بریده کتابهای megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1403/2/3 رنگ شگفت انگیز روح امیلی ایکس.آر. پن 4.3 1 صفحۀ 35 3 19 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1403/2/3 رنگ شگفت انگیز روح امیلی ایکس.آر. پن 4.3 1 صفحۀ 45 0 15 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/11/22 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.4 46 صفحۀ 91 0 18 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/9/8 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.8 118 صفحۀ 106 دری گفت: " وقتی از زندگی دلت میگیره،میخوای بدونی باید چیکار کنی؟...فقط به شنا کردن ادامه بده.فقط به شنا کردن ادامه بده.فقط به شنا کردن ادامه بده.شنا،شنا" 5 16 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/9/1 همه جا آتش های خرد سلست اینگ 2.9 4 صفحۀ 345 میا گفته بود: یادت باشه بعضی وقت ها باید همه چی رو خاکستر کنی و از اول شروع کنی. بعدش خاک غنی تر می شه و چیزهای تازه در می آد. آدم ها هم همین طورن. از نو شروع می کنن. یه راهی پیدا می کنن. 0 9 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/17 معمای چشم لندن شیوان داود 4.2 2 صفحۀ 152 اثر کورویولیس خیلی جالب است.نمی توان اثر کورویولیس را دید یا لمسش کرد، اما وجود دارد.حرکت چیزها را منحرف می کند.نیروی قدرتمندی در دنیاست.این طور عمل می کند. 0 5 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/17 معمای چشم لندن شیوان داود 4.2 2 صفحۀ 30 من گفتم:《سلیم، اگه تو دلقک واقعی هستی،پس دلقک غیر واقعی کیه؟》 سلیم فکر کرد.《کسی که فقط به شوخی کردن فکر میکنه و هیچ وقت انجامش نمیده؟》 0 2 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/2 او هنوز اینجاست هالی ام مک گی 3.7 1 صفحۀ 143 《ببر های کاغذی دیگه چی ان؟》 《چیزهایی که نگرانشونی و آخرش معلوم میشه هیچ صدمه ای نمی زنن.》 0 2 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/2 او هنوز اینجاست هالی ام مک گی 3.7 1 صفحۀ 48 کلمه ها جاری شدند:《انتخاب آرزو کار آسونی نیست.اما برای تو آسون بود.چون تا اون موقع هیچ کس تو رو دوست نداشت و تو بار غم پنجاه تا قلب رو روی دوشت می کشیدی. تمام چیزی که توی کل دنيا می خواستی این بود که دوستت داشته باشن.به همین سادگی.》 0 2 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/1 اکو: داستان مایک جلد 2 پام مونیوس رایان 4.1 7 صفحۀ 93 همه دل دارن.دل بعضیا رو سخت تر میشه به دست آورد.. 0 3 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/1 اکو: داستان مایک جلد 2 پام مونیوس رایان 4.1 7 صفحۀ 106 آقای هاوارد به مایک چشمک زد؛《بهت گفتم امیدوار باس بهترین اتفاق بیفته.همیشه امکان معجزه هست.》 0 2 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/7/25 خانه درختی 117 طبقه اندی گریفیتس 4.1 9 صفحۀ 44 می دونی، داستان گفتن اون قدری که به نظر میاد راحت نیست.ممکنه توی دردسر بیفتی.اگه خوب از پسش برنیای،پلیس داستان دستگیرت می کنه و میندازدت زندان! 0 3 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/7/24 پرسی جکسون: آخرین المپیان جلد 5 ریک ریوردان 4.8 8 صفحۀ 285 ایزدان همه را مجبور کردند باور کنند که نتیجه داستان این است: انسان نباید اکتشاف کند.نباید سوال بپرسد.باید همان کاری را بکند که ایزدان گفته اند. 0 5 megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/7/14 انجمن جین آستن ناتالی جنر 3.6 5 صفحۀ 210 هر روز صرفا برای اینکه زنده بماند سر کار رفته و هر شب چند ساعت برای خودش کنار گذاشته بود تا در دنیای خیالی کتاب ها که ساخته و پرداخته دیگران بود گم و گور شود. 0 1