بریدههای کتاب نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها صبا محمودوند 1402/3/17 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 33 0 3 کوثر گلیج 1404/3/19 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 127 0 2 بهار یاوری 1404/1/1 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 80 حضور تمام و کمال در کنار عزیزانتان یا دیگران مهم ترین بخش تمرین ما است. وقتی واقعاً در کنار او حضور دارید میتوانید به چشمانش خیره شوید و بگوید :(( به خاطر توست که این جا هستم.)) گران بها ترین چیزی که میتوانید به عزیزتان هدیه کنید همین حضور تمام و کمالتان در کنار او است. این چیزی نیست که بتوانید با پول از فروشگاه بخرید. 0 10 کوثر گلیج 1404/3/19 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 112 0 2 ریرا 1403/3/11 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 43 گمان میکنیم لازم است که (اکنون) بسیار تلاش کنیم تا بتوانیم در (آینده) طعم خوشبختی را بچشیم. 0 0 مرتضا لطفی 1402/12/2 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 41 اگر وقت بگذارید و عمیقاً به فعالیتهای بدن و ذهن خود بنگرید، در مییابید که در لحظه لحظهٔ زندگی در حال مردن هستید. ممکن است فکر کنید که در سالهای نه چندان دور یا بیست یا سی سال بعد خواهید مُرد، اما این شیوه تفکر درست نیست. شما در همین لحظه در حال مردن هستید. در واقع در تمامی لحظهها در حال مردن بودهاید. اینکه به طور همزمان در حال مردن و زندگی کردن هستیم بسیار خوشایند است. 0 4 ریرا 1403/3/11 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 31 با ذهنی رها و پاک بهتر میتوانیم تصمیم بگیریم تا آنگاه که ذهنمان درگیر ترس، خشم و نگرانیهاست. 0 1 زهرا برکوک رزم 1404/3/16 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 61 شاد بودن مستلزم این نیست که تمام رنجها به پایان برسند. شرایط تجربه شادکامی در همین لحظه و همین جایی که قرار دارید هم فراهم است. اما بیش از هرچیز ممکن است لازم باشد درباره افکار و عقایدتان درباره شادی تجدیدنظر کلی کنید. افکار و عقاید شما درباره شادی می تواند به خودیِخود اصلی ترین مانعی باشد که شما را از شادی راستین دور نگه میدارد. 0 10 کوثر گلیج 1404/3/19 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 74 0 2 نیلوفر 1402/9/3 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 37 هنگامی که دچار رنج و درد هستیم یا در بحرانیم ابتدا لازم است متوجه یک نیاز فوری باشیم که همان مراقبت و توجه به بحران و درد است همین که بتوانیم با نیروی ذهن آگاهی رنج های درونمان را تسکین بدهیم میتوانیم عمیقأ به سر چشمه ها و سرشت رنج هایمان پی ببریم 0 10 صبا محمودوند 1402/3/17 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 29 0 4 زهرا برکوک رزم 1404/3/29 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 81 هنگامی که فرد جوانی به والدینش میگوید: (( این زندگی من است. این بدن من است. پس هرکاری که بخواهم با آن می کنم.)) در حقیقت باید گفت تنها تا حدودی حق با او است. آن جوان به این علت چنان سخن می گوید که درنیافته است دنباله والدین خود و، پیش از آن، دنباله اجدادش است. این بدن تنها متعلق به شما نیست. این بدن متعلق به والدین و اجدادتان نیز هست. ازاینرو، بدن شما همچون محصول اشتراکی ملت، مردم، فرهنگ و اجداد شماست. پس آنچه شما با خود میکنید و دیگران با خودشان میکنند، به طور همزمان، بر همدیگر تاثیر میگذارد؛ یعنی وضعیت شخصی شما نسبتا ((اشتراکی)) است. 0 10 کوثر گلیج 1404/3/19 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 57 0 2 ساینا 1403/1/6 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 27 ما با رنج، پشیمانی و غم هایمان کاری را می کنیم که حیوانات نشخوار کننده با غذا هایشان می کنند! جویدن، بلعیدن, بالا اوردن و سپس دوباره خوردن ان ها! 0 8 نیلوفر 1402/9/2 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 50 برای عزیزتان نقش زنگ ذهن آگاهی را ایفا کنید فشار دستهای شما همچون زنگی است که صمیمانه او را فرا میخواند تا کاملا متوجه خودش، شرایطش و نحوه واکنش هایش باشد 0 1 زهرا برکوک رزم 1404/3/31 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 102 هنگامی که عاشق کسی هستید باید بهترین چیزی را که دارید به او پیشکش کنید. بهترین چیزی که میتوانیم به دیگری بدهیم همان حضور واقعی در کنار اوست. 0 53 نیلوفر 1402/9/4 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 102 هنگامی که عاشق کسی هستید باید بهترین چیزی را که دارید به او پیشکش کنید بهترین چیزی که می توانیم به دیگری بدهیم همان حضورواقعی در کنار اوست 0 25 زهرا برکوک رزم 2 روز پیش نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 112 وقتی به درخت گرفتار در طوفان بنگرید، اگر توجهتان را به بخش بالای درخت معطوف کنید، میبینید که برگها و شاخهها به تندی در باد تکان میخورند و درخت که هر آن ممکن است بشکند بسیار آسیبپذیر به نظر میآید. اما وقتی توجهتان را به بخش پایینتر، یعنی تنه درخت، هدایت کنید، میبینید که جنبش چندانی ندارد. میتوانید پایداری درخت در برابر طوفان را ببینید و همچنین درمییابید که درخت عمیقاً در خاک ریشه دوانده است و میتواند به راحتی فشار طوفان را تاب بیاورد. 0 9 زهرا برکوک رزم 1404/3/9 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 43 بسیاری از ما اعتقاد داریم که تحقق شادکامی در ««اینجا»» و «اکنون» امکانپذیر نیست. گمان میکنیم لازم است که «اکنون» بسیار تلاش کنیم تا بتوانیم در «آینده» طعم خوشبختی را باشیم. بنابراین شادی را به بعد موکول میکنیم و میکوشیم آن شرایط شادکامی را که اکنون نداریم در آینده بدست بیاوریم. 0 9 صبا محمودوند 1402/3/17 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 33 صفحۀ 32 0 1