بریدههای کتاب فرشته سجادی فر فرشته سجادی فر 4 روز پیش داستان های خیالی: علمی خیالی، خیال و وهم جمال میرصادقی 0.0 صفحۀ 136 اگر نویسنده در آغاز داستان فقط برای شخصیت قهرمانش سه امتیاز استثنایی قائل شود، نباید در وضعیت و موقعیتی که شخصیت گرفتار دردسر شده، از امتیاز چهارم نیز استفاده کند. چنین عملی تقلب کردن و نارو زدن است و شیرازه داستان را سست میکند و خواننده حق دارد که کتاب را به گوشه ای پرت کند و اعتمادش به آن چه نویسنده در آینده می نویسد، سلب شود. 2 14 فرشته سجادی فر 1404/1/25 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.4 9 صفحۀ 550 انسانهای عادی فرزندانی را به این دنیا عرضه میکنند و ما نویسندگان هم کتابهایی را. 0 14 فرشته سجادی فر 1404/1/25 اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز) جاناتان هایت 3.9 2 صفحۀ 62 ظاهراً این عبارت را اولین بار روزنامه نگار بریتانیایی مالکوم موگریچ در سال ۱۹۶۷ نوشته است: «در گذشته اگر کسی مشهور یا بدنام بود. به خاطر کاری بود که به عنوان نویسنده یا بازیگر یا مجرم انجام داده بود؛ یعنی به خاطر استعداد یا تمایز یا حتی خباثت. امروزه معروف بودن علت شهرت است خیلیها در محیط عمومی به سراغ فردی می روند و می گویند: (شما را در تلوزیون دیده ام.) 2 13 فرشته سجادی فر 1404/1/23 اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز) جاناتان هایت 3.9 2 صفحۀ 47 موج اضطراب و افسردگی نوجوانان را به هیچ روشی نمیتوان به رویداد یا روند اقتصادی خاصی وابسته دانست. ضمناً نمیشود به صورت علمی توضیح داد که چرا بحرانهای اقتصادی به دختران بیش از پسران و به کودکان نابالغ بیش از هرکس دیگری آسیب رسانده است. 9 17 فرشته سجادی فر 1404/1/20 اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز) جاناتان هایت 3.9 2 صفحۀ 19 اگر جسمت به دست دیگری سپرده میشد، بدون شک مقاومت میکردی پس چرا شرمسار نیستی از اینکه ذهنت را در برابر هرکسی که از تو انتقاد میکند چنان آسیب پذیر کرده ای که خود به خود گیج و ناراحت شود؟» 0 15 فرشته سجادی فر 1404/1/11 کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 75 صفحۀ 415 داشتن چیزی که نماد آزادی باشد، آدم را خوشحالتر از رسیدن به آزادیی میکند که آن چیز نماد آن است. 1 26 فرشته سجادی فر 1404/1/8 نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.5 13 صفحۀ 211 تکبر، تنبلی و از خودراضی بودن است اگر نویسندهای فکر کند لازم نیست این مراحل را بگذارند. 0 14 فرشته سجادی فر 1404/1/4 نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.5 13 صفحۀ 141 ما به عنوان نویسنده مایلیم بدون خودفریبی و خوداغفالی زندگی کنیم.میخواهیم اسرار جهان را کشف کنیم. میخواهیم از هرج و مرجی که ما را در بر گرفته است داستان بسازیم. 0 4 فرشته سجادی فر 1404/1/4 نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.5 13 صفحۀ 111 و بدین ترتیب مادران و مادر بزرگان ما بدون این که کسی بداند آن اخگر ،خلاق بذر گلی را که خود هیچ امید دیدنش را نداشتند به ما رساندند مثل نامه مهر شده ای بود که نتوانستند بخوانند. آلیس واکر 0 7 فرشته سجادی فر 1404/1/1 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 537 وَكَانُوا يُصِرُّونَ عَلَى الْحِنْثِ الْعَظِيمِ و همیشه بر اطاعت از غیرخدا اصرار داشتند. 0 31 فرشته سجادی فر 1403/12/30 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 69 صفحۀ 123 کلام، همانطور که از من دور میشد، قدرت می یافت و من هر چه بیشتر به قدرت کلمه پی میبردم، ترسم از به کار گرفتنش بیشتر میشد. ناگهان خود را در وضعیتی یافته بودم که از کلمات هراس داشتم.پیش از آن، چطور میتوانستم کلام را آن قدر بی محابا خرج کنم؟ 0 16 فرشته سجادی فر 1403/12/29 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 69 صفحۀ 107 شربت الحُب کأساً بعد کأسٍ،فمَا نفذ الشراب و لارویت. 