بریده کتابهای گلسا گلسا 1403/9/1 من فلوجه را به یاد می آورم فرات العانی 4.4 1 صفحۀ 94 0 9 گلسا 1403/8/21 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.6 56 صفحۀ 188 دیگر به راستی میدانستم که درد یعنی چه. درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دل آدم را در هم میشکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آن که بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی میگذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را از روی بالش حرکت دهد. 1 27 گلسا 1403/8/19 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.6 56 صفحۀ 54 به همین جهت است که فکر میکنم مسیح کوچک خواسته است فقیر به دنیا بیاید تا تأثیر بگذارد. اما بعد دیده که فقط پولدار ها هستند که اهمیت دارند... 1 2 گلسا 1403/7/28 استونر جان ویلیامز 4.3 7 صفحۀ 46 جنگ فقط جون چند هزار یا چند صد هزار سرباز جوون رو نمیگیره. جنگ چیزی رو توی آدمها نابود میکنه که دیگه هیچوقت برنمیگرده. از ملتی که زیاد جنگیده باشه بعد از مدتی فقط یک موجود درنده باقی میمونه، جونوری که ما_من و شما و بقیه آدمهای شبیه ما_توی لجن پرورشش دادیم. 0 26