بریدههای کتاب روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 151 لبخند میزنه :) ولی می تونم توی صورتش ببینم که همهٔ این بار رو خودش (تنها) داره به دوش می کشه و برام دردناکه که می فهمم این شکلی دیدن من چقدر ناراحتش می کنه.💔🥺 البته، خودش که انکار می کنه.ولی نگرانیم اینه که بعد از رفتن من، به خودش اجازهٔ (گریه) کردن نده، به خودش اجازهٔ (تکیه) کردن به کسی رو نده و زندگی رو خودش (تنهایی) زیر بار سنگین این (غصه) بگذرونه. چون اون مرد خیلی مهربون و مرد خیلی احمقیه.❤️🖤 0 7 kan@shi 1404/3/31 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 157 «اگه نور بهم بـخوره، خاکستر می شم» (🖤) 0 8 Atabak_P 1403/8/9 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 127 در میان گذاشتن افکار با دیگری کار بسیار راحتی به نظر می رسد، اما گاهی ممکن است در کمال تعجب کار دشواری باشد. حتی بسیار دشوارتر از آن، وقتی آن فرد کسی باشد که برایتان اهمیت فراوانی دارد. اگر بتوانید شهامت انجام دادن چنین کاری را پیدا بکنید، به یکدیگر نزدیک تر می شوید. 0 5 kan@shi 1404/3/31 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 158 - برو خودت رو توی آینه نگاه کن. ـ چرا باید دلم بخواد اون قیافهٔ ترسناک رو ببینم؟ 0 10 استلای روانی 🪷☘️ 1404/1/4 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 150 تما آن احساسات به محض اینکه راهی به بیرون یافته بودند ، دیگر هیچ دلیل و منطقی برای را بر نمیتابیدند و اشک ها جاری میشدند 0 13 kan@shi 1404/3/26 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 55 ولی آدمهای اون جوری هم وجود دارن. میدونی، آدمهایی که خیلی خودخواهن. برای همچین کسی هیچ اهمیتی نداره که تو هم یه آدم دیگه هستی که اونجا کنارشه- گوش کن، (زندگیـ.🍃کوتاههـ🍂) تویِ داستانِ زندگیت، باید از همچین آدمهایی دوری کنی. بودن کنار افرادی رو (انتخاب) کن که واقعاً تو رو (انتخاب) میکنن؛ آدمهایی که تو رو منحصر به فرد میبینن.💎🎇 این همون داستانیه که دلت میخواد. میدونی منظورم چیه؟:) 0 9 ابری در آسمان هفتم☁️🍃 1404/3/28 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 178 0 5 kan@shi 1404/3/26 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 48 با هر روزی که میگذشت، بیش تر به دلِ پایـیز میزدیم.🍁 چیزی به زمستان نمانده بود.🧭❄️باد خشک آن قدری سرد بود که تنمان را به لرزیدن بیندازد. درختان در خیابان تازه شروع کرده بودند به تغییر رنگ. پیش از آنکه به (خودمان) بیاییم، خورشید با گذر هر روز زودتر غروب میکرد و شبها طولانیتر و تاریکتر میشدند✨ 0 8 kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 150 وقتی ناراحتی، سعی نکن جلوی گریه ت رو بگیری. زیاد گریه کردن هیچ اشکالی نداره. (اشک ها) برای این وجود دارن که باید به (زندگی) ادامه بدی. تو به زندگی ادامه می دی که یعنی مسائل بیشتری برای گریه کردن داری. این مسائل از (همه طرف) می آن سراغت. پس هیچ وقت (سعی نکن خودت رو از غم پنهان کنی) وقتی سراغت می آد، گریه کن. بهتر از اینه که همراه اون غم پیش بری. زندگی کردن یعنی همین:) 2 8 ابری در آسمان هفتم☁️🍃 1404/3/27 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 118 0 6 ابری در آسمان هفتم☁️🍃 1404/3/25 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 29 0 7 راحیل شیـن 1404/4/12 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 78 0 9 راحیل شیـن 1404/4/12 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 78 0 12 kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 126 خاطرات زیادی از شادی و لذت ندارم، حتی از دوران بچگی. نمی دونم علتش چیه. فکر می کنم شاید اثر بزرگ شدن توی خونه ایه که افرادش از نظر (احساسی) از هم دور بودن.🌌💜ــــ🖤✨ 0 9 kan@shi 1404/3/31 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 181 📚کتاب ها پیش روی ما قرار دارند؛ انگار آن ها چیزهایی می دانند که ما نمی دانیم. 0 13 kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 112 همین که (باور) دارم همچین آدمی نیست موضوع رو خیلی (ترسناک) می کنه. چون فکر اینکه بتونه بهم (خیانت) کنه واقعاً وحشتناکه. 0 7 mahan 1403/10/3 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 47 محشر است که آدم بتواند افکارش را در قالب واژه ها دربیاورد. 4 79 mahan 1403/10/3 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 55 بودن کنار افرادی رو انتخاب کن که واقعا تورو انتخاب میکنن؛آدم هایی که تورو منحصر به فرد میبینن. 0 23 kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 150 اما آن (احساسات) به محض اینکه راهی به بیرون یافته بودند، دیگر هیچ دلیل و منطقی را بر نمی تابیدند و اشک ها بی وقفه جاری می شدند. 0 4 kan@shi 1404/3/29 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.1 16 صفحۀ 108 وقتی (غصه) دارم، کتاب می خونم.📖☕می تونم تا ساعت ها کتاب بخونم.📚کتاب خوندن هیاهوی درونم رو آروم می کنه و باعث (آرامشم) می شه.😇 چون وقتی غرق دنیای یه کتابم، ممکن نیست کسی آسیب ببینه💚 0 2