بریدههای کتاب Fatemeh_Helfi Fatemeh_Helfi 2 روز پیش حفره محمد رضایی راد 3.8 17 صفحۀ 12 ماندگار همیشه با خود میاندیشید نفرتانگیزترین چیز این است که آخرین تصویری که مقتول در ذهنِ مردهی خود دارد، تصویرِ قاتل است که پیش میآید و تا بینهایت تکرار میشود. 0 10 Fatemeh_Helfi 3 روز پیش نامیرا صادق کرمیار 4.4 189 صفحۀ 157 ترس، انسان را از کارهای بزرگ باز میدارد. 0 9 Fatemeh_Helfi 1404/1/24 نامیرا صادق کرمیار 4.4 189 صفحۀ 21 جشن ما زمانی است که مسلمانان در سرزمین خود آرامش داشته باشند. 1 14 Fatemeh_Helfi 1404/1/19 کلبه آرزوها زهرا عبدی 0.0 صفحۀ 16 در زندگی موقعیتهای مختلفی پیش میآید که تو مطمئنی که همه چیز ردیف است و با خودت میگویی:(( دیگر هیچ مشکلی نیست!)) اما دقیقا در همان موقع، مشکلی مثل پلنگ از پشت بوتهها میپرد روبهرویت و تو را غافلگیر میکند. 1 8 Fatemeh_Helfi 1403/11/23 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 18 صفحۀ 150 بعضی وقتها کابوس میتواند چنان بیرحمانه، چنان مهلک، چنان هراسآور و چنان مأیوس کننده باشد که نتوانی کاری بکنی جز اینکه هقهق گریه و ناله کنی تا کسی بیاید بیدارت کند. 0 21 Fatemeh_Helfi 1403/11/23 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 18 صفحۀ 115 باید با گناهانمان بجنگیم، با سهلانگاری و کاهلی، درست همانطور که سربازهایمان علیه دشمن آنقدر میجنگند تا پیروزی نهایی از آنشان شود. 1 7 Fatemeh_Helfi 1403/11/10 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 144 کسی که دروغ میگوید و دروغ هایش را هم باور میکند، دیگر هرگز نمیتواند حقیقت را دریابد، نه در خودش و نه در اطرافیانش، در نتیجه هم حرمت خودش را از بین میبرد و هم حرمت دیگران را. 0 9 Fatemeh_Helfi 1403/10/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 148 صفحۀ 58 پس رابطه سالم درونی یعنی حس کردن و آگاه شدن به آنچه بهصورت فیزیکی در درونمان رخ میدهد. 0 7 Fatemeh_Helfi 1403/10/10 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 111 صفحۀ 55 به نظر من دو بالِ نیرومند برای پرواز انسان در تلاشهای زندگی، یکی صبر است، یکی توکل. 0 7 Fatemeh_Helfi 1403/9/29 آئورا کارلوس فوئنتس 3.5 46 صفحۀ 26 آنها میخواهند ما تنها باشیم، آقای مونترو. چون به ما میگویند انزوا تنها راه رسیدن به قداست است. فراموش میکنند که وسوسه در انزوا خیلی قویتر میشود. 3 11 Fatemeh_Helfi 1403/9/11 دختر پیامبر (ص): وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.5 1 صفحۀ 17 به همین علت مهمترین قانون صحراها قانون "ثار" بود. بر پایهی این قانونِ نانوشته، اگر فردی از افراد یک قبیله به عضوی از قبیلهی دیگر توهین میکرد و یا جراحتی میرساند یا او را میکُشت، پیامد یک انتقام حتمی بود. حتی گاه جزای توهین یا یک زخم، مرگ بود. اما وقتی مسالهی قتل به میان میآمد، آن را چیزی جز خون پاک نمیکرد. قبیلهی مقتول، قبیلهی قاتل را گناهکار و مجرم میدانست و بدون هیچگونه چشم پوشی، قاتل یا یک تن دیگر از قبیلهی او را قصاص میکرد. این قصاص نیز ممکن بود بیپاسخ نماند و اغلب قتلهای دیگر و حتی گاه جنگهایی را به دنبال داشته باشد 0 5 Fatemeh_Helfi 1403/8/28 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 148 صفحۀ 37 به هر حال در هر بهدست آوردنی، نوعی از دستدادن وجود دارد. و حقیقت این است که برای بهدست آوردن یک رابطه یا یک موقعیت دیگر باید رابطه قبلی و موقعیت قبلی خود را از دست بدهیم. 0 3 Fatemeh_Helfi 1403/7/9 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 67 صفحۀ 53 آه ای حُر، ای هم قبیله، کاش بدانی که چه اندازه بر تو رشک می برم.من و تو دو نقطه عکس همیم. تو عمری نبودی اما در کربلا پیوستی ولی من عمری بودم، اما در کربلا گسستم. در تو چه بود که با شنیدن از علی منقلب می شدی و در من چیست که بعد از همراهی و دیدن علی، آن جا که باید، دست و دلم نلرزید. 0 9 Fatemeh_Helfi 1403/7/4 یادداشت های یک روان پزشک محمدرضا سرگلزایی 3.9 2 صفحۀ 43 افرادی که خود را (( نجات دهندهی)) دیگران می دانند در واقع یک (( نقش بیمارگونه)) را ایفا می کنند. 0 7 Fatemeh_Helfi 1403/7/4 یادداشت های یک روان پزشک محمدرضا سرگلزایی 3.9 2 صفحۀ 14 زندگی اجتماعی نیازمند آن است که من به حریم همسایه احترام بگذارم و او به حریم من. 0 4 Fatemeh_Helfi 1403/6/28 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 44 صفحۀ 283 دوستی یعنی هم جبهگی. 0 5 Fatemeh_Helfi 1403/6/17 یادداشت های یک روان پزشک محمدرضا سرگلزایی 3.9 2 صفحۀ 7 (( کلمه )) هم داروست و هم زهر! هم به فهم ما کمک می کند و هم مانع فهم ما می گردد! با دقت و احتیاط باید آن را به کار برد! 3 5 Fatemeh_Helfi 1403/6/17 کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 75 صفحۀ 21 زاغی می گوید:(( گاهی سرنوشت مثل توفان شنی است که مدام تغییر سمت می دهد.)) 0 7 Fatemeh_Helfi 1403/6/4 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 112 صفحۀ 74 مادربزرگم همیشه می گفت:(( به درد رویاهات که نخوری، گاهی تو بیست سالگی، گاهی تو چهل سالگی، میری تو کمای زندگی. اون وقته که مجبوری دست بذاری زیر چونه ت و در انتظار بوق ممتد نفس هات، با تیک تاک ساعت همخونی کنی.)) 0 10 Fatemeh_Helfi 1403/6/3 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 112 صفحۀ 55 مردن فقط دفن شدن در خاک نیست، همین که چیزی برای از دست دادن نداشته باشی، یعنی مُرده ای. 0 17