2 8 فرشته سجادی فر 1403/12/27 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 69 صفحۀ 66 من به هیچجا متعلق نیستم و هرگاه بخواهم جایی آرام و قرار بگیرم، دستی از غیب میرانَدَم و صدایی در گوشم میگوید برو، برو، برو. 0 15 فرشته سجادی فر 1403/12/26 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 69 صفحۀ 38 آدمی به خاکی تعلق دارد که مردههایش در آن دفن شدهاند. 0 18 فرشته سجادی فر 1403/12/17 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 118 وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ ۚ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا ۘ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ يُنْفِقُ كَيْفَ يَشَاءُ ۚ وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِنْهُمْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا ۚ وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ ۚ كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ ۚ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا ۚ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ یهودیها بهمسخره میگفتند: «دست خدا تنگ است!»* دست خودشان تنگ باد! و بهسزای این حرفشان لعنت خدا بر آنها! نخیر، دست خدا خیلی هم باز است و هرطور صلاح بداند، روزی میدهد. آیههای قرآن که بهسویت فرستاده شده، سرکشی و بیدینیِ خیلیهایشان را حتماً زیادتر میکند! ما هم تا روز قیامت، بینشان دشمنیِ پایدار و کینۀ ریشهدار انداختیم. برای نابودی اسلام، هر بار آتشافروزی کنند، خدا خاموشش میکند. همۀ تلاششان را برای خرابکاری در جامعه بهکار میبندند. خدا خرابکارها را دوست ندارد. 0 26 فرشته سجادی فر 1403/12/16 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 99 إِنْ يَشَأْ يُذْهِبْكُمْ أَيُّهَا النَّاسُ وَيَأْتِ بِآخَرِينَ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلَىٰ ذَٰلِكَ قَدِيرًا و همین خدا اگر ببیند نالایقید، مردم! شما را از بین میبرد و بهجایتان مردم دیگری بهوجود میآورد. بله، خدا میتواند چنین کند.* 0 20 فرشته سجادی فر 1403/12/16 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 90 أَيْنَمَا تَكُونُوا يُدْرِكْكُمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنْتُمْ فِي بُرُوجٍ مُشَيَّدَةٍ ۗ وَإِنْ تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ يَقُولُوا هَٰذِهِ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۖ وَإِنْ تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَقُولُوا هَٰذِهِ مِنْ عِنْدِكَ ۚ قُلْ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۖ فَمَالِ هَٰؤُلَاءِ الْقَوْمِ لَا يَكَادُونَ يَفْقَهُونَ حَدِيثًا هرکجا باشید، اگرچه در ساختمانهای بلند و محکم، مرگ سراغتان میآید!» هر زمان خوشی و نعمتینصیبشان میشود، میگویند: «این از طرف خداست» و اگر سختی و بلایی دامنگیرشان میشود، میگویند: «این از پاقدمِ نحس توست!» بگو: «همهاش از طرف خداست.» این جماعت چهشان شده که اینقدر دیر یک مطلب را میفهمند؟! 0 21 فرشته سجادی فر 1403/12/16 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 89 ذَٰلِكَ الْفَضْلُ مِنَ اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ عَلِيمًا اینهمه لطف از طرف خداست و همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. 1 10 فرشته سجادی فر 1403/12/14 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 162 صفحۀ 134 با خود گفت می چرخد و میخوردش. این را بلند نگفت چون که میدانست اگر آدم چیز خوبی را بر زبان بیاورد آن چیز ممکن است روی ندهد. 0 13 فرشته سجادی فر 1403/12/14 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 7 أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَتَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ وَأَنْتُمْ تَتْلُونَ الْكِتَابَ ۚ أَفَلَا تَعْقِلُونَ آیا مردم را به انجامدادن کارهای خوب دستور میدهید و خودتان را فراموش میکنید، با اینکه کتاب خدا را میخوانید؟! پس چرا عقلتان را بهکار نمیاندازید؟! 2 20