یادداشتهای محسن امیری (9) محسن امیری 1403/10/17 ایستگاه خیابان روزولت (روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران) محمد محبوبی 4.9 8 به نظرم بهترین یادداشت در مورد کتاب همون تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب هستش: بسمهتعالی ـ این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است. این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند. باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است. ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است. مهر ماه ۱۴۰۳ 0 8 محسن امیری 1403/10/1 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 39 رمانی قشنگ و روان... آدم با خوندن این کتاب به دل حوادث تلخ و شیرینی که طی این سالها بر مردم فلسطین گذشته میره و با فراز و نشیبهایی که جوانان فلسطینی در راه مقاومت با اون دست و پنجه نرم میکردن دقیقتر آشنا میشه. فراز و نشیبهایی که جامعهی ما و دیگر جوامع تحت ستم مستکبران هم با اون دست و پنجه نرم میکنن و چه درسها میشه گرفت از سرگذشت همین ملت مظلوم... 0 7 محسن امیری 1403/4/30 داستان پداگوژیکی آنتوان سمیونویچ ماکارنکو 4.5 5 رمانی جذاب با متنی روان به همراه محتوایی خوب و مناسب. به نظرم این کتاب فقط مختص افراد فعال در حوزه تعلیم و تربیت نیست (هرچند که برای اونها لازمه😉) بلکه هر کس میتونه اون رو به عنوان یک رمان زیبا و روان مطالعه کنه. حجم کتاب شما رو نترسونه، چون به نظرم متنش شما رو جذب خودش میکنه و خیلی راحت میتونید بخونیدش😇 0 2 محسن امیری 1403/3/22 توتو چان: دخترکی آن سوی پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.1 39 کتاب خوشخوان و روانی بود و نکات خوبی داشت اما انتظارم از محتوای کتاب با توجه به تعریفایی که قبلاً ازش شنیده بودم، بیشتر بود؛ مخصوصاً بعد از خوندن مقدمه و اون تمجیدها و جایزهها و... . بیشترین چیزی هم که از کتاب من رو به خودش جذب کرد احساس خوبی بود که با خوندن خاطرات توتوچان میگرفتم نه لزوماً محتوای آموزشی کتاب. ولی چیزی که به نظرم قابل تأمله، تفکرات و رفتارهای آقای کوبایاشی، مدیر مدرسه، در زمینه آموزش اون هم در زمانی حدود ۱۰۰ سال پیشه. به نظرم در نوع خودش کمنظیره. به هر حال خوندنش خالی از لطف نیست... . 0 2 محسن امیری 1402/11/28 آنجا که خدا را میتوان یافت عبدالعظیم صاعدی 4.5 1 این چند روز دوست داشتم یه رمان بخونم ولی خب کتاب خوبی دم دستم نبود. تا اینکه این کتاب روزیمون شد...😁 یه جورایی حس میکنم تو این رمان عینصاد رو ریختن تو نادر ابراهیمی😂 البته نه به اون قدرت ولی همچین حسی ازش گرفتم😇 رمانی قشنگ و متناسب با حالم بود...☺️ 0 4 محسن امیری 1402/11/26 تربیت دینی کودک محی الدین حائری شیرازی 4.4 13 نوع نگاه کتاب درباره فطرت و نقش اون در تربیت جالب بود. در همین زمینه کتاب فطرت و تربیت شهید مطهری هم میتونه مکمل خوبی برای این بحث باشه. کتاب یه خورده دیر پیش میرفت برام، ولی نکات خوبی در زمینه تربیت کودک مطرح میکنه. 0 7 محسن امیری 1402/10/23 در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی جمال یزدانی 4.0 14 در مکتب مصطفی کتابی که نه زندگی شهید، بلکه تجربیات و الگوی تربیتی ایشان را بازگو کرده است. کتابی ساده، عینی، ملموس، عملیاتی و بسیار کاربردی. در این کتاب بسیاری از نکات اولیه و ساده برای جذب و تربیت نیروی انسانی بر طبق تجربیات شخصی شهید بیان شده است. این کتاب زندگی نامه شهید نیست، با این حال نکته حائز اهمیت برای بنده این است که بر خلاف بسیاری از زندگی نامههای شهدا که تصویری آرمانی و دست نیافتنی از شهید ارائه میدهند، این کتاب، شهید را همانی که هست(همراه با نقاط ضعف و قوت در کارش) معرفی میکند. خسته نباشید به نویسنده و امید کارهای بیشتر در این سبک. 0 7 محسن امیری 1402/10/18 الجمل آزاده جهان احمدی 4.4 8 استادی داریم که معمولاً تو بحثای مربوط به حکومت حضرت امیر(ع) این نکته رو بهمون میگفت که اون چیزی که کمر حکومت امیرالمومنین(ع) رو شکست بر خلاف تصورات، جنگ جمل بود و نه صفین. که توضیح دلایلش هم در این متن نمیگنجه...😇 البته کتاب در فصل آخر به صورت روایت خیلی کوتاه به اون اشاره میکنه که همون بحث مربوط به تقسیم غنایم و... هست که جای بحث داره. در کل کتاب خوبی بود و به جزییات مطلب پرداخته بود ولی بهتر بود در طول داستان خیلی دقیقتر به مراجع اسناد میکرد تا اینکه همه رو یک جا در کتابنامه بیاره. و چه خوب میشد که نویسندهای پیدا بشه که با نگاه تحلیلی به صورت دقیق به واقعهی جمل بپردازه و بسیاری از حقایق برای عموم روشن بشه. 4 9 محسن امیری 1402/9/15 آخرین نخست وزیر: زندگی و زمانه میرحسین موسوی جواد موگویی 4.5 3 کتاب خوبی هست برای اون دسته از افرادی که میخوان با اشخاص و جریانات تاثیرگذار فکری و سیاسی اول انقلاب آشنا بشن. نویسنده به خوبی حوادث و جریانات مربوط به موضوع کتاب رو که باعث شناخت خیلی از مسائل دیگه هم میشه انتخاب کرده و با پرسشهایی که بعضاً مطرح میکنه ذهن خواننده رو به سمت ابعاد مختلف قضیه هدایت میکنه. هر چند شناخت دقیق و جامع از جریانات فکری و سیاسی دوره انقلاب که بعضاً ریشه در گذشتهها داره و تا امروز هم ادامه داشته، با یک کتاب، اون هم با این میزان حجم و همچنین محدودیتهای نویسنده امکان پذیر نیست، ولی به نظرم برای شروع کتاب خوب و مفیدی هست. بعضی از جملههای کتاب هم از نظر ویرایشی دارای مشکل هستن که البته امیدواریم در چاپهای بعدی اصلاح بشه. در کل از خوندن این کتاب راضی هستم و نکات خیلی خوبی از اون دستگیرم شد. 0 12