معرفی کتاب پشت شیشه های مات اثر عزت الله الوندی کتابعمومیفلسفهاسلامی پشت شیشه های مات عزت الله الوندی 2.2 6 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 12 خواهم خواند 2 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9780245067419 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1390/1/1 توضیحات کتاب پشت شیشه های مات، نویسنده عزت الله الوندی. اسلامی عمومی فلسفه بریدۀ کتابهای مرتبط به پشت شیشه های مات لیلا 1403/3/13 پشت شیشه های مات عزت الله الوندی 2.2 6 صفحۀ 1 راننده گفت: «عدّه اي از مسافران امروز بلند بلند درباره ي قصر شما حرف مي زدند. من هم با اجازه آن ها را آوردم تا خانه ي شما را ببينند و باورشان شود كه شما يك خانه ي معمولي داريد.»دكتر بهشتي جلو رفت و خطاب به محافظانش كه قصد داشتند با مردم برخورد كنند، گفت: «اين راننده با ا ين دروغ پرداز ي ها متعهّدانه برخورد كرده. شما بايد آگاهي به دست آوريد. به خاطر ما هيچ كس كاري نكند. انقلاب اسلامي نبايد تنزّل كند در سطح بنده و امثال بنده. ماکی هستیم؟من گفته ام اگرما به هرعنوانی قربانی بشویم،خدارا شکرگزار خواهیم بود وسپاسگزار." 0 0 پستهای مرتبط به پشت شیشه های مات مرضیه حق خواه 1403/3/1 کتاب مناسبتی 0 47 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدی نانکلی 1403/3/12 کتابی که خواستهبود در قالب یک داستان مدرن و از زوایای مختلف، بخشهای مختلف زندگی شهید بهشتی را روایت کند. ولی عملا این انتخاب غلط راوی، پاشنه آشیل اثر شده و با یک کار مغشوش مواجه هستیم که تنها بخش قابل توجه، بخشهای مستند روایت شده از زندگی آن شهید است. 0 4 سعیده قاسمی 1403/5/31 پرشهای زمانی کتاب، من رو اذیت میکرد و این که متوجه چرایی وجود یک سری از عناصر کتاب نمیشدم. 0 0 پریسا نصیری 1403/3/9 تعدد راویها، ناشناس بودن بعضی راویها و پرشهای داستان از فضایی به فضای دیگر، در فصلهای ابتدایی روند داستان را کند کرده بود، اما در ادامه ماجرا شفافتر و جذابتر شد. در کل کتاب خوبی بود. 0 0 امیرحسین امامیان 1403/3/12 متأسفانه خیلی ضعیف نوشته شده، این همه اطلاعات و نکات آموزنده درباره زندگی و شخصیت شهید بهشتی هست چرا به ذکر نکات مبهم بسنده شده است. البته به نظر من مهمترین نقطه ضعف کتاب این بود که داستان رو از زبان سام و هامان نقل میکنه انگار نویسنده داره تلاش می کنه به زور هم که شده شکل داستانی و هنری بده به نقل نکات تاریخی اما اصلا خوب از کار در نیومده و کاملا زاید و اضافی حس کردم 0 0 زینب علیمحمدی 1403/6/10 اصلا پیشنهاد نمیکنم. نه فرمش خوب بود، نه توی این تعداد صفحه تونسته بود محتوای چندان خوب و زیادی رو برسونه. 0 0 فائزه میرجلیلی 1403/4/1 در این کتاب، زندگانی شهید بهشتی را از پشت شیشههای مات دیدم. در میان جملههای کتاب به دنبال نقل قول و خاطره از شهید بودم اما بیشتر با شخصیت هامون و ماهان و آن پسرک آمریکایی آشنا شدم. #معرفی_کتاب https://behkhaan.ir/profile/faeze.mirjalili https://eitaa.com/FaezeMirjalili72 0 2