بریده کتابهای به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید ice Pluto 1403/5/15 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 41 0 3 Daydreamer 1403/5/9 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 195 من...فکر کنم زندگی با دونستن اینکه خوشبختی زیادم دور از دسترس نیست،آسون شه 0 2 نوا 1403/8/12 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 31 آیا زندگی همین نبود؟ همین که طی مسیر زندگی تلو تلو میخوری و خودت را بالا می کشی، با پاسخی که با خود داری پیش می روی در نهایت یک روز می فهمی پاسخی که مدتی طولانی به آن آویخته ای درست نیست. هنگامی که چنین اتفاقی رخ می دهد، وقت آن است که دنبال پاسخ بعدی بگردی. آدم های معمولی همینطور زندگی میکنند. طی دوران زندگی ما، پاسخ درست یکسره تغییر خواهد کرد. 0 4 Daydreamer 1403/5/7 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 45 کتاب خوندن باعث میشه با نگاه واضح تری همه چیز رو ببینین و جهان رو بهتر درک کنید. وقتی بتونین این کارو انجام بدین،قوی تر میشین_ احساسی که به نظر شما با موفقیت مرتبطه. اما همزمان به شما درد هم میده. هر صفحه رو که ورق میزنین،رنج بیشتر میشه. رنج ورای اونچه در زندگی محدود خودمون تجربه میکنیم. شما راجع به دردی میخونین که اصلا روحتون هم از وجودش خبر نداشته.تجربه کردن درد دیگران از طریق دیگران،تمرکز بر روی خوشبختی و موفقیت فردی رو خیلی سخت تر میکنه. خوندن باعث میشه از تعریف موفقیت توی کتاب ها بیشتر فاصله بگیریم،چون کتابا باعث نمیشن ما از دیگران جلوتر بزنیم یا فراتر بریم؛اونا مارو راهنمایی میکنن تا کنار دیگران بایستیم. 0 5 نوا 1403/8/13 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 37 پدر و مادر و فرزند بودن به این معنی نیست که اون ها همیشه همدیگه رو درک می کنن و با هم می سازن. از بعضی جهت ها حتی والدین و بچه هاشون هم در نهایت باید زندگی های جداگانه ی خودشون رو پیش ببرن. 0 2 نوا 1403/8/17 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 48 زیاده روی در هر کاری، فارغ از اینکه چقدر لذت بخش باشد، به تکلیف شاقی تبدیل می شود یا اگر کاری باشد که در وهله اول از آن وحشت داشت، انجامش به نوعی شکنجه تبدیل می شد. میزان لذت از انجام کاری به فشار آن کار بستگی زیادی دارد. 0 3 hanieh 1403/5/23 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 161 خستگی ، یکنواختی ، پوچی ، ناامیدی ، وقتی گیر یکی از اینها بیفتین . بیرون اومدن ازشون سخت میشه . مثل افتادن توی یک چاه و مچاله شدن ته اونه . احساس میکنی اضافیترین فرد روی کره زمین هستید ، تنها کسی که رنج میبره . 0 2 hanieh 1403/5/23 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 17 هر یک از ما مانند یک جزیره هستیم؛ تک و تنها. البته که چیز بدی نیست. انزوا به ما رهایی میبخشد. همانطور که تنهایی به زندگی ما عمق میدهد. در رمانهایی که دوستشان دارم، شخصیتها مانند جزایر متروک هستند. در رمانهایی که عاشقشان هستم، شخصیتها قبلاً مانند جزایری متروک بودند تا اینکه به تدریج سرنوشتشان در هم تنیده شد. از آن نوع داستانهایی که در آنها زمزمه میکنید:《 تو اینجا بودی؟》 و صدای پاسخ میدهد:《 بله همیشه 》با خودتان فکر میکنید من کمی تنها بودم اما حالا به خاطر تو کمتر تنها هستم. این احساس فوق العادهای است و کتابی که در دستان شماست این لذت را به من میبخشد. 0 0 علیرضا شایق 1403/8/23 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 1 0 2 نوا 1403/8/17 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 52 0 5 Daydreamer 1403/5/7 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 132 هر امکانی با چیزی کوچک آغاز میشود مانند آب سیبی که هر روز صبح می نوشید اما می تواند همه چیز را تغییر دهد 0 1 نوا 1403/8/11 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 23 هرکداممان مثل یک جزیره ایم؛ تنها و منزوی. این چیز بدی نیست. انزوا باعث رهایی مان می شود؛ درست مثل تنهایی که به زندگی هایمان عمق می بخشد. 0 3 hanieh 1403/5/23 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 161 + اگه یه چیزی از خوندن یاد گرفته باشم ، اینه که همه نویسندهها یه زمانی اونجا بودن . ته اون چاه . فقط بعضیاشون تازه اومدن بیرون ، بعضیاشون خیلی وقت پیش . اما همگی یه حرفی رو میزنن دوباره میوفتم اون تو . × پس چرا باید به قصههاشون گوش بدیم ؟ خب اونا که قبلاً افتادن و قراره دوباره هم بیفتند ! + هوم ساده است دونستن اینکه توی این بدبختی تنها نیستیم بهمون قدرت میده . انگار که من فکر میکردم تنها روح بدبخت خودمم ، اما حالا فکر میکنم همه مثل همن . درد باقی میمونه ، اما یه جورایی ، سبکتر میشه . کسی هست که توی زندگیش حتی یک بار هم نیفتاده باشه توی چاه ؟ در مورد این سوال فکر کردم و جوابم منفیه ، چنین کسی وجود نداره . 0 1 Daydreamer 1403/5/11 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 276 اون زندگی ای که آدمای خوب احاطه ش کردن،یه زندگی موفقه. ممکنه طبق تعریف جامعه موفق نباشه ولی به لطف آدمای اطرافت،هر روز یه روز خوب و موفقه. 0 2 نوا 1403/8/13 به کتابفروشی هیونام دنگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 45 فکر میکنی زندگی معنایی هم داشته باشه؟ من که فکر نمیکنم معنایی داشته باشه. برای همینه که مردم در تلاشن از زندگی خودشون سر در بیارن. آخر سر هم، بر اساس معنایی که پیدا می کنن، زندگی همه شون با هم فرق داره. 0 3 Daydreamer 1403/5/12 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 292 اینکه بتوانی در این دنیای خطرناک به کسی جز خودت اعتماد کنی،مایه خوشحالی است. 0 4 ice Pluto 1403/5/15 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 28 0 1 hanieh 1403/5/23 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 45 خوندن یعنی دیدن همه چی از چشم آدمای دیگه ، و همین هم طبیعتاً شما رو به سمتی سوق میده که کمی بایستین و به دیگران توجه کنیم ، به جای اینکه با سرعت هرچه تمامتر به دنبال موفقیت بدویم . به نظرم اگر آدمای بیشتری کتاب بخونند ، دنیا به جای بهتری تبدیل میشه . 0 2 Khatoon 1403/3/26 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 178 مشغول نگه داشتن دستاتون باعث از بین رفتن اون حواس پرتیا می شه. 0 2 نوا 1403/8/17 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 7 صفحۀ 53 0 3