داستان پداگوژیکی عمومیداستانروس داستان پداگوژیکی آنتوان سمیونویچ ماکارنکو و 1 نفر دیگر 4.5 11 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 16 خواهم خواند 26 خرید از کتابفروشیها ناشر نیلوفر شابک 9786226654616 تعداد صفحات 1,014 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب داستان پداگوژیکی، نویسنده آنتوان سمیونویچ ماکارنکو. سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) لیستهای مرتبط به داستان پداگوژیکی سینا معروف معلم، مدرسه، تربیت 31 کتاب فهرست کتابهایی است که آقای اسماعیل آذرینژاد که جایشان هم اینجا خیلی خالی است، در کانال یوتیوب «قصه، رنگ، توپ» با محوریت «معلم، مدرسه، تربیت» برای استفاده والدین و معلمان محترم و در راستای تربیت و آموزش دانشآموزان و فرزندان معرفی کردهاند. البته در این جمع و حول این موضوعِ خاص، همه استاد و اهل فن هستند. به بزرگی خودتان ببخشید. حتماً کتابهای دیگری هم هستند ولی به خاطر رعایت امانتداری در نقل قول، عیناً فهرست ایشان درج میشود. 2 19 سید محمد بنایی آموزش 7 کتاب کتاب هایی که یه تغییر اساسی تو تفکر آموزشی من ایجاد کرد 3 42 رضا امیرخانی سیاههی صدتایی رمان 100 کتاب اولا صد تا بيشتر شد، گفتيم صد و ده تا بشود تيمنا و تبركا، آن هم نشد! ميتوانيد خودتان تا صد و ده را پر كنيد. ثانيا براي بعضي از كتابها كه ترجمههاي متعدد داشت، ترجمهي بهتر را -به انتخابِ خودم!- برگزيدم. ثالثا نه كسي با خواندنِ رمان بيدين ميشود، نه ديندار، اين هر دو، كارِ آخوند است! رابعا اينچنين سياههاي را آنچنان كه پيشتر گفتهام، قديمها ناصرزادهي عزيز به ما -به دوستانم و نه به من!- پيشنهاد كرده بود، اما از آنجا كه سياههي وي را نيافتم، سياههي خود را نوشتم، كه يحتمل حذف و اضافاتي دارد. خامسا شايد بعضي از رمانهاي تازه منتشر شده مثلِ "سورِ بز" از دستم در رفته باشند، اما از آنطرفِ قضيه شايد بعضي از رمانهاي قديمي را نيز فراموش كرده باشم، مثلِ "هكلبري فين" يا "تام ساير". اين به آن در. سادسا در اين سياههي رمان، كتابهايي وجود دارند كه اصالتا رمان نيستند، مثلِ "هفت روزِ آخر" رضا بايرامي. سابعا اگر پنج دقيقهي ديگر به من وقت ميدادند، نامِ بيست رمانِ ديگر را اضافه ميكردم، و يحتمل نامِ ده كتاب را نيز حذف. اما به هر رو شما ميتوانيد مطمئن باشيد كه از اين صد و اندي، دستِ كم پنجاه تا را بايد (حتا در دورانِ سپريشدهي بايدها و نبايدها!) بايد خواند... ثامناً -كه خيلي سخت است- همان هشتماً! بعضي از جاهاي خالي را كه بدجوري توي ذوق ميزد با توضيحاتي بيربط پر كردهام. ترتيب هم كاملا تصادفي است. تاسعاً اين قلم آنقدر از استعداد و فروتنيِ توامان برخوردار ميباشد كه كارهاي خودش را در اين سياهه نياورده باشد. منتقدانِ گرامي بيجهت دنبالشان نگردند!!! رضا امیرخانی، اردیبهشت 1397 *هشتتایش اینجا جا نشد: سنگ صبور (صادق چوبک)، بارون درخت نشین (ایتالو کالوینو)، سنگاندازان غارِ کبود (داوود غفارزادگان)، روی ماه خداوند را ببوس (مصطفا مستور)، مرغان شاخسار طرب (کالین مک کالوی)، صد سال تنهایی (گابریل گارسیا مارکز)، مجمع الجزایر گولاک (الکساندر سولژنیتسین)، مسخ و دربارهی سمخ (کافکا و ناباکوف). 2 114 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ..... 1402/12/11 کتابی به سبک ادبیات روس نوجوان بودم خوندمش عالی بود 0 0 سید محمد بنایی 1402/1/12 به عنوان یه معلم همیشه فکر میکردم که می تونم با بعضی بچه ها کنار بیام و با بعضی هاشون هم نمی تونم ارتباط برقرار کنم. ماکارنکو تو این کتاب توضیح میده که چطوری يه کانون اصلاح و تربیت تو سالهای 1920 اداره میکنه و هرکدوم از آدم هایی که به اونجا فرستاده می شدن چه جور شخصیتی داشتن و ماکارنکو تلاش میکرده چه طوری باهاشون ارتباط برقرار کنه. نوع تعلیم و تربیت اجتماعی نشئت گرفته از کمونیسم تو این کتاب برام جالب بود. فکر میکنم برای اونایی که معلم هستن خیلی کتاب خوبی باشه که ببینن 100 سال پیش در شوروی ماکارنکو به چی فکر میکرده و تعلیم و تربیت رو چه طوری میدیده . 0 3 محمدمهدی کرباسچیان 5 روز پیش از اولین کتابهایی که شوق «آدمی دیگری شدن» و «آدمی دیگری ساختن» رو در من زنده کرد. دارای داستان زیبا، مضمون پرمعنا برای معلمان و تصویری رویایی برای کسی که دوست داره با بهتر کردن حال آدمها، جهان رو تغییر بده. شاید باورتون نشه، ولی نسخههای وطنیش رو هم داریم 😉👌 0 5 محسن امیری 1403/4/30 رمانی جذاب با متنی روان به همراه محتوایی خوب و مناسب. به نظرم این کتاب فقط مختص افراد فعال در حوزه تعلیم و تربیت نیست (هرچند که برای اونها لازمه😉) بلکه هر کس میتونه اون رو به عنوان یک رمان زیبا و روان مطالعه کنه. حجم کتاب شما رو نترسونه، چون به نظرم متنش شما رو جذب خودش میکنه و خیلی راحت میتونید بخونیدش😇 0 1 پریسا صحرانورد 3 روز پیش هر چند بار که از من بپرسند "تأثیرگذارترین کتاب زندگیت کدام کتاب بود؟" به طاعون و برادران کارامازوف و مرگ ایوان ایلیچ فکر میکنم و سرآخر میگویم داستان پداگوژیکی.. معلمی شغل عجیبی است. ماندن و گذشتنها و بالیدنها و حتی سقوط کردنها را تماشا کردن است. معلمی کردن واقعا لذت گسی دارد که من اولین بار با کلمات آنتوان سمیونویچ ماکارنکو آن را زیر زبانم چشیدم. 0 9