بریده کتابهای جمعها و حاصل جمعها انسیه ارشی 1402/9/15 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 17 پس مسئله، خود تشكيلات ماست. هر يك از ما در زندگى فعاليتهايى داريم. وقتى با هم جمع مىشويم و مثلاً دوازده نفر مىشويم، بايد فعاليتهايمان حداقل دوازده برابر شده باشد؛ چون وقتى «دوازده» چراغ يكجا جمع مىشوند، طبيعتاً نورى كه به وجود مىآورند، دوازده برابرِ «يك» چراغ است. اين، توقع زيادى نيست. منى كه در تنهايى، صد تومان كاسب بودم، در جمع بايد ضريب پيدا كند و دويست تومان و حتى بىنهايت شود. 0 5 علی حکیمی 1403/8/22 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 63 با سیر فکری، ما بجای یک استخر آب، چشمه میشویم. آنچه ما را بوجود می آورد و چشمه می کند، جوشش درونی ماست... 0 0 علی حکیمی 1403/8/24 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 74 انسان دائم در خسارت است، مگر عاشقِ صادقِ مبارزِ صابرِ مواصیِ به صبر. 0 6 فاطمه خدامی 1403/2/3 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 55 0 3 علی حکیمی 1403/8/22 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 64 هدف به پا داشتن نیست، به پا ایستادن است. 0 1 زهرا حق شناس 1403/1/14 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 19 ما درست مساوی با چیزی هستیم که خوشحالمان میکند و رنجمان میدهد. 1 11 زهرا حق شناس 1403/1/14 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 54 گاهی عشق، عامل وحدت میشود، مخصوصا عشق به حق؛ یعنی عشقی که ادامه دارد و شکسته نمیشود، این رشته انفصام ندارد و باز نمیشود و پراکندگی ها را جمع میکند. 1 7 علی حکیمی 1403/8/22 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 65 فکر علاوه بر آزادی، به مواد خام هم احتیاج دارد؛ مطالعه ها و تدبرها لازم است تا فکر شیرهاش را بگیرد و به شناخت، عشق و حرکت تبدیل کند. 0 2 فاطمه خدامی 1403/2/6 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 60 0 5 علی حکیمی 1403/8/22 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 62 اگر دریافتیم که نیازمان شناختی از وسعت هستی است، نیازمان عشق به حق است، باید این نیاز را با مطالعه، #تدبر و #تفکر تامین کنیم؛ برای اینکه این تدبرها و این مطالعه ها عمیق و بارور شود، باید زمینه اش را در نظر بگیریم که در چه لحظه ای و در چه محیطی، این تفکرات را شروع کنیم. 0 0 علی حکیمی 1403/8/22 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 69 از استعدادهای اضافی جنین، میشود حدس زد که او در رحم نمی ماند و این دست و پا در رحم به کار گرفته نمیشود؛ پس باید ادامه داشته باشد. از استعدادهای اضافی انسان در این دنیا هم می توان فهمید که ادامه دارد. ما برای این زندگی محدود، به این همه سرمایه، به فکر، عقل، اختیار، وجدان، فرقان، روح و ایمان، نیاز نداشتیم. 0 1 سنیه قرائیان 1402/4/16 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 17 وقتی دوازده چراغ در یکجا باهم جمع میشوند، طبیعتاً نوری که به دست میآورند، دوازده برابر یک چراغ است. جمعها باید بازدهی داشته باشند. 1 14 علیرضا شرافتی 1403/7/5 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 44 رفیقی که با او پیمان بستیم و به خاطرش در جهتی همراه شدیم، باید شرایط رشد را در ادامه برایش فراهم کنیم. غذایی را که میخواهیم بخوریم با هم بخوریم و ... نه اینکه ما خرجی چند سال خودمان به انگشتمان، و وسایل یک کاروان در دستمان باشد بدون اینکه دوستان را شریک کنیم و باز هم از روستای دم بزنیم. 0 4 علی سعیدی 1402/7/15 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 10 صفحۀ 104 0 8