بریده کتابهای ماهی بالای درخت Noura 1402/10/24 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 41 کاش دنیای مرا می شناخت.اما مثل این است که بخواهی جنگل را برای یک نهنگ توصیف کنی 0 13 زهرا عشقی مُعز 1402/7/30 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 275 استقامت و پایداری یعنی با نیل و رغبت ، شکست را به جان بخری و باز سعی کنی. به کارت ادامه بدهی و جا نزنی و تا آخر بهش بچسبی، هرچقدر که سخت باشد. 0 2 حانیه 1402/9/21 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 37 خنده دار بودن، آن هم درست وقتی که نمی خواهی اصلا خنده دار باشی، وحشتناک است. اما وقتی مجبور باشی همراه بقیه به خودت بخندی که دیگر تحقیر آمیز است. 0 4 بهارا شیرازی 1403/5/11 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 104 حتی در مورد خود سوپ هم آن قدر چیزها داخلش هست که نمیشود روی برچسبش نوشت، مثلاً این که چه بو و مزهای دارد و وقتی میخوری توی دلت گرم میشود. در مورد من هم باید خیلی بیشتر از اینها باشد تا فقط بچهای که نمیتواند بخواند. 0 28 بهارا شیرازی 1403/5/11 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 137 0 6 سیده زهرا ارجائی 1403/5/6 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 142 چشمهایم را به آقای دانییلز قفل میکنم و فراموش میکنم که کس دیگری هم توی کلاس هست. میگویم: «خب... تنها فقط یک جور بودن است. اینکه با خودت باشی، بدون اینکه کسی دور و برت باشد. و این میتواند هم خوب باشد و هم بد. انتخابش با خودت است. مامان و برادرم که سر کارند، من تنها هستم، اما برایم مهم نیست.» آب گلویم را سخت قورت میدهم. روی صندلیام جابهجا میشوم: «اما تنهایی هیچ وقت انتخابی نیست. دربارهی اینکه کسی باهات باشد یا نباشد هم نیست. میتوانی احساس تنهایی کنی وقتی تنها هستی، اما بدترین حالت تنهایی زمانی است که توی یک اتاق پر از آدم باشی و باز احساس تنهایی کنی. یا در هر صورت، اینطوری احساس کنی.» 0 0 Jupiter 1403/4/19 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 145 آقای دنیلز بلند میشود و با هم برمیگردیم. آسمان آبی را نگاه میکند و میگوید: « اینقدر به خودت سخت نگیر، باشه؟ میدونی، به قول یه آدم خردمند "هرکسی به نوعی باهوشه، اما اگه یه ماهی رو مجبور کنی که از درخت بره بالا و بخوای براساس این قضاوتش کنی، اونوقت ماهی همهی عمرش رو به این فکر میکنه که چقدر احمقه."» 0 7 ندا ظفری 1403/5/13 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 216 او همیشه دنبال نقطه ضعف هایت می گردد ، همیشه سعی می کنند خسته و عصبانی ات کند تا مرتکب اشتباه شوی و بیشتر اذیتت کند. در مقابل او باید کاملا حواست جمع باشد .... برای همیشه نمی شود در حالت دفاعی باقی ماند در نهایت ، باید جلویش دربیایی . هر اتفاقی که بیفتد و تحت هر شرایطی نباید ناامید و تسلیم شوی چون گاهی توی بازی پیش آمده که سربازی وزیر بشود . 0 1 Jupiter 2 روز پیش ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 19 توی دفتر، ساکت مینشینم و از پنجره زل میزنم به بیرون. یعنی اگر مجبور نبودم از تمام لحظههای مدرسه بترسم، چه حسی داشتم؟ کش دفتر نقاشیهای غیرممکن پیشم بود. تنها چیزی است که باعث میشود حس نکنم به هیچ دردی نمیخورم. 0 1 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 1402/3/23 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 221 به کلمه ای فکر میکنم که آقای دنلیز در مورد آدم های معروف به کار برد؛محکم.گفت معنی اش این است که وقتی داری شکست میخوری،بازهم تلاش کنی،به راهت ادامه بدهی و به چیزی که میخواهی بچسبی،حتی اگر سخت باشد.بهمان گفت خیلی از آن آدم های معروف،هرچند بار که شکست می خوردند،باز هم از اشتباه کردن نمی ترسیدند. 0 12 سیده زهرا ارجائی 1403/5/7 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 209 بابابزرگم همیشه میگفت باید مواظب تخممرغها و کلمات باشیم که هیچ کدامشان قابل برگشت و درستشدنی نیستند. 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/7/29 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 142 0 1 حانیه 1402/9/27 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 63 بیشتر معلم ها فقط میخواند شاگرد های شان یک جور باشند : همه ساکت و از همه نظر کامل 0 8 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 1402/3/23 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 223 مامان راست می گفت؛معذرت میخواهم،واقعاً جمله ی قدرتمندی است. 0 12 زهرا عشقی مُعز 1402/7/28 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 78 در هر صورت اشتباه کردی، همه اشتباه می کنند.فقط تمام تلاشت را بکن که درستش کنی فقط همین.همین یک کلمه ساده " ببخشید " خیلی قدرت دارد. 0 2 Jupiter 2 روز پیش ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 16 خانم سیلور میگوید: «اَلی اگه میخوای بقیه بهت توجه کنن، این راهش نیست.» اشتباه متوجه شده. هروقت ماهیها برای زنده ماندن کپسول اکسیژن بخواهند، من هم توجه دیگران را میخواهم. 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/7/30 ماهی بالای درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 292 بعضی وقت ها شجاعانه ترین کار، کمک خواستن است. _ سی . کانرز 0 1 Jupiter 1403/8/4 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 25 به جای خواندن، زل میزنم به بخار قطرههایی که میچکند توی قوری و به بخار آتش فشانها فکر میکنم... به دایناسورهایی که دور هم قهوه میخورند و در مورد قشنگی شهابسنگی که از بالای سرشان میگذرد، حرف میزنند. خوشبهحالشان که هیچوقت مجبور نبودند بروند مدرسه. یک دستمال برمیدارم و روی آن، دایناسورها را برای دفتر نقاشیهای غیر ممکن میکشم. 0 6 هاجر نوروزی 1403/6/9 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 100 0 3 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 1402/3/23 ماهی روی درخت لیندا مالیلی هانت 4.4 40 صفحۀ 234 خانم سیلور میخواند: "گاهی شجاعانه ترین کار ممکن این است که درخواست کمک کنیم.<چاک کانرس> 0 12