بریده کتابهای سرگذشت تام جونز کودک سر راهی °•zari•° 2 روز پیش سرگذشت تام جونز کودک سر راهی هنری فیلدینگ 3.8 5 صفحۀ 153 گفتهاند که نهایت لذت و نهایت درد تاثیر مشابهی در انسان ایجاد میکند،و هنگامی که هریک از این دو به یکباره بر آدمی هجومآور شود،خلجان و سرگیجهای چنان کامل در وجود آدم برمیانگیزد که انسان را تا مدتها از به کارگرفتن هوش و حواس خود محروم میکند. 0 4 Hooman Arabnejad دیروز سرگذشت تام جونز کودک سر راهی هنری فیلدینگ 3.8 5 صفحۀ 70 عشق، هرچند که سبعانه مفهوم آن را به ابتذال بکشانیم و تحریف کنیم، عاطفهای ستایشانگیز و عقلانیت است، و هرگز در قلبی رخنه نخواهد کرد، مگر آنکه دوجانبه باشد. 0 0 Hooman Arabnejad دیروز سرگذشت تام جونز کودک سر راهی هنری فیلدینگ 3.8 5 صفحۀ 77 همیشه ابراز محبت موجب کسب محبوبیت و دوستی نمیشود، بلکه آنها را با آدم دشمن میکند. 0 0 °•zari•° 1403/10/15 تام جونز هنری فیلدینگ 3.8 5 صفحۀ 18 <<فرزند!توجه داشته باش که هنوز یک نفر هست که باید مغفرت بیپایان خود را شامل حالت سازد،و رحمت و محبت او به مراتب مهمتر از آن من است.>> 0 3 Hasti 1403/11/1 سرگذشت تام جونز کودک سر راهی هنری فیلدینگ 3.8 5 صفحۀ 123 هیچ انسانی را یارای آن نیست تا بدان اندازه نيك باشد که بتواند اصول احتیاط و دوراندیشی را نادیده گیرد. حتی فرشته فضیلت نیز هرگاه بالای خود را به گوهر و زیور برازندگی و آداب دانی نیاراید، زیبا و دار با به نظر نخواهد آمد. 0 3