارهی همدلی بود و عمیق تر می شد و در نهایت نیز به تکنیک های عملی پرداخته می شد. علی ای حال متن کتاب واقعا روان و شیوا هست و مثال های قشنگی در بخش های مختلف بیان شده است. 0 1 امیرحسین امامیان 1403/5/28 راهنمای آموزش عملی مهارت همدلی حکیمه حرمتی 0.5 1 اسم کتاب خیلی جذاب و وسوسه انگیز بود اما محتوای کتاب فوق العاده ضعیف بود و اصلا تناسبی با عنوان کتاب نداشت. بعد از مقدمات بقیه صفحات بیشتر با عکس و آزمون پر شده و محتوای علمی کتاب خیلی خیلی کم بود 0 1 امیرحسین امامیان 1403/5/15 آخرین انار دنیا بختیار علی 3.7 22 بسیار جذاب و گیرا نوشته شده البته گاهی اوقات توضیحات و وصف جزییات برای من مطلوب نبود و رد می شدم. طرح داستان عالی است و خیلی اثرگذار چیده شده البته شاید میشد خطوط جانبی داستان محکم تر به بدنه اصلی پیوند داشته باشند مثلا یعقوب صنوبر و انتظاری که از مظفر صبحدم داشت برای من قابل درک نبود فقط آخرش که همو بغل کردن کمی شفاف شد اما به طور کلی حس کردم صنوبر یکی از همون حلقه هایی هست که خوب متصل ن شده کلا کتاب خوب و جذابی هست و ارزش خواندن داره 0 0 امیرحسین امامیان 1403/5/2 تفسیر سوره صف سیدعلی خامنه ای 4.9 6 واااای خدای من این کتاب فوق العاده است. خلاصه کلام اینکه خیلی شیوا، ساده و در عینحال عمیق به شرح نکات تخصصی آیات قرآن کریم پرداخته اند. اینکه انسان چه کند سرمایه عمر رو مفت از دست نده و از این سرمایه به سود برسه به عبارت دیگه شبیه سوره والعصر در این کتاب نیز مسیر زندگی بهمون نشان داده شده است. ان شاءالله با عنایت حضرت حق همه خوانندگان این کتاب ارزشمند، توفیق جهاد در مسیر حق و طی مسیر سعادت را داشته باشند 0 2 امیرحسین امامیان 1403/4/31 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 45 خیلی روان و شیرین خاطرات آقای نجات بخش در زمینه مسیر یک کارخونه صنعتی بیان شده کلی لذت بردم و البته چندین سوال هم برام ایجاد شده مخصوصا در زمینه مدیریت منابع انسانی... 0 0 امیرحسین امامیان 1403/4/19 علیه تربیت فرزند: برای فرزندمان باغبان باشیم یا نجار آلیسون گوپنیک 3.6 8 اسم قشنگی داره و مقدمه کتاب عالیه اما در طول خواندن این کتاب آنچه در مقدمه وعده داده شده بود را پیدا نکردم، گمان میکنم مطالب خیلی توضیحات اضافه داره و متن کتاب نیز روان نیست. به عبارت دیگه پیچیدگی متن تا حدودی باعث میشه تمرکز من خواننده از محتوا کم بشه و روی لغات و متن گیر کنم ضمنا فصول مختلف را کمی پراکنده یافتم و نتونستم در نهایت یک حس خوب از کلیت کتاب داشته باشم 0 0 امیرحسین امامیان 1403/4/11 آنگاه که یاری شدی علی صفایی حائری 4.7 1 تفسیری کوتاه و عالی و البته کمی پیچیده و سنگین اگرچه بیان استاد صفایی شیوا است و سعی داشته اند مطلب را ساده و برای مخاطب عمومی بگویند اما به نظر می رسد عظمت این سوره نیاز به تفکر و تعمیق داره و شاید در آینده دوباره چندین بار این کتاب رو مرور کنم تا به عمق مطالب پی ببرم، فعلا که خوندم و ساده رد شدم 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/31 اضطراب موقعیت آلن دوباتن 3.7 20 از خواندن این کتاب خیلی لذت بردم، متن کتاب روان هست البته خیلی ساده نیست، نکته جالب این کتاب برای من این بود که بر اساس سیر تاریخ اومده تغییر جوامع و ارزش های جامعه رو گفته، به عبارت دیگه به طور تخصصی و عمیق وارد تحلیل مکاتب فکری مانند مارکسیسم نشده اما به جنبه های کاربردی این تفکرات اشاره داره و نشون میده چطور اشرافی گری پیدا شد یا با ذکر شواهد مختلف نشون میده چرا الان موفقیت معادل پول دار شدن محسوب میشه و ... 