بریده کتابهای حدیث یوسف زاده حدیث یوسف زاده 1403/4/5 لیدی ال رومن گاری 3.7 19 صفحۀ 50 وقتی آنت را برای تشخیص هویت جسد به کلانتری احضار کردند، او نگاهی به صورت پدرش که هنوز نشانی از خشم بر آن نقش بسته بود انداخت و بعد به طرف دو پلیس سبیل داری که اغلب برای توقیفش می آمدند و او عمدتا آنها را آزادی و برابری می نامید رو گرداند ...سه سکه پنج. فرانکی از کیفش در آورد و دو تا را به آن دو داد و سومی را روی میز انداخت و گفت: "این یکی را هم به برادری بدهید." 0 2 حدیث یوسف زاده 1403/3/11 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.4 35 صفحۀ 64 بعد از غسل آوردیم پایین کوه، نزدیک چادر حاجی ها شتری کشتند، نعش را پیچیدند در پوست شتر. ما آمدیم توی چادر، نه جرئت گریه می گویند برای اهل حاج خوش آینده نیست. تا صبح آهسته آهسته گریه کردیم. بی طالع اگر مسجد آدینه بسازد یا سقف فرود آید و یا قبله کج آید 0 2 حدیث یوسف زاده 1403/3/2 عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 21 صفحۀ 72 مواظب اخلاقتو ن باشین. اون قدری که اخلاق شما برای من مهمه، درس خوندنتون مهم نیست؛چه با مردم، چه با خانواده و آشناها. با همه تعامل کنید. با همه کنار بیاین. همه رو دور هم جمع کنین. اگه از کسی ناراحت شدین، کوتاه بیاین. 0 2 حدیث یوسف زاده 1403/3/2 عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 21 صفحۀ 57 این ها را می گفت و توصیه های مهم دیگری هم می کرد: دنبال ثروت زیاد نباشین، از پول زیاد همیشه بترسین! آدم باید از سه تا چیز بترسه:قدرت و شهرت و ثروت. این سه تا زندگی آدم رو نابود می کنه. 0 2 حدیث یوسف زاده 1403/2/29 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 128 صفحۀ 80 آدم اگه کسی رو نداشته باشه دیوونه میشه. فرق نمی کنه که کی باشه. همین با یکی باشه.. فریاد زد. بهت بگم، آدم تنها بیچاره و ناخوش می شه. 4 53 حدیث یوسف زاده 1403/2/29 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 128 صفحۀ 47 آدم واسه اینکه خوب باشه، شعور نمی خواد. گاهی به نظر من میاد که آدم شعور نداشته باشه بهتره. یه آدمی که واقعا باهوش باشه، نیگا کن، خیلی کم اتفاق میفته که خوب باشه! 0 1 حدیث یوسف زاده 1403/2/19 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 166 صفحۀ 459 0 6 حدیث یوسف زاده 1403/2/19 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 166 صفحۀ 495 علامه انصاری لاهیجی روزی از ایشان پرسیدند که در مواقع اضطراری و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی و بن بست کارها به چه ذکری مشغول شویم تا گشایش یابد؟ ایشان فرمودند: پس از پنج بار صلوات و قرائت آیت الکرسی در دل خود و بدون آوردن به زبان بگو: اللهمَ اجعلنی فی درعک الحصینهِ التی تَجعلُ فیها من تَشاءُ 0 2