یادداشتهای rashel (6) rashel دیروز سنگدل ماریسا مییر 4.2 184 این کتاب از الیس در سرزمین عجایب الهام گرفته شده بود و ایده ی فانتزی جالبی داشت. وایب کتاب خیلی منو جذب کرد. و باید بگم که کتاب پایانی به شدت غیر منتظره و غمناک داشت و یه جاهایی دلم میخواست بگیرم کاترین رو خفه کنم. 0 4 rashel دیروز در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 71 من عاشق فضا سازی این کتاب شدم و میتونم بگم جزو بهترین ها بود این کتاب خیلی داستان جنایی جالبی داشت و پیدا کردن قاتل خیلی برام جذاب بود واقعن ارزش خوندنش رو داشت. 0 1 rashel دیروز بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.6 38 من این جلد رو بیشتر از ناتوان دوست داشتم و میتونم بگم تنش و خط داستان بی پروا خیلی قشنگتر از ناتوان بود و پایان عجیب و شوکه کننده ای داشت . بیصبرانه منتظر جلد بعدی هستم 0 1 rashel دیروز ناتوان لورن رابرتس 4.3 88 فانتزی این کتاب بسیار خلاقانه و جذاب بود و خط داستانی اصلن حوصله سر بر نبود و با اینکه تعداد صفحات به مراتب بیشتری داشت خیلی زود تمومش کردم.صحنه های رمانتیک این کتاب خیلی قشنگ بود و می تونم بگم جزو بهترین فانتزی هایی بود که تا الان خوندم 0 2 rashel دیروز دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 158 کتاب شروع قوی ای دارد و با موضوع جنایی جالبی شروع میشه همینطور خط داستانی این کتاب اصلا خسته کننده نیست. آخر این کتاب به شدت شوکه کننده است و تا صفحه های آخر کتاب به وجد آمدم. 0 3 rashel دیروز مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 364 این اولین کتابی بود از تولستوی میخونم و باید بگم که منو واقعا جذب کرد روند داستان اصلن کند نبود و میشه گفت نویسنده منظورات خودش را تونسته بیان کنه فضا سازی داستان هم قابل درک بود . این کتاب را به شدت پیشنهاد میکنم !. 0 3