بریدههای کتاب نبات نبات 2 روز پیش من او رضا امیرخانی 4.2 182 صفحۀ 16 هیچ سری به خودش ، به تن خودش نگاه نمیکنه . همیشه به رفیقش ، به تن رفیقش نگاه میکنه ؛ این اول لوطی گریه 0 3 نبات 2 روز پیش من او رضا امیرخانی 4.2 182 صفحۀ 16 هیچ سری به خودش ، به تن خودش نگاه نمیکنه . همیشه به رفیقش ، به تن رفیقش نگاه میکنه ؛ این اول لوطی گریه. 0 5 نبات 2 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 325 إن کانَ رفضًا حُبُّ آلِ محمدٍ فلیشهدِ الثقلانِ أني رافضٌ اگر دوستی خاندان محمد رفض است ، پس چه جن و انس شاهد باشند که من رافضی ام. 0 4 نبات 2 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 311 «من و تو قبل از اینکه بهم تعلق داشته باشیم بنده اوییم. بنده حق و بنده هیچ چیز از خودش ندارد همه چیزش از مولاست و همه چیزش برای مولاست.» 0 3 نبات 2 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 291 «محمود کاوه،خیلی زود به من فهماند که حق ، بالاتر از نژاد ، شهر و زبان است » 0 3 نبات 2 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 291 «بعضی آدمها را فقط خدا میشناسد که چقدر خوب و بزرگند.فقط خدا» 0 3 نبات 3 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 274 من فقط از تاروخ خواستم به دلش خیانت نکند!این گناه است؟ 0 3 نبات 5 روز پیش عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 199 «در کار خیر حاجت به استخاره نیست.» 5 5 نبات 1404/3/14 عریان در برابر باد احمد شاکری 4.4 2 صفحۀ 125 آدم اگر چیزی را توی دلش نگه دارد و دائم به آن فکر کند، ممکن است دیوانه شود 0 6 نبات 1404/3/6 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 104 صفحۀ 196 مشکل ما ، مشکل مشترک همه ما که دیدی اینه که حضرت رو برای خودمون میخوایم نه خودمون رو برای حضرت. امام را خرج خودمون میکنیم نه خودمون رو خرج امام. به جای اینکه از خودمون برای امام مایه بزاریم پیوسته از حضرت مایه میذاریم برای پیشبرد کار خودمون. 0 3 نبات 1404/3/5 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 104 صفحۀ 180 دوست دارم یه لحظه اون بلندگو رو بگیریم و در حضور همین جمع با همه وجود به آقا التماس کنم که« آقا نیا »یا لااقل« کمی دیرتر بیا» تا ما چشمونو از این همه آلودگی پاک کنیم ، تا ما ادب حرف زدن با شمارو یاد بگیریم ، تا ما قبل از هر چیز خودمون بفهمیم که از چه کسی چه آمدنی رو طلب میکنیم 0 12 نبات 1404/3/5 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 104 صفحۀ 179 غربت و مظلومیت آقا فقط میون مردمی که نمیشناسنشون نیست ، بیشتر از اون ، در میان مردمی که ادعای شناخت و پیروی از ایشون را دارن . 0 9 نبات 1404/3/5 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 104 صفحۀ 179 اگر آقا نیستند و بناست بعداً بیان پس عالم بر مدار چه کسی میگرده؟اگر آقا نیستند پس مردم از دست چه کسی روزی میگیرند؟ اگر آقا حضور ندارن پس حجت خدا روی زمین کیه؟ نماینده خدا روی زمین کجاست؟یعنی خدا مردم رو بدون صاحب و ولی رها کرده ؟اگر آقا نیستند پس سرپرستی مردم رو خدا به دست کی سپرده؟ 0 10 نبات 1404/3/1 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 104 صفحۀ 89 اتفاقی چشمم خورد به کارنامت که زیر دست آقا بود توش پر از صفر بود ، به خصوص تو بخش بیت المال... 0 6 نبات 1404/2/30 وقتی دلی محمدحسن شهسواری 4.1 39 صفحۀ 300 پارهای وقتها نگران مردمان آیندهام که حاجت خدا بر روی زمین را این چنین که ما جلوی چشمان خود داریم ، نخواهند داشت. پاک مانده در آن روزگار بسیار سخت است 0 5 نبات 1404/2/22 وقتی دلی محمدحسن شهسواری 4.1 39 صفحۀ 54 جعفر از این حرف خوشحال شد : «شاید من به صورت بیشتر از همه به محمد شبیه باشم ، اما میان ما هیچکس به اندازه برادرم علی ، به سیرت ، شبیه محمد نیست.» 0 5 نبات 1404/2/16 وریا سیده زهرا محمدی 3.8 15 صفحۀ 149 خدایی که برای هر چیزی برنامه دارد و هیچ چیز را بی دلیل نگفته مگر میشود مثلاً با ما زنها سر ناسازگاری داشته باشد. 0 7 نبات 1404/2/16 وریا سیده زهرا محمدی 3.8 15 صفحۀ 117 مامان راست میگفت ، وقتی برای مردم زیبایی و جسم یک زن بیشتر از فکر و روحش مهم باشد ، چشمهای رنگی و موی بلوند بیشتر از کتابهای خوانده شده و بیشتر از سبک زندگی مهم باشد ، همین میشود که همه به جای خریدن کتاب میروند و لوازم آرایشی میخرند 0 6 نبات 1404/2/16 وریا سیده زهرا محمدی 3.8 15 صفحۀ 110 «کتاب خواندن خوب است ، به شرط اینکه کتابها برایت بال باشند، نه بار» 0 6 نبات 1404/2/7 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 38 صفحۀ 158 رعایت قوانین الهی معنیش بهره نبردن از نعمات نیست ، بلکه به عکس ، بهتر و بیشتر و درستتر بهره بردن از نعمات است. خداوند مهربانتر و حکیمتر از آن است که نیازی را در بشر قرار دهد و راههای درست و مستقیم وصول به آن را پیش پایش نگذارد 0 3