بریدههای کتاب پژواک در شهر NJM دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 320 و شاید این کلید رشد کردن است:عاشق کسی که شما را بزرگ کرده باشید،به آن ها اهمیت بدهید،و با این وجود، از تاریخچه و زندگی آن ها استفاده کنید که به پیش بروید، رشد کنید و فردی مهم تر از آن ها شوید. 0 2 mobina 3 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 315 از همین حالا و این لحظه دلم برای او تنگ شده است. نمیدانستم ممکن است دلتنگ کسی شد که درست روبرویت ایستاده است. 0 3 حنا دروی 7 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 93 لواو یی گویی گِن= برگ افتاده به ریشه اش باز می گردد. برگشتن به خانه بیش از هر چیزی برای چینی ها اهمیت دارد. شاید به همین خاطر است که مامان هیچ وقت نمیخواست به هنگ کنگ باز گردد. 0 4 Satoru دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 236 اما او مرا نمیبیند، نه واقعا. چون تصویری که به او نشان دادم دروغ است. 0 5 Satoru دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 287 بدترین اتفاقات میافتد و تو باز هم زندهای. 0 5 Satoru 2 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 195 من بعدیام؟ نفر بعدی به من شلیک میکنید؟ 2 3 mobina 5 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 192 "تظاهرات صلحآمیز جواب نمیده، نمیشه طبق قوانین پیش رفت. نه وقتی سیستم روبروت دستکاری شده." 0 4 NJM 1404/1/16 پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 8 کسانی که آرزوی مبارزه در سر دارند،ابتدا باید بهایش را در نظر بگیرند. 0 5 Satoru دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 251 سعی میکنم به یاد بیاورم که بچه بودن چگونه بود، اینکه پدر و مادرت همدیگر را دوست دارند، اینکه ایمان داشته باشی که از تو محافظت میکنند، اطمینان داشته باشم که هر چه شود، به قولشان عمل خواهند کرد. 0 5 Satoru 6 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 25 مامان همیشه آن هنرمند واقعی بود همانی که تصویر ذهنی داشت. من فقط کپی کردن همه چیز را دوست دارم که هر آنچه در زندگی واقعی میبینم روی کاغذ بیاورم اینطور دیگر نیازی به رها کردنشان نیست اینطور همه چیز تا ابد با من میماند. اما هیچ چیز ابدی نیست. 0 5 Satoru 4 ساعت پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 315 نمی دانستم ممکن است دلتنگ کسی شد که درست روبرویت ایستاده است. 0 6 mobina 7 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 8 کسانی که آرزوی مبارزه در سر دارند، ابتدا باید بهایش را در نظر بگیرند. - سون تزو، هنر جنگ - 0 5 NJM دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 297 گاهی سپری کردن یک روز،خودش شاهکار به نظر می رسد. 0 2 حنا دروی 3 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 292 شما دو نفر توی دو تا مسیر متفاوت هستین. یوان فن(تصادف سرنوشت ساز) شما دوتا رو سر راه هم گذاشت و یوان فن دوباره شما رو از هم جدا میکنه. 0 0 Daydreamer 5 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 224 نمیتوانم همه را خوشحال کنم؛ هیچوقت توانایی انجام این کار را نداشتم. از حس تعلق نداشتن به دو جهان میآید، بدون اینکه هیچوقت به طور کامل به یکی تعلق داشته باشم. اما میتوانم با صادق بودن با خودم شروع کنم. 0 2 mobina 7 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 57 من نمیخواهم به پول اهمیت بدهم. میخواهم مانند آن بچههای پولدار باشم، آنهایی که میدانند خانوادههایشان هوایشان را دارند و آیندهشان تضمین شده است. اما دارم چه کسی را گول میزنم؟ من هیچوقت اینطور نبودهام. 0 4 mobina 6 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 112 از پدرم متنفرم، میخوام وانمود کنم که وجود نداره، اما دقیقا همزمان با این فکر، میخوام کاری کنم که منو ببینه. به خاطر این حسی که توی سرم به وجود میاره بیشتر ازش متنفر میشم. به خاطر کاری که منو مجبور به انجامش میکنه. اما میدونم نمیتونم اونو سرزنش کنم. کسی که گناهکاره خودم هستم. 0 4 Satoru دیروز پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 276 چرا دارن اونو تعقیب میکنن؟ اون فقط یه دانشآموز دبیرستانیه. 0 3 mobina 4 روز پیش پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 215 "من از اون پلیسای لعنتی بیشتر از هر چیزی توی دنیا متنفرم." 0 3 NJM 1404/1/16 پژواک در شهر کی اس سونگ 5.0 4 صفحۀ 11 از دویدن می ترسم و از ماندن هم واهمه دارم. 0 6