یادداشت آیدا

1402/10/13

سلام من یه نوجوان۲۱ سالم که متاسفانه خیلی دور و اطرافم ادم کتابخون پیدا نمیشه و خودم خود جوش بسمت کتاب رفتم واولین کتابی که خوندم بلندی های بادگیر بود حدود دوسال پیش(و دوستش داشتم خیلی)  🌸
این اپلیکیشن و شانسی تو مایکت دیدم و نصب کردم و خب هنوز کار باهاش رو یاد نگرفتم🥲 اومدم اینجا تا با دوستان کتابخوان آشنا بشم و درمورد کتاب کلی حرف بزنیم:)  خوشحال میشم راهنماییم کنید 🤍

سلام عزیزم، اگر سوالی داشتی بهم پیام بده تا راهنماییت کنم

خواهر خود منم یه ۲۶ ساله‌ی ۱۸ ساله‌ست. متاسفانه درک می‌کنم😑

😁😂

خوشحالم که بهخوانی شدی❤️🌱

تشکرات🥺

خوشبختم که در جمع کتابخوان ها پیوستی سوالی داشتی میتوانم رهنمایی کنم.
موفق باشی

مرسی

تارا

تارا

سلام
قبل از غرق شدنت در دنیای کتاب، خواستم  ورودت به این  دنیا رو اونم به صورت خودجوش ، تبریک بگم. و اما بهخوان: خوب جایی اومدی . خود بهخوان تو این فضا بلاگ داره و عملکردش رو توضیح داده. میتونه راهنمای خوبی برات باشه.

مرسییی🥰🥺

سلام عزیزم خوش اومدی به دنیای کتاب با چه کتاب هم شروع کردی خیلی خوبه
ولی فکر نمیکنی ۲۱ دیگه نوجون نیست؟
وارد بزرگسالی شدیما(منم۲۱ ام)

نمیخام😭

منم😅😭
@Aida.f

خوش آمدی.خوش بخوانی و لذت ببری.

خوش آمدید.

خوش اومدی

سلام. حدودا هم سن و سالیم. من 23سالمه:) خب، هر کتابی که می خونی  می تونی براش اینجا یادداشت بنویسی، بعضیا خیلی دلی یادداشت می نویسن، بعضیا خیلی فنی. توی یادداشت ها درباره محتوای کتاب، داستان پردازی، شخصیت پردازی، شروع و پایان و جمله بندی و همه چیز نظر میدیم. می تونیم جاهایی از کتاب که برامون جالبه رو باهم اشتراک بذاریم. یک کتاب رو می تونیم به می خواهم بخوانم اضافه کنیم و بعد تاریخچه مطالعه بذاریم و تا هرجا خوندیم روش نظر بدیم. چالش های کتاب خوانی هم هستن که روزی یک تعداد صفحه مشخص کتاب می خونیم.
منم بلندی های بادگیر جزء اولین کتاب هام بود