بریدههای کتاب محمد مداحی محمد مداحی 1404/2/5 عربیکا یامین پور 4.2 43 صفحۀ 92 هر از گاهی یک یا چند مرد جوان با موتور میآيند و بر مزاری میایستند و فاتحهای میخوانند و میروند. چهره ها برافروخته است. از غم هایی خبر میدهند که هنوز فرصت آشکار شدنش با اشک و فریاد فراهم نشده... 0 0 محمد مداحی 1404/2/4 عربیکا یامین پور 4.2 43 صفحۀ 71 تکنولوژی شیطانی واسطه نفس لوامه و اماره شده. آنکه شلیک میکند نمیبیند و نمیخواهد بداند که چه میکند. او به واسطه حائل شدن تکنیک از هر ملامت و عذاب وجدانی رهاست. آنها برای کشتن و نابود کردن بدون فکر و تهی از ملامت و وجدان آموزش میبینند. تکنیک جای خِرد و قلب را گرفته؛ جنگ افزارها انسان را به نهایت توحش رسانده اند 0 0 محمد مداحی 1403/2/11 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.8 43 صفحۀ 92 با وجود همهی اون چیزهایی که مامان و دکتر و بابا درمورد مقصر دونستن بهم گفتن، نمیتونم جور دیگهای فکر کنم. مطمئنم اگه خاله هلنم هم مثل بقیه برام فقط یه کادو میخرید، الان زنده بود. زنده بود اگه یه روزی به دنیا میاومدم که برف نمیبارید. حاضرم هرکاری بکنم که این فکرها نمونه. خیلیخیلی دلم براش تنگ شده. دیگه نباید بنویسم، چون خیلی داغونم 0 0 محمد مداحی 1403/1/4 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 صفحۀ 84 "پسرم، در عالم هرچیز که میبینی، صورت یا ظهوری است از حقیقت های بالاترِ آن در عوالمی که با چشم سر دیده نمیشود؛ باید چشم دل پیدا کنی تا بتوانی هرچیز را که میبینی، حقیقت آن را در طبقات بالاتر ادراک کنی. هرچقدر روحت ارتقا و صفا پیدا کند، شاهد منازل و مراتبی میشوی که هرکدام بیانتهاست. 0 0 محمد مداحی 1403/1/1 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 صفحۀ 206 ملاصدرا، شیوهی ناصرخسرو قبادیانی را شناخته است: در محضرِ فلاسفه و حکما، چنان سخن بگو که جهتِ ادراکِ کلامت، کمرشان دوتا شود؛ و در محضرِ عامه، چنان سخن بِران، که کودکان نیز کلامت را از بَر شوند... 0 0 محمد مداحی 1402/12/9 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 صفحۀ 147 ... و آنها که روحشان حقیر است هرگز تاب دیدن ارواحِ تعالی طلب را نیاوردهاند و نخواهند آورد 0 0 محمد مداحی 1402/12/7 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 صفحۀ 24 محمد، زیر لب به مادر میگوید: "این، زیباترین کاری بود که میتوانست بکند؛ حرفی برای زدن داشت، که نَزَد. رشتهیی را که به تارِ مویی بسته است پاره نکرد؛ چرا که میداند این رشته از آنها که تن به گِرِه بسپرد تا فاصله را کوتاهتر کند، نیست و نه خواهد بود" 0 0 محمد مداحی 1402/12/7 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 صفحۀ 20 و در ادب بیاضطراب، برای مخالفانِ کمتاب، زهری هست 0 0 محمد مداحی 1402/11/13 که ماهی برآید حامد اشتری 4.0 13 صفحۀ 182 - کمال وجودی این میوهها، همین است که جزءِ بدن انسان شوند. این بینوای بر خاک افتاده هم این حق را دارد دیگر 0 6 محمد مداحی 1402/10/22 هری پاتر و حفره اسرار آمیز جی. کی. رولینگ 4.6 70 صفحۀ 321 دامبلدور بار دیگر لبخند زد و گفت: "کاملاً درسته. همینه که باعث میشه تو با تام ریدل فرق زیادی داشته باشی. هری، این انتخابهای ماست که حقیقت باطنی ما رو نشون میده، نه تواناییهای ما." 1 17 محمد مداحی 1402/10/13 شهاب دین زهرا باقری 4.5 49 صفحۀ 134 او از مراجع مورد وثوق مردم قم بود. مردم به کسی اعتماد میکنند که زیاد او را ببینند، و شهاب خودش را در منظر مردم قرار میداد. 0 2