بریده کتابهای گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته زینب 1403/7/15 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 681 همیشه میگفت که اگر ما آدما فقط یه روز، با حقیقتِ برهنهی دنیایی که درش زندگی میکنیم و حقیقت خودمون روبهرو بشیم در پایان روز یا خودمون رو میکشیم یا کارمون به جنون میکشه. 2 26 Marmar 1403/4/7 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 266 عده زیادی هستن که هم صاحب استعداد هستن هم شور و شوق و بسیاری از اون ها به هیچ جا نمیرسن.این نخستین قدم برای رسیدن به هرچیزی در زندگیه.استعداد طبیعی مثل قدرت بدنی میمونه.تو میتونی با قدرت بدنی بیشتر یا کمتر از حد طبیعی به دنیا بیای اما هیچکس نمیتونه یه ورزشکار بشه فقط به خاطر اینکه قدش بلندتره یا زور بیشتری دارهی یا اینکه در دویدن سریعتره.چیزی که یه ورزشکار یا هنرمند رو میسازه کار کردنه.تمرین حرفه ای و استفاده از تکنیک.استفاده و نبوغی که با تو به دنیا اومده فقط حکم مهمات رو داره.برای اینکه بتونی به اونجا برسی باید ذهنتو تبدیل کنی به یه اسلحه بسیار دقیق 0 2 فرشته سجادی فر 1403/5/15 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 135 _من نمیدونم چی بگم سینیور کورِلی. _الان چیزی نگو.قول میدم مرتبهی بعد که همدیگه رو ببینیم همه چیز رو با وضوح بیشتری ببینی. بعد لبخند دوستانهی تحویلم داد و به سمت راهپله به راه افتاد. صدایم را کمی بالا بردم و پرسیدم: _مرتبهی بعدی در کار هست؟ کورِلی ایستاد،نگاهش آهسته به سمت من چرخید و گفت: _همیشه مرتبهی بعدی هست. 0 12 فرشته سجادی فر 1403/5/17 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 189 گفت: «به نظر می آد حالت خوب نیست. گفتم: «کمی سوء هاضمه پیدا کردم.» _چی قورت دادی که نتونستی هضم کنی؟ _حقیقت _پس حالا حالاها توی صفِ هضم بمون.تازه اولِ حال خرابیه پسر جان. 0 20 زینب 1403/7/13 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 133 من فکر میکنم که تو به شکلی بیرحمانه خودت رو قضاوت میکنی. ویژگیای که موجب میشه انسانها ارزشهای حقیقی خودشون رو درک نکنن. 0 1 زهرا عامریان 1403/1/17 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 127 به نظر میآد که توی این صحنهی نمایشِ مضحکی که این عالم پر از حماقت جلوی چشم ما قرار داده، کمبود فکر و عقیده داره با افراط در ایدئولوژی جبران میشه. 0 3 زینب 1403/7/14 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 327 میدونی بهترین چیز در مورد شکستنِ قلب چیه؟ قلب رو فقط یکبار میتونن بشکنن. بعد از اون فقط خراش برمیداره. 2 14 زینب 1403/7/13 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.3 8 صفحۀ 133 0 1