صفحۀ اصلی گشتوگذار پروفایل اعلانات کتابخانه پیامها نشانشدهها باشگاههای من چالشها کتابداری حمایت مالی
یادداشتهای سارا باهنر (13) سارا باهنر 3 روز پیش مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 334 کتاب قشنگی بود 😙👻 تو حدود یک هفته خوندمش و غصه ام اینه که از فردا چجوری بدون خوندن زندگی اوه قراره زندگی کنم؟ آدمی نیستم که به راحتی احساسی شم اما با خواندن فصل آخر کتاب بغض بدی گلوم گرفت🥺☹️ و در آخر خوشحالم برای اوه و البته سونیا🌟 و همچنین پاتریک و پروانه و بچه هاشون🧸 جیمی و مرصاد🧸 آنیتا و رونه🧸 آدریان و گربه🧸 و زندگی همه بدون اوه به خوبی پیش بره...😻🤝🏻🥺🥹 0 1 سارا باهنر 7 روز پیش هیچ وقت دروغ نگو جلد 4 فریدا مک فادن 4.1 122 خیلی خوب بود👍🏼😅 بعد از درقفل شده غیر منتظره ترین کتاب مک فادن بود جوری که اصلا نمیشد پیش بینی اش کرد🧸 البته که قلم مک فادن همیشه گیج کننده ست...👻👻😎🤝🏻 0 1 سارا باهنر 1404/4/24 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.1 35 کتاب خیلی قشنگی هست منم همراه گریسی و خانواده اش تو این سفر بودم و نگران از دست دادن سم🌟🌺 خوشحالم که گریسی به خونش برگشت و متوجه شخصیت جالب پدرش شد...🥹🌟🤝🏻 0 1 سارا باهنر 1404/4/24 قلب های نارنجی مینو کریم زاده 4.1 11 فوق العاده کتاب قشنگی بود😢🥹 فوق العاده خانواده ایرانی و توصیف میکنه و دغدغه های یک دانش آموز... 0 1 سارا باهنر 1404/4/16 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 144 کتاب زیبایی بود ولی مورد علاقه من نبود💫 به هرحال از خوندنش پشیمون نمی شید.💐 0 3 سارا باهنر 1404/3/18 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 224 دلم میخواست به حال جکسون و خانواده اش گریه کنم🗿😭 داستان رها شد و خیلی رو موضوع خاصی تمرکز نداشت 😶🥴🙄 0 2 سارا باهنر 1404/3/18 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 504 بعد از خواندن این کتاب دیگه هیچ وقت آدم سابق نمیشید 🍭 شاید بیشتر اهدافت و برای آینده مشخص کنی و بپذیرید که منم میتونم اشتباه کنم؟ 0 10 سارا باهنر 1404/3/18 بادام وون پیونگ سون 3.9 302 در انتظار جلد دوم... 0 1 سارا باهنر 1404/3/18 مغازه ی خودکشی ژان تولی 3.4 536 نمیدونم چرا ولی وایب اصلی این کتاب و این خانواده من و یاد انیمیشن خانواده آدامز میندازه که البته این کتاب فوق العاده تره💀😉 کتاب به قدری زیباست که من تو یه روز تمومش کردم😻 و البته افسردگی به خاطر پایان غیرمنتظره اش👍🏼 به همین دلیل امتیاز کم😂 0 1 سارا باهنر 1404/3/16 همکار فریدا مک فادن 3.4 48 زیبا بود و میشه گفت از مک فادن انتظار اتفاقات پیش بینی نشده بیشتری رو میرفت 👍🏼🐢 0 1 سارا باهنر 1404/3/16 مزاحم نشوید فریدا مک فادن 3.7 19 این کتاب عالی بود و به نظرم یکی از تنها کتابهایی بود که از مک فادن خوندم و تو اون عشقی پایدارتری وجود داشت❤️ 0 2 سارا باهنر 1404/3/16 در قفل شده فریدا مک فادن 4.0 73 به جرئت میتونم بگم یکی از نفس گیر ترین کتاب های مک فادن هستش😻 تا لحظه آخر غیرقابل پیش بینی😛 0 0 سارا باهنر 1404/3/16 راز خدمتکار فریدا مک فادن 4.1 64 فوق العاده قشنگ .... درسته هیجان جلد اول فوق العاده بیشتره اما در ادامه راز خدمتکار به قد کافی خوبه 0 0