یادداشتهای زهرا ظرفچی (15) زهرا ظرفچی 2 روز پیش عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.6 14 اونجایی که اقا میگه ما دعا میکردیم بعد از امام زنده نباشیم😭 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش حکومت حکیمانه: نقد نظریه حکمت و حکومت محمد مومن قمی 4.0 1 کتاب فلسفی خوبیه واسه پاسخ به نقدهای ولایت فقیه خیلی خوب و مستدل بحث شده اما میگم اصلا کتاب ساده ای نیست و باید خواننده حظی از فلسفه برده باشه. 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش ولایت و حکومت: مباحثی در مبانی حکومت الهی و حاکم اسلامی صهبا 4.8 5 مبانی حکومت اسلامی اقا پرداخته و یه جاهایی یه تقریض های حیرت انگیزی داره به اثر افراد در ساخت تشکیلات و سپس ساخت حکومت که حیرت انگیز ئه 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش پیاده ها: جنبش مدنی سیاه پوستان اندرو آیدین 4.0 8 وقتی کتاب رو خوندم و مدام تاریخ اتفاق رو با شمسی تطبیق میدادم و میگفتم واقعا این امریکایی که الان میشناسیم کمتر از صد سال پیش این چنین وحشی و درنده خو بودن؟؟؟ 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش حفره : ماجرای واقعی خلافکاری که نویسنده شد جک گانتوس 3.6 16 صوتی شو گوش دادم ولی آخر قصه مبهم بود بنظرم 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.4 31 شناخت کره شمالی با نگاه از دریچه انیماتور خیلی جالب بود. 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 80 وقتی کتاب میخونی انگار یه دوربین دستته و داری تو خیابونا راه میری..با اینکه من کتاب رو نسخه pdfخوندم و خیلی سخت بود اما بسیار تجربه دلچسبی بود. 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش چای نعنا: سفرنامه و عکس های مراکش منصور ضابطیان 3.9 49 وقتی کتاب میخونی انگار یه دوربین دستته و داری تو خیابونا راه میری 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش کنش دینی و نوسازی عقل طه عبدالرحمن 1.5 1 انقدر مسئله ای که بهش پرداخته برای من اصلا سوال نبود که واقعا زجر کشیدم تا تموم شد. 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش لیبرالیسم و مسئله عدالت محمد ملاعباسی 3.2 2 خیلی ترجمهها ضعیف است 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش انقلاب تصورناپذیر در ایران چارلز کرزمن 4.0 7 همیشه وقتی راجع به انقلاب اسلامی بحث میشه نگاه ها از بالا به پایین ئه یعنی ساختاری و کلی و بررسی روابط دولتهاست اما این کتاب خرده روایت های مردمی بیشتر داره و خب خیلی فوق العاده اش کرده 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش شکست هژمونی: چهار مقاله درباره اسلام، انقلاب ایران، و تسخیر سفارت آمریکا در رسانه های آمریکایی ادوارد دبلیو. سعید 3.5 5 کتاب خوبیه واسه شناخت نگاه مستشرقین... 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش پیامبران جدید سرمایه نیکول ماری اشاف 3.5 5 خیلی کتاب ضعیفی بود 0 0 زهرا ظرفچی 2 روز پیش جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 21 گزیده ای از صحیفه بود...مثل منتخب مفاتیح 0 0 زهرا ظرفچی 4 روز پیش تنها راه رسیدن به آرامش با مدیریت خیال نفیسه فیاض بخش 3.9 2 تمرکز واقعا گوهر نابیه و این کتاب تقریبا یه نسخهی خوبیه واسه اینکه بتونیم تمرکز از دست رفته رو برگردونیم. 0 0