بریدههای کتاب ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ دیروز مثل بیروت بود زهرا اسعدبلنددوست 4.2 52 صفحۀ 71 گاهی درد دیر رسیدن در باقی عمر، استخوان ادم را ذوب می کند. 💔🥀 0 1 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 3 روز پیش آسنا و راز کنیسه سمانه خاکبازان 4.2 18 صفحۀ 105 وقتی علی به میدان رفت، پیامبر فرمودند:«' تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفت'» 🕊🌱 0 1 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/3/9 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 137 صفحۀ 135 گفت:«یکباره بگو عاشق است وخلاص. می داند که حساب عاشق با عشق است، نه با معشوق.» 🌱🕊 0 1 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/3/8 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 137 صفحۀ 103 در همه سلول ها، انگار کسی قلم و چکش دست گرفته بود و با درد، دیواره هایشان را می تراشید، می کَند. خدایا رحم کن! 🕊🥀 0 0 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/3/5 قابیل فراموش نمی شود 2.6 2 صفحۀ 113 میدانید؟ بعد از مسمومیت، معده آدم غذاهای سالم را پس میزند. آدمها هم همین طورند. وقتی آدمهای عوضی زیاد ببینند، خود به خود به آدمهای جدید اعتماد نمیکنند، پسشان میزنند💔🥀 0 2 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/3/2 عمار حلب: شهید محمدحسین محمدخانی محمدعلی جعفری 4.5 20 صفحۀ 53 توی حرم امام رضا علیه سلام یادگاری خوبی از او برایم باقی مانده. میگفت:«تا بهت اشک ندادن نرو داخل!» می گفتم:«خب چیکار کنم؟» میگفت:«توی صحن قدم بزن»:)))🕊🥀 0 3 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/3/1 کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ علی آرمین 2.8 10 صفحۀ 48 «یٰا نَعیْمیْ وَ جَنَّتیْ وَ یٰا دُنْیٰایَ وَ آخِرَتِیْ» ای نعمت من، ای بهشت من و ای دنیای من و ای اخرت من 🌱✨ 0 2 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ 1404/2/25 میثم و شهر ترس های ممنوعه احمدرضا امیری سامانی 4.4 19 صفحۀ 127 از مولا علی شنیدم که گفتن وقتی از چیزی می ترسی، باهاش رو به رو شو؛ چون سختی فراراز اون چیز، خیلی بیشتر از رو به رو شدن با خود اونه. 0 2