کتابخون عزیز؛سلام علیکم
خیلی وقته که کتاب رو خوندم ولی نمیدونم که افسردگی بعد از کتاب بود ( فعععععک نکنم) یا انگشت هامم مثل خودم دچار بیماری شدن به اسم تن پروری ( همینه دوستان😊)
ولی خب من اینجام که بگم این بهتریییییییین کتابی بود که ترند شده بود و من خوندم😁🤍
حالا بریم سراغ نقد و بررسی جز به جز :
فقط به نکته هر جا اینو دیدین❌یعنی امکان اسپویل هست پس بینشون رو بخونین اگه نمیخواین اسپویل کتاب براتون😉
شخصیت پردازی ( و کلا حسم نسبت به شخصیت ها ) 😎💡:
در کل شخصیت پردازی خوبی داشت و نمره قبولی بالایی رو دریافت میکنه به نظرم.
ولی..
به شخصیت آیریس خیلی بیشتر پرداخته شده بود ، مثلاً خیلی ما از وضعیت خونه و خانواده و احساسات آیریس بیشتر از رومن میدونیم و خب منطقی هم هست چون شخصیت اصلی آیریسه🌝
آیریس👱♀🖋
رو خیلی خوب نشون داده بود ، دقیقا حالت نوجوونی رو داشت که داره پا به جوونی میزاره . هنوز اون لجبازی و غرور رو داره ولی داره بالغ میشه و عاقلانه تر به مسائل نگاه میکنه.
دختر قوی بود و این رو هم به خوبی نشون داده بود ، ❌ مثلاً وقتی مادرش رو از دست داده بود ، هم غم رو نشون داده بود و هم اینکه میخواست با قدرت نشون بده که هیچ اتفاقی نیفتاده ( نمیتونم اینو نگم: وایییییی رومن خدا نکشتت ، لعنتی چجوری اینقