بریدههای کتاب علیرضا کوچکپور علیرضا کوچکپور 6 روز پیش عبادت یا عبودیت؟ موسی صدر 4.2 1 صفحۀ 62 اگر در ماه رجب بعد از هر نماز دعای "یا من ارجوه لکل خیر" را با حضور قلب بخوانی و بعد از خارج شدن از مسجد، سراغ کسب روزی یا تربیت فرزندان یا کشاورزی یا حل مشکلات زندگی یا درمان بیماری بروی، در این صورت این دعا به تو یاد می دهد که ●●● ای انسان، بیش از حد به سعی خود متکی نباش ●●● 0 2 علیرضا کوچکپور 1404/1/27 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.5 27 صفحۀ 19 انسان از کارش، به اندازهی بصیرتش بهره میبرد. 0 8 علیرضا کوچکپور 1404/1/27 عبادت یا عبودیت؟ موسی صدر 4.2 1 صفحۀ 16 منشا بسیاری از رذایل، ضعف و سستی است که با تقرب به خداوند زدوده می شود. 0 8 علیرضا کوچکپور 1404/1/27 عبادت یا عبودیت؟ موسی صدر 4.2 1 صفحۀ 12 آنچه مرا به بحث برمیانگیزاند، صورت مخدوشی است که به عبادات در اسلام داده شده است؛ گویی نماز و روزه مالیاتی است که مسلمان باید تقدیم خداوند کند. این صورت مخدوش از نماز که بار مسئولیت را سنگین میکند، میل و رغبت آزادیخواهانهی انسان را به نماز از بین میبرد، و نماز را کاری ناخوشایند جلوه میدهد. 0 1 علیرضا کوچکپور 1403/11/18 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 75 صفحۀ 47 و آنکس که در دنیا از خدا نترسد، آنگاه که قیامت برپا شود در امان او نخواهد بود. و من از خدا میخواهم که در دنیا از او بترسم تا آخرت را در امان او باشم... 0 8 علیرضا کوچکپور 1403/11/18 دلایلی برای زنده ماندن: چرا زندگی؟ چرا مرگ نه؟ مت هیگ 3.8 34 صفحۀ 178 خواندن و نوشتن از نیروبخشترین مراقبههایی هستند که آدمی تاکنون یافته است. 0 10 علیرضا کوچکپور 1403/11/18 صدای پنهان ذهن ایتن کراس 0.0 صفحۀ 77 با تمرکز روی تجربیاتمان از زاویهدید راویای که باید داستان خلق کند، ثبت خاطرات روزانه بین ما و تجربیاتمان فاصله می آفریند. 0 8 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 دلایلی برای زنده ماندن: چرا زندگی؟ چرا مرگ نه؟ مت هیگ 3.8 34 صفحۀ 109 اگر خود را به حضور در مکانهای جدید وادار کنید؛ [...] دستآخر بهناچار کمی بیشتر بر فضای بیرون از ذهنتان متمرکز خواهید شد. 0 5 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 دلایلی برای زنده ماندن: چرا زندگی؟ چرا مرگ نه؟ مت هیگ 3.8 34 صفحۀ 108 گاهی انجام دادن کارهایی که از آنها وحشت داشتم، و به سلامت فارغ شدن از آنها، بهترین نوع درمان از آب در میآمد. 0 3 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 جهاد جبهه سازی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 0.0 صفحۀ 245 [آیهی 45 سوره مائده] آیهی بسیار ظریفی است. معلوم میشود قومی که ارتداد پیدا کرده و خداوند میخواهد قوم جایگزین آن را بیاورد قومی است که محبت را از دست داده. ای اهل ایمانی که مرتد شدهاید، درواقع محبت را از دست دادهاید، محبت به خدا، به اهل بیت، به مردم و به مساکین را ازدست دادهاید. خداوند قومی را جایگزینتان میکند که [...] "اهل محبت هستند و نسبت به مومنین ذلولاند". 0 4 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 جهاد جبهه سازی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 0.0 صفحۀ 241 اخوت ضعیف است. نمیگوییم نیست؛ هست، اما ضعیف است. بهاندازهای که این اخوت شکل بگیرد، تشکیلات ما هم قویتر میشوند. 0 3 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 جهاد جبهه سازی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 0.0 صفحۀ 280 اگر تفکر نکنیم عزاداریهای ما هم خرافهگریاند. 0 3 علیرضا کوچکپور 1403/10/26 دلایلی برای زنده ماندن: چرا زندگی؟ چرا مرگ نه؟ مت هیگ 3.8 34 صفحۀ 85 اگر هر انسانی، به اندازهی شما خودش را زیر ذرهبین قرار دهد، برای انزجار از خود یک دلیل پیدا خواهد کرد. 0 2 علیرضا کوچکپور 1403/10/22 نگاهی به رابطه عبد و مولا علیرضا پناهیان 4.6 25 صفحۀ 167 امام صادق(ع): کسی که واقعا به یاد خداوند باشد مطیع محسوب میشود و کسی که غافل باشد گنهکار و اطاعت کردن نشانهی هدایت شدن است و معصیت نشانهی گمراهی و اصل اطاعت و گمراهی از ذکر و غفلت ناشی میشود. 0 2 علیرضا کوچکپور 1403/10/22 نگاهی به رابطه عبد و مولا علیرضا پناهیان 4.6 25 صفحۀ 167 غفلت عامل همهی شقاوتها و گناه منشاء همهی ضلالتهاست. 0 3 علیرضا کوچکپور 1403/9/28 نصایح: برگرفته از آثار حضرت امام خمینی (ره) حسن قدوسی زاده 0.0 صفحۀ 11 0 3 علیرضا کوچکپور 1403/9/16 نصایح: برگرفته از آثار حضرت امام خمینی (ره) حسن قدوسی زاده 0.0 صفحۀ 24 بسیاری وقتها انسان عقلا یک چیزی را ادراک میکند لکن چون باورش نیامده تبعیت نمیکند؛ آن وقتی که باورش بیاید تبعیت میکند. "ایمان" عبارت از این باور است. علم به پیغمبر فایده ندارد، ایمان به پیغمبر فایده دارد. 0 2 علیرضا کوچکپور 1403/9/15 نصایح: برگرفته از آثار حضرت امام خمینی (ره) حسن قدوسی زاده 0.0 صفحۀ 18 تمام عیبها از تعلقات حاصل شود. 0 7 علیرضا کوچکپور 1403/9/12 نگاهی به رابطه عبد و مولا علیرضا پناهیان 4.6 25 صفحۀ 143 این از خصائص عبد است که همیشه نسبت به عاقبت خود نگران است. حتی اگر این عبد علی(ع) باشد که قسیم الجنه و النار است، حتی اگر این عبد علی(ع) باشد که در خانه کعبه به دنیا آمده است و محبت او جواز عبور از پل صراط است. 0 2 علیرضا کوچکپور 1403/9/6 جهاد جبهه سازی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 0.0 صفحۀ 154 یکی از راههای نفوذ شیطان در قلب انسان اين است که قلب سخت شود، یعنی اهل بکا نباشد. 0 2