یادداشتهای هانیه آسی (5) هانیه آسی 1403/12/30 مرثیه ابوعتا سعید محمدی 3.6 9 بسم الله الرحمن الرحیم حدود یک ماه و خورده ای پیش روز شهادت امام موسی کاظم(ع) بعد از اینکه یک جا نقاشی رهایی اثر آقای حسن روح الامین رو دیده بودم و تیکه متنی از کتاب مرثیه ابوعتا که زیرش نوشته بود، تشنه شنیدن و خوندن راجع به امام شدم تا اینکه بالاخره تونستم کتاب مرثیه ابوعتا رو تهیه کنم؛ خوندم و تشنه تر شدم... دوست داشتم بیشتر بود و بیشتر راجع امام میخوندم... در کل که عجیب کتاب به دلم نشست... و لذت بردم. فارغ از صحت تاریخی داستان، حس و حال ابوعتا و عشقش به امام رو خیلی دوست داشتم. کتاب های دیگه راجع به امام موسی کاظم(ع) میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید. 0 3 هانیه آسی 1403/8/16 رشد علی صفایی حائری 4.5 106 خیلی حرف های قشنگ و درستی داره... مشتاق شدم بقیه کتاب های آقای صفائی حائری رو بخونم. به نظرم این سبک کتاب تفسیر قرآن بیشتر مفهوم سوره و آیه رو جا میندازه؛ در کل لذت بردم از خوندنش. 0 14 هانیه آسی 1403/8/12 زندگی خوش کوتاه فرنسیس مکومبر ارنست همینگوی 4.0 2 دومین داستانی بود که از همینگوی خوندم، داستانهاش سبک خاص خودشو داره. اول داستان یکم کسل کننده پیش میرفت ولی وسطاش و آخرش اوج گرفت. هم این داستان و هم داستان پیرمرد و دریا رو که میخوندم، طوری همینگوی جزئیات رو قشنگ بیان میکرد باعث میشد داستان مثل یک فیلم از جلوی چشمام بگذره، انگار خودمم باهاشون توی شکار بودم! در کل این داستان هم مثل پیرمرد و دریا دوست داشتم. 0 9 هانیه آسی 1403/8/9 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 115 با این که خوندن این سبک کتاب ها برام سخته ولی این کتاب رو دوست داشتم و خوندنش کسل کننده نبود و مثال های جدیدی توش بود. 0 5 هانیه آسی 1403/8/9 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 180 داستان قشنگ و پرمفهومی بود، داستانش بخش هایی از زندگیمو برام تداعی کرد. اولین کتابی بود که از ارنست همینگوی خوندم و ازش خیلی خوشم اومد. من از نشر نگاه این کتاب رو خوندم که نیمه اول کتاب بوته نقد راجع کتاب بود که من اشتباه کردم اول خوندمش چون داستان رو اسپویل کرد و تهشو گفت و بخش زیادی از جذابیت داستان رو برام نابود کرد برای همین خوندن داستان رو برام سخت کرد و باعث شد تموم شدنش طول بکشه و با حس بد کتاب رو خوندم. پیشنهاد میکنم حتماً اول داستان رو بخونید بعد اگر دوست داشتید نقد رو بخونید. 0 4