بریدههای کتاب عوامل رشد، رکود، انحطاط مخلوق او🇵🇸🌱 1403/10/22 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 57 1 8 مریم محسنیزاده 1403/8/26 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 28 به دوستی گفتم: چه میکنی؟ گفت: خیاطی میکنم. گفتم: میدانم خیاطی میکنی؛ این کار دست توست. با مغزت چه میکنی؟ با قلبت چه؟ با عقلت چه؟ با روحت چه؟ ما با اینها نباید راه برویم؟! این پاها را برای کجا گذاشتهاند؟! این زندگی که با پای غریزه هم تمام میشود. زنبور عسل به آن رفاه و رشد و نظم و عدالتی رسیده که هنوز ما نرسیدهایم. آن رفاه و عدالت، نه در سوئد، نه در چین، نه در آمریکا و نه در هیچ کشور دیگری نیست. اگر هدف آن رفاه بود که این همه استعداد نمیخواستیم. 0 2 azardokht 1403/5/22 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 72 0 5 عارفه سامی 🧕🏻💍 1403/5/24 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 24 لباس اطاعت حق، پوششی است که ما را در کنار حادثه ها و برخورد ها و سرما ها و گرما ها می پوشاند و کسری ها و بدی های ما را پر می کند و توشه راه ما می شود. 0 9 azardokht 1403/6/12 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 105 0 7 معصومه صدیقی 1403/6/11 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 227 کسانی که دشمن مشترک را درک کنند، خواه ناخواه متحد میشوند. این یک عامل وحدت است. 0 4 سیدحسین موسوی 1403/6/4 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 20 0 5 مریم محسنیزاده 1403/8/26 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 15 انسان سرمایههایی دارد که به وسعت تاریخ و عظمتِ روح انساناند. بخشی از سرمایههایش، دست و پا و چشم و گوش و سرمایههای بدنی و غریزی او است؛ بخش دیگر سرمایههای انسانی است که او را از حیوانات جدا میکند. این استعدادهای عظیمتر، عبارتاند از: فکر: نتیجهگیری، عقل: سنجش، انتخاب: آزادی، وجدان و فرقان. افراد در این سرمایهها با هم تفاوت دارند؛ اما مهمتر از این همه سرمایه، جهت دادن به آنهاست. 0 2 مریم محسنیزاده 1403/9/4 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 180 کسی که میخواهد برای خودش و جامعهاش کاری بکند، باید ابتدا هدفش را مشخص کند، و سپس براساس هدفش نیازهایش را بشناسد و بعد با هر نیازش مسائلش را و در هر قسمت مجموعه کسریها و کمبودها و وظیفههایش را که برای رسیدن به هدفش باید انجام دهد بشناسد؛ و همانطور که گذشت، هدف را هم باید با کمک عواملی مثل تدبر، تفکر، تعقل، آموزش و مشورت شناخت. 0 3 azardokht 1403/7/30 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 232 رشته ای که انفصام ندارد و باز نمی شود،حبل الله است. 0 3 عارفه سامی 🧕🏻💍 1403/5/26 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 92 از هر کاری که امر تو در آن نیست، استغفار می کنم. 0 12 عارفه سامی 🧕🏻💍 1403/5/26 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 88 انسان دعا نمی کند که چیزی بیابد، بلکه دعا می کند تا عبودیتش را نشان دهد و این است که برایش مهم نیست که دعایش برآورده شود یا نشود. 0 19 مونا حلاج 1404/4/5 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 15 ما گرچه در استعدادها با هم تفاوت داریم، در رهبری استعدادها با هم برابریم. از این روست که اختلاف استعدادها باعث تبعیض، ظلم، تضاد و بدبختی نمیشود؛ که خدایا چرا به او دادی، به من ندادی؟! 0 0 سیدحسین موسوی 1403/6/4 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 25 0 12 محسن صالحی 1403/10/1 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 111 چه کسی گفته است: دنیا را ول کن یا دنیا بد است؟ دنیا، کم است و باید زیادش کرد. دنیا را باید برداشت، زهد ما، زهد أخذ است نه زهد ترک ... 0 6 مهدی پور 1404/3/2 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 69 شــکر، بــه معنــای به جریان انداختــن داده هــای او در راهــی اســت کــه او �ِݭݧݨؤ�ݧݨنݨْ �شَكَرْ�ُتمْ َ می خواهــد. ایــن جریــان باعــث زیادتیِ خودِ انســان می شــود: < لݠ لَاَرنٖݪ�ݫݬیدَݦݨ�ݧݩَّنكُمْ>.1 تعبیر این نیست: لَاَرنٖݪ�ݫݬیدَݦݨ�ݧݩَّن �ِنعمَ�َتكُم؛ نعمت را زیاد نمی کنند؛ بلکه خود انســان زیاد می شــود. درنتیجه می تواند به آنچه دارد، جهت بدهد و به مقصد برســاند تا هســتی پای او باشــد، نه بار او 0 1 azardokht 1403/6/8 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 204 "شکر " به معنای به جریان انداختن داده های او در راهی که او می خواهد. این جریان باعث زیادتی خود انسان میشود 0 5 علیرضا محبوبی 1403/7/16 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 16 مهم نیست چقدر داریم ؛ مهم این است که آنچه داریم ، در کجا خرج میکنیم. 0 9 عارفه سامی 🧕🏻💍 1403/5/24 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 15 ما گرچه در استعداد ها باهم تفاوت داریم، در رهبریِ استعداد ها باهم برابریم. 0 5 علیرضا کوچکپور 1403/6/6 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 44 اگر به همان اندازه که درگیری بالا میآید و مبارزه سنگین میشود و بلاها زیاد میشوند، اضطرار وجودی و ذلّت زیاد نشود، از پا میافتی؛ چون میخواهی با پای خودت راه بروی. 0 5