یادداشتهای نجمه فرقانی (8) نجمه فرقانی دیروز اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید جلد 1 مریم برادران حقیر 4.5 37 یادش به خیر. کتاب را خط کشیده بودم و خیلی از فرازهایش شده بود معیارم برای محک زدن آدم هایی که می آمدند جلسه خواستگاری. شهید یک معیار شده بود برایم. هنوز هم سر چهارراه گلفروش می بینم یاد این کتاب می افتم 0 0 نجمه فرقانی 3 روز پیش خورشید نیمه شب سیدمهدی شجاعی 5.0 1 این کتاب را پدربزرگ مرحومم به من هدیه کرد. چقدر دوستش داشتم و چقدر امداد حضرت حجت در آن کودکی به مذاقم شیرین می آمد. 0 0 نجمه فرقانی 1403/8/19 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 214 آدم در طول زندگی متوجه خیلی چیزها می شود... بچه دار که می شوی خیلی چیزها را بیشتر و بهتر می فهمی... در یک مهمانی میزبان بهم گفت که خودت رو تقویت کن تو ضعیفی! پسرجان ۹ ساله ام بهش برخورده بود که چطور جرات کرده اند به مامانم بگن ضعیف... باید پسر داشته باشی تا بفهمی حس مادر پسری چیست... 0 3 نجمه فرقانی 1403/8/12 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 26 بیشتر برایم ایده های برای نوشتن داشت. 0 2 نجمه فرقانی 1403/8/11 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 111 جزو اولین کتاب های جدی عمرم که خواندنش را مدیون خواهرم هستم 0 5 نجمه فرقانی 1403/8/7 عملیات احیا: روایت صعود یک مجموعه دانش بنیان به قله دانش و فناوری الکتروموتور محمد حکم آبادی 4.6 26 تعریف دو کتاب را همزمان شنیده بودم. یکی کتاب *تندتر از عقربه ها حرکت کن* و دیگری* عملیات احیا*. هر دو درباره کسب و کارهای مبتنی بر صنعت و پولساز برای کشور. برای خانواده ما که روزانه با این مسائل سر و کار داریم کتاب از دو بعد انسانی و فنی نکات جالب توجهی داشت. اما برای مخاطبی که حیطه کارش صنعت نیست فایده کتاب این است که شاید یک گوشه بسیار ناچیز از مسائل و مشکلات تولید در ایران را درک می کند. خواهر همسرم بعد از سال ها هدایت یک مجموعه تربیتی خصوصی امسال دبیر شده. می گفت الان می فهمم کار خصوصی کردن در ایران چقدر سختی دارد... اولین کتاب را وقتی از طاقچه خواندم دیدم کتابی است که حتما همسرم هم باید بخواند. نسخه کاغذی کتاب را گرفتم و خدارو شکر استقبال شد. حالا کتاب دوم را از مقر کتاب نزدیک خانه مان به امانت گرفتم. نصفه و نیمه دادم به همسرم و فعلا انفاق کرده ام😏. تا ببینم کی دوباره به دستم می رسد. هر دو کتاب متن روان و قابل قبولی دارد. 0 7 نجمه فرقانی 1403/8/1 حاج قاسم و پرواز نقاشی ها رحیم مخدومی 4.4 1 داستان بدون اشاره مستقیم به خشونت جنگ مردی را به بچه ها معرفی می کند که جز شادی و صلح برای کودکان و انسان نمی خواست. نقاشی های کتاب هم دلنشین هستند و کتاب مناسب جمع خوانی و کار گروهی برای بچه هاست 0 1 نجمه فرقانی 1402/5/28 دایره سیدنوید سیدعلی اکبر 0.8 4 نویسنده این کتاب صلاحیت تولید کتاب برای کودک ندارد. 0 9