بریده‌ای از کتاب قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان اثر محمدمهدی باقری

بریدۀ کتاب

وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ ۚ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا ۘ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ يُنْفِقُ كَيْفَ يَشَاءُ ۚ وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِنْهُمْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا ۚ وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ ۚ كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ ۚ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا ۚ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ یهودی‌ها به‌مسخره می‌گفتند: «دست خدا تنگ است!»* دست خودشان تنگ باد! و به‌‌سزای این حرفشان لعنت خدا بر آن‌ها! نخیر، دست خدا خیلی هم باز است و هرطور صلاح بداند، روزی می‌دهد. آیه‌های قرآن که به‌سویت فرستاده شده، سرکشی و بی‌دینیِ خیلی‌هایشان را حتماً زیادتر می‌کند! ما هم تا روز قیامت، بینشان دشمنیِ پایدار و کینۀ ریشه‌دار انداختیم. برای نابودی اسلام، هر بار آتش‌افروزی کنند، خدا خاموشش می‌کند. همۀ تلاششان را برای خرابکاری در جامعه به‌کار می‌بندند. خدا خرابکارها را دوست ندارد.