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/29 تفسیر سوره ممتحنه سیدعلی خامنه ای 4.9 4 عاااااالی بیان شیوا و ساده تفسیر جامع و در عین حال خلاصه و کوتاه ارائه مثال های تاریخی معاصر یا مثال کاربردی و قابل فهم مخاطب امروزی در مجموع گمان می کنم ارزش سه بار خواندن و مرور داره تا مطالب خوب در ذهن مون بمونه 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/27 شاگرد ته کلاس اونجلی کیو. رئوف 3.2 10 کتاب خوبی هست، متن روان و ساده بودن محتوا باعث میشه خیلی سریع بخونیم. البته شنیدن خلاصه ای از این کتاب منو جذب کرد که بخونمش ولی خود کتاب به اندازه داستانی که شنیدم جذاب نبود. گمونم کسی که این کتاب رو برام تعریف کرد اونقدر با ذوق و شوق صحبت می کرد و منو متأثر کرد که در تمام مدت مطالعه کتاب دنبال همون حس و حال بودم علاوه بر اینا، یک مشکل بزرگ محتوایی با کتاب داشتم که چهره بسیار خوبی از دوستان احمد و حتی ملکه نشون میده در حالی که هیچ اشاره ای نداره خود اون سیاستمداران اروپایی هستن که از جنگ حمایت می کنند 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/27 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 89 کتاب خوبی هست، متن روان و ساده بودن محتوا باعث میشه خیلی سریع بخونیم. البته شنیدن خلاصه ای از این کتاب منو جذب کرد که بخونمش ولی خود کتاب به اندازه داستانی که شنیدم جذاب نبود. گمونم کسی که این کتاب رو برام تعریف کرد اونقدر با ذوق و شوق صحبت می کرد و منو متأثر کرد که در تمام مدت مطالعه کتاب دنبال همون حس و حال بودم 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/12 پشت شیشه های مات عزت الله الوندی 2.2 6 متأسفانه خیلی ضعیف نوشته شده، این همه اطلاعات و نکات آموزنده درباره زندگی و شخصیت شهید بهشتی هست چرا به ذکر نکات مبهم بسنده شده است. البته به نظر من مهمترین نقطه ضعف کتاب این بود که داستان رو از زبان سام و هامان نقل میکنه انگار نویسنده داره تلاش می کنه به زور هم که شده شکل داستانی و هنری بده به نقل نکات تاریخی اما اصلا خوب از کار در نیومده و کاملا زاید و اضافی حس کردم 0 0 امیرحسین امامیان 1403/2/2 تفسیر سوره حشر سیدعلی خامنه ای 4.7 8 این کتاب فوق العاده ست. واقعا حیفه یک انسان کتابخوان یا کتابدوست این کتاب رو حداقل یک بار نخونده باشه. به نظرم یکی از ویژگی های مهم این کتاب اینه که مطالب بسیار عمیق و مهم با بیانی شیوا و جذاب بیان شده، قطعا مثال های خوب در تبیین موضوعات جالب توجه هست. ویژگی مهم دیگه اینه که مثل سایر تفاسیر مطالب با تفصیل بیان نشده بلکه جان کلام خیلی کوتاه و مختصر ارائه شده است. 0 1