بریدههای کتاب مهـــدیه مهـــدیه 1404/2/30 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 125 صفحۀ 157 من با چشمی دورنمای زندگی را تماشا میکنم که سایر دختران بزرگ شده در محیط مساعد نمیبینند. بسیاری از دختران هستند(مثلا ژولیا) که نمیدانند خوشحال و سعادتمند هستند. آنها چنان به خوشی ها عادت کرده اند که احساساتشان فلج شده است؛ اما من هرلحظه خوشبختی خودم را احساس میکنم و یقین دارم که خوشبختم و هر واقعه نا مساعدی هم که پیش آید، به این عقیده باقی خواهم ماند و به ناراحتی ها(حتی دنداندرد) مانند تجربه ی جالبی مینگرم و این که از تجربه ی تازه ای غافل نمانده ام خوشحالم. «آسمان بالای سر من به هر رنگی باشد، من برای هرگونه سرنوشتی حاضرم» 0 0 مهـــدیه 1403/3/20 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 277 صفحۀ 16 موش کور گفت:من خیلی کوچکم پسرک گفت:آره، ولی با بودنت تغییر بزرگی ایجاد میکنی : ) 0 2 مهـــدیه 1403/2/20 نامورنامه درباره فردوسی و شاهنامه عبدالحسین زرین کوب 3.9 0 صفحۀ 164 در هر حال توفیق فردوسی محدود به ابداع یک اثر شاعرانه یا تسخیر یک قلمرو تازه برای شعر فارسی نیست؛ توفیق او در خلق و ابداع دنیایی است که روح ایرانی، روح انسانی ایران را بیرون از محدودیت های زمان و مکان، همواره زنده، متحرک و در حال طپش و احساس نگاه تواند داشت و تا وقتی هوس های زبانسازان ایرانیان را از فهم شاهنامه محروم نسازد، این روح ملی که از شاهنامه تجلی میکند جان ایرانی را گرم خواهد داشت. 0 1 مهـــدیه 1403/2/7 رستم و سهراب جلال خالقی مطلق 4.8 3 صفحۀ 154 کنون گر تو در آب ماهی شوی وُگر چون شب اندر سیاهی شوی، وُگر چون ستاره، شوی بر سپهر ببرّی ز رویِ زَمین پاک مهر، بخواهد هم از تو پدر کینِ من چو داند که خاکست بالینِ من... 11 44 مهـــدیه 1403/1/22 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 233 صفحۀ 45 چه شیرین میتواند باشد، افسوس که ما تلخی آن را میچشیم . 0 4 مهـــدیه 1402/12/6 هری پاتر و تالار اسرار جی. کی. رولینگ 4.6 83 صفحۀ 352 "این انتخاب های ماست که حقیقت باطنی مارو نشون میده، نه توانایی های ما." _آلبوس دامبلدور 0 7