بریدههای کتاب زهرا صیدی زهرا صیدی 1403/7/5 در ماگدا سابو 4.1 39 صفحۀ 208 0 2 زهرا صیدی 1403/6/28 در ماگدا سابو 4.1 39 صفحۀ 48 امرنس مسیحی بود، اما روحانیایی پیدا نمیشد که بتواند این واقعیت را بهش بقبولاند. 0 4 زهرا صیدی 1403/6/9 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.3 183 صفحۀ 160 0 1 زهرا صیدی 1403/5/7 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 28 صفحۀ 72 بچه که بودم حتی با اینکه از شب میترسیدم، بیشتر از روز دوستش داشتم چون در روشنایی روز همه چیز زیادی واضح بود و زشتیِ مطلق و لاعلاج بعضی چیزها بیش از حد به چشم میآمد. 0 34 زهرا صیدی 1403/3/20 تفسیر سوره حمد سیدعلی خامنه ای 4.7 11 صفحۀ 97 صراط آن راهی را میگویند که رونده را در خود فرو میگیرد؛ به تعبیر کتابهای لغت، «يَبْتَلِعُهُ»؛ گویی رونده را در خودش بلع میکند؛ یعنی شما وقتی که به یک جاده ی آسفالته ی واضحی نگاه کردید، اتومبیلی یا انسانی که دارد در این جاده راه میرود جاده او را در خود گرفته؛ مثل اینکه در یک چهار دیواری او را محصور کرده؛ ممکن نیست از این جاده بیاید کنار ممکن نیست اشتباه کند و این جاده را غلط بپیماید. جاده ی آسفالته است که بغلش یک جور یک رنگ یک جنس است و خود جاده یک جور، یک رنگ، یک جنس دیگر است؛ صراط به این میگویند. پس صراط یعنی راه واضح راه غیر قابل اشتباه اهدِنَا الصِّراط» یعنی راه روشن را به ما نشان بده؛ راهی را که مشتبه با چیز دیگری نشود. 0 2 زهرا صیدی 1403/3/13 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 18 صفحۀ 260 1 2 زهرا صیدی 1403/3/2 کتاب پسر آندری نیکولایدیس 3.5 17 صفحۀ 126 از آدمها بیزاریم چون فکر میکنیم آن طور که هستند دیده و شناختهایمشان. به بیزاریمان میبالیم و سخت کوشانه پروبالش می دهیم. مثل گیاهی کمیاب پرورشش میدهیم ولی همه اینها دروغ است. از آدم ها متنفریم چون هیچ چیز نمیفهمیم و این نفهمی ریشه دار است.چون فکر میکنیم که میفهمیم. 0 27 زهرا صیدی 1403/3/1 تفسیر سوره حمد سیدعلی خامنه ای 4.7 11 صفحۀ 53 هر یک ذره و هر یک لحظه در زندگی مؤمن حساب دارد. یعنی ایمان این را به ما تعلیم میدهد. یعنی مؤمن حتی یک ذره ی از موجودی اش را و یک لحظه ی از زندگی اش را بی حساب و کتاب نباید رها کند؛ باید آن را بفهمد که چه کار میکند درست خرج کند؛ زیرا همین یک ذره در قیامت یک جزئی از شخصیت او است یک جزئی از سرنوشت او است: فَمَن يَعمَل مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَه. 0 4 زهرا صیدی 1403/1/12 دِمیان هرمان هسه 3.8 34 صفحۀ 146 0 6