ریک ریوردان و 1 نفر دیگر
جلد 5

ناشر
بهنام
1398/4/10

پرسى جکسون، دوستانش و خدایان کوه المپ درگیر جنگى مى شوند که بى شباهت به جنگ خدایان یونان و تیتان ها نیست. در این جنگ کرونوس ارتشى بزرگ از خدایان، دمیگادها و هیولاها را با خود همراه کرده و نیرومندتر از همیشه قدم به میدان گذاشته است. اما پرسى و دیگر افراد اردوگاه دورگه با وجود تعداد اندکشان شجاعانه براى نجات کوه المپ مى جنگند. در عین حال، پرسى گاه دچار بدگمانى هایى مى شود که او را در انتخاب راه درست دچار تردید مى کند، آیا با وجود بى مهرى خدایان نسبت به فرزندانشان و گاه نادیده گرفتن قوانین اخلاقى، بازهم جانبدارى از خدایان و حفظ کوه المپ ارزش جنگیدن و از دست دادن جان خود و دوستانش را دارد؟

در آخرین کتاب از مجموعه ى پرسى جکسون ریک ریردان چنان استادانه لحظات جنگ در برابر تیتان ها را به تصویر مى کشد که نه تنها براى خواننده خسته کننده نیست بلکه او را با اشتیاق سطر به سطر با خود همراه مى کند...

لیست‌های مرتبط به پرسی جکسون: آخرین المپیان

نمایش همه

پست‌های مرتبط به پرسی جکسون: آخرین المپیان

آخرین جلدش واقعا یه شاهکار بود...
من حتی سرش گریه کردم
واقعا نباید لوک میمرد.نباید اون پسر پیشگویی میشد.نه کلا انتظاراتمو خراب کردی ریک ریوردن:))
من واقعا عشقی که با وجود همه چیزا آنابت هنوز هم به لوک داشت رو تحسین میکنم.
و ریچل هم که با اوراکل شدن قطعا زندگیشو داغون کرد.هنوز هم بعد چند جلد کتاب از ریچل متنفرمم.به هر حال که خیلیی خوب بوددد
امیدوارم نویسنده عزیز به خودش زحمت بده و ادامشو هم بنویسه^^

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

یوتاب

1403/4/10

آخرین جلد از مجموعه پرسی جکسون و خدایان یونان
از همان آغاز اولین جلد ، منو یه یاد مجموعه هری پاتر انداخت  و خاطرات زیادی رو برام زنده کرد
قلم بسیار بسیار شیوا و زیبای آقای ریوردان در به اشتراکات گذاشتن افکار و احساست پرسی با خواننده ، تصویر کشیدن غنی و رنگارنگ صحنه ها و بازگو کردن جذاب ماجرا ها و جنگ یکی پس از دیگری ؛ همه نکات مثبت این مجموعه محسوب می شوند .
دوستی بین شخصیت ها و ارتباطشون با یکدیگر دلنشینه . می تونی خودت رو در کنار آتش کمپ دورگه ها یا هنگام مسابقه ارابه سواری تصور کنی
از داستان های اساطیر یونان بسیار لذت بودم و متعجب شدم !
شخصیت ها هر سال کامل تر می شدند . حتی شخصیت هایی که زیاد در صحنه نبودند هم به عنوان یک انسان واقعی بهشون پرداخته شده .فداکاری در این کتاب موج می زنه . خیانت صورت می گیره ، دل شکستگی و طردشدگی ها به انجام می رسه اما دوستان باز کنار یکدیگر می ایستند .
در اخر ، باز از قلم زیبای اقای ریوردان یاد می کنم که خواندن ماجرا های پرسی جکسون رو شیرین تر کرد.