یادداشتهای رها فربدراد (15) رها فربدراد 1404/3/15 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 166 یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم. هر شخصیت، هر اتفاق، هر لحظه ی این کتاب از چند لایه تشکیل شده بود. پر از مفاهیم عمیق و روانشناسانه بود. واقعا لذت بردم 0 1 رها فربدراد 1404/2/25 زیباشناسی افلاطون: پرسش از زیبایی درو هایلند 3.0 1 به نظرم فهم و درک این کتاب نیازمند سواد فلسفی بالایی هست و من متاسفانه مطالعه ی درست و حسابی در باب فلسفه نداشتم تا به حال... 0 4 رها فربدراد 1404/2/25 هیولاشناس : نفرین وندیگو جلد 2 ریچارد بنسی 4.6 7 مثل جلد اول پر از هیجان بود و داستان خیلییی گیرا بود🙂↕️. 0 5 رها فربدراد 1404/2/7 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 20 به ساده ترین و شیرین ترین روش اقتصاد رو یاد میده این کتاب. واقعا دوستش داشتم. 0 1 رها فربدراد 1404/2/3 کتاب کوچک لوکا: رازهای خوش حال ترین مردم دنیا ملیحه فخاری 3.5 2 چون کتاب کوچک هوگا رو توی بازه ی زمانی ای خونده بودم که خیلی به جونم چسبید فکر میکردم این کتاب هم باید حالم رو خوب کنه امااا فهمیدم که حتی کتاب کوچک هوگا هم صرفا بخاطر زمان مناسبی که خوندمش برام جالب و دوست داشتنی بوده کتاب پر از آمار بود!! و خیلی مطالب رو تکرار میکرد و به نظرم حرف جدیدی نداشت برای گفتن. 1 8 رها فربدراد 1404/1/31 ذهن متمرکز مایکل هایت 4.3 4 این کتاب، کتاب خیلی خوبی بود از نظرم و بیشتر مناسب کسانیه که کار زیادی دارن و مدیریت این کار و تمایز قائل شدن بین ساعت کار و استراحتشون براشون سخت شده. 0 2 رها فربدراد 1403/11/5 خاطرات صددرصد واقعی یک سرخپوست پاره وقت شرمن الکسی 3.9 55 کتاب بامزه ای بود و شاید اگر نوجوونیام میخوندمش بیشتر از الان دوستش میداشتم. اما من صفحه ی ۲۱ این کتاب هق هق گریه کردم و همیشه این توی ذهنم میمونه 💔 0 1 رها فربدراد 1403/11/1 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 56 یکی از بهترین کتابایی بود که خوندم و به نظرم باید چندین بار خونده بشه. یه جاهاییش از حقیقتی که باهاش مواجه میشدم اشک توی چشمام جمع میشد. 0 1 رها فربدراد 1403/10/23 ایکیگای هکتور گارسیا 3.5 41 من خیلی دوسش داشتم با اینکه نکاتی که توش گفته شده بود رو قبلا بارها شنیده بودم اما یاداوری خیلی خوبی بود بهم 0 1 رها فربدراد 1403/10/20 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 119 زیبا و دوست داشتنی بود اما نیمه ی اول کتاب برام جذاب تر بود نیمه ی دوم یکمی برام تکراری و طولانی شده بود. 0 1 رها فربدراد 1403/10/12 الیزابت فینچ جولیان بارنز 3.5 2 شاید وقت خوندنش نبود برام ولی من اصلا دوستش نداشتم یه جورایی خیلی جاهاش برام مبهم بود و متوجه نمیشدم داره چه اتفاقی میوفته 0 4 رها فربدراد 1403/9/9 بیگانه آلبر کامو 4.0 249 کتاب خیلی راحت خوان بود و در عین حال دارای مفاهیم عمیق فلسفی و دید اگزیستانسیال شخصیت اصلی برام خیلی جالب بود نه میتونستی تاییدش کنی نه میتونستی ردش کنی درست مثل زندگی واقعی. و برای من بخش دوم کتاب خیلی گفت و گو های جالب تری داشت. 0 5 رها فربدراد 1403/9/6 ریچارد سوم اجرا نمی شود یا صحنه هایی از زندگی مایرهولد ماتئی ویشنیک 3.2 2 این تقریبا اولین تجربه ی من بود از خوندن نمایشنامه. خوندنش آسون بود و توی حدودا یه ساعت و نیم تمومش کردم ولی احتمالا صرفا چون از نمایشنامه خوشم نمیاد این کتاب هم چندان نچسبید بهم. 0 2 رها فربدراد 1403/9/6 سقراط اکسپرس اریک واینر 4.2 11 یکی از بهترین کتابهایی بود که توی سال ۱۴۰۳ خوندم. انقدر خوب و درست و ساده از فلسفه حرف زد که وسوسهم کرد برم سراغ فلسفه و بیشتر کنجکاوی کنم دربارهش. 0 6 رها فربدراد 1403/8/27 هیولاشناس؛ هیولاشناس ریچارد ینسی 4.5 3 این کتاب رو خیلیی دوست داشتم امااا باید این اخطار رو بدم که صحنه های خشن به شدتتت با جزئیات بیان میشن و خیلی جاهای کتاب ادم حالش بد میشه از شدت توصیف دقیق این صحنه ها. ولی داستان بسیاااار گیراست و پر هیجان و در عین حال به مباحث فلسفی هم اشاره میکنه و ادم بعضی جاها خیلی به فکر فرو میره 0 1