بریده کتابهای سپهر ناصری سپهر ناصری 1403/10/18 سفر به مرکز زمین (متن کامل) ژول ورن 3.9 19 صفحۀ 44 آنگاه که دانشمندان حرف می زنند دیگران باید خاموش باشند. 0 3 سپهر ناصری 1403/9/2 دشت بهشت جان اشتاین بک 4.0 1 صفحۀ 81 چنار بزرگ و نیک است. به نظر من، خیرها یا مهربانها باید خیلی گنده باشند تا بمانند. خیرهای ضعیف همیشه پامال شرهای ضعیف میشوند. کم پیش میآید چیزی بزرگ باشد و مضر و زهرآگین. برای همین، در اندیشهی انسانی، عظمت صفتی خوب است و حقارت صفتی بد. 0 3 سپهر ناصری 1403/8/7 دشت بهشت جان اشتاین بک 4.0 1 صفحۀ 38 کاترین آرام سر شوهرش را نوازش میکرد، خودش را بزرگتر از دنیا میدید. تمام دنیا در آغوشش خفته بود، پنداری ترحم و دلرحمی هیبتش را بزرگ کرده بود. سینهاش مالامال از درد شد. 0 8 سپهر ناصری 1403/6/4 خانه ی ماتریونا: به همراه "خرده ریزها" آلکساندر ایسایویچ سولژنیتسین 3.4 2 صفحۀ 11 آرزو داشتم به گوشهای دنج و آرام در روسیه بروم و حالا از این جا سر در آورده بودم. در جایی که از آن آمده بودم حداقل میتوانستم در یه آلونک گلی زندگی کنم و به بیابان چشم بدوزم. شبها باد خنکی میوزید و فقط گنبدی پرستاره بر بالای سر انسان گسترده شده بود. 0 2 سپهر ناصری 1403/2/1 بیچارگان فیودور داستایفسکی 3.8 53 صفحۀ 58 دوست دارم تا ابد در گوشهی دنج خودم بمانم و زندگیام را بگذرانم. 0 45 سپهر ناصری 1402/12/16 ۱۹۸۴ جورج اورول 4.1 154 صفحۀ 41 کسی که گذشته را کنترل کند آینده را کنترل میکند، و کسی که حال را کنترل کند گذشته را کنترل میکند 0 36