زهرا صیدی تاریخ عضویت:تیر 1402 زهرا صیدی دنبال کردن @zahrashon 37 دنبال شده 67 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها زهرا صیدی 1403/3/17 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 18 اغلب آدمهایی که با من سر و کار دارند میدونن با وجوداین که چند سالی بیشتر از دوران نوجوانیام نگذشته، تا چه اندازه دلتنگشم! ابیگیل نه تنها باعث شد که پس از مدتها کتابی قلبم رو پر از هیجان کنه به طوری که سخت بتونم زمین بذارمش، بلکه من رو وارد دنیای گینا کرد و از این که یه بار دیگه تونستم نوجوونی رو با تمام معصومیتها و سرکشیهاش زندگی کنم ازش ممنونم:) اگر ابیگیل رو در نیمه اول داستان حدس نزده بودم بی شک ۵ ستاره بهش میدادم! 0 28 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه زهرا صیدی 1403/7/5 در ماگدا سابو 4.1 39 صفحۀ 208 0 2 زهرا صیدی 1403/6/28 در ماگدا سابو 4.1 39 صفحۀ 48 امرنس مسیحی بود، اما روحانیایی پیدا نمیشد که بتواند این واقعیت را بهش بقبولاند. 0 4 زهرا صیدی 1403/6/9 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.3 183 صفحۀ 160 0 1 زهرا صیدی 1403/5/7 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 28 صفحۀ 72 بچه که بودم حتی با اینکه از شب میترسیدم، بیشتر از روز دوستش داشتم چون در روشنایی روز همه چیز زیادی واضح بود و زشتیِ مطلق و لاعلاج بعضی چیزها بیش از حد به چشم میآمد. 0 34 زهرا صیدی 1403/3/20 تفسیر سوره حمد سیدعلی خامنه ای 4.7 11 صفحۀ 97 صراط آن راهی را میگویند که رونده را در خود فرو میگیرد؛ به تعبیر کتابهای لغت، «يَبْتَلِعُهُ»؛ گویی رونده را در خودش بلع میکند؛ یعنی شما وقتی که به یک جاده ی آسفالته ی واضحی نگاه کردید، اتومبیلی یا انسانی که دارد در این جاده راه میرود جاده او را در خود گرفته؛ مثل اینکه در یک چهار دیواری او را محصور کرده؛ ممکن نیست از این جاده بیاید کنار ممکن نیست اشتباه کند و این جاده را غلط بپیماید. جاده ی آسفالته است که بغلش یک جور یک رنگ یک جنس است و خود جاده یک جور، یک رنگ، یک جنس دیگر است؛ صراط به این میگویند. پس صراط یعنی راه واضح راه غیر قابل اشتباه اهدِنَا الصِّراط» یعنی راه روشن را به ما نشان بده؛ راهی را که مشتبه با چیز دیگری نشود. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.