یادداشتهای آیدا (15) آیدا 1404/4/24 مورچه را به خانهاش برگردان عرفان نظرآهاری 5.0 1 بهایم تشخیص میدهند میان خیر و شر را، میان آنکه علف میدهد و آنکه میزند و آدمی هنوز ناتوان از این تشخیص است. حالا چگونه ممکن است میان دو خیر، خیرتر را بفهمیم و میان دو شر شرتر را؟ *** این کتاب فوقالعاده بود پر از پند و درس زندگی 0 35 آیدا 1404/4/20 دو روز مانده به پایان جهان عرفان نظرآهاری 4.5 7 ماهْمرشد میگوید: خدا هر شب شما را در آغوش میگیرد، اما کاش شما شبی نیز او را در آغوش میگرفتید، تا آغوشتان گشاده میشد، آنقدر که ستارگان به جای اینکه در سینه آسمان بتپند، در سینه شما میتپیدند. *** این کتاب بینظیره و اینقدر دوستش دارم که حد نداره😭🌟 میتونم تا آخر عمرم کتابهای خانوم نظرآهاری رو بخونم و هیچوقت ازشون خسته نشم.. 0 46 آیدا 1404/4/19 در سینه ات نهنگی می تپد عرفان نظرآهاری 4.3 13 راستی، اگر دیگر نیامدم، یعنی که آتش گرفتهام؛ یعنی که شعلهورم! یعنی سوختم؛ یعنی خاکسترم را هم باد برده است. *** خدا میدونه که چقدر این کتاب رو دوست دارم هرچی از زیبایی این کتاب بگم کم گفتم😭 2 51 آیدا 1404/4/17 کرگدن ها هم عاشق می شوند عرفان نظرآهاری 4.1 10 بسیاااار دوست داشتنی💘 0 32 آیدا 1404/4/10 لیلی نام تمام دختران زمین است عرفان نظرآهاری 3.9 16 خدا گفت: راز رسیدن فقط همین بود. کافی است انارِ دلت ترک بخورد. یک کتاب فوقالعادهی دیگه از این نویسندهی عزیز من عاشق نویسنده و کتابهای ایشون شدم. نوشتههای ایشون قلبم رو لمس میکنن😭 2 44 آیدا 1404/4/10 روی تخته سیاه جهان با گچ نور بنویس عطیه مرکزی 4.2 7 بدون شک این یکی از موردعلاقهترین کتابهایی هست که خوندم. (بینهایت دوستش دارم😭) 0 33 آیدا 1404/4/9 مردم مشوش فردریک بکمن 4.3 48 «حتی اگر بدانیم فردا دنیا تمام میشود، بازهم امروز درخت سیب بکاریم.» من عاشق کتابهای فردریک بکمنم و مردم مشوش بدون شک یکی از قشنگترین و جالبترین کتابهای این نویسندهست (البته همه کتابهایی که از این نویسنده خوندم برام دوست داشتنی بودن و خیلی دوستشون دارم) این کتاب یکی از اون کتابهاییه که هیچوقت فراموشش نمیکنم و همیشه عاشقشم (به احتمال خیلی زیاد بعدها میخونمش، بارها و بارها) 0 31 آیدا 1403/6/29 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 83 مگه دیگه حرفی برای گفتن میمونه؟ اگه قرار بود توی دنیایی که داخل این کتاب وجود داره باشم ترجیح میدادم مرده به دنیا بیام 0 94 آیدا 1403/6/18 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 496 اصلا انتظار نداشتم اینقدر این کتاب رو دوست داشته باشم و بفهممش و هی با خودم میگفتم ایکاش زودتر خونده بودمش جزو محدود کتابهاییه که اینقدر باهاش انس گرفتم پس همیشه تو قلبم میمونه 12 101 آیدا 1403/6/16 فردا و فردا و فردا گابریل زوین 3.0 13 انتظار داشتم خیلی بهتر باشه 0 58 آیدا 1403/6/1 فرشته ای در برهوت مجید پورولی کلشتری 3.8 47 دوسش داشتم 1 39 آیدا 1403/6/1 مجموعه تام گیتس ( پنج جلدی) لیز پیشون 4.0 4 پنج ستاره هم کمه براش چون این کتاب بخشی خیلی قشنگ و به یاد موندنی از بچگیم رو ساخت وقتی دبستان بودم این کتاب رو با همکلاسیام رد و بدل میکردیم و بعد زنگ کلاس و تفریح بیوقفه درموردش حرف میزدیم و بعضی وقتها دور هم یه گوشه توی حیاط جمع میشدیم تا فقط چندتا صفحه از این مجموعه رو بخونیم :) 0 51 آیدا 1403/5/31 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 145 از شما چه پنهون من تا وقتی نمیدونستم که اسم اصلی شوهرش ستار هست، فکر میکردم قراره یه اتفاقی بیوفته و این با برادر شوهرش ازدواج کنه چون روی کتاب زده بود خاطرات همسر سردار شهید حاج ″ستار″... 🫣😂😂😂 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 24 آیدا 1403/5/31 آنجا که جنگل و ستاره ها به هم می رسند گلندی وندرا 3.6 6 دوسش داشتم چون حس خیلی خوبی میداد 0 41 آیدا 1403/5/31 لطیفه های بهلول داننده عبدالکریم منظوری خامنه 5.0 1 بهلول، شخص مورد علاقه و محبوب من 0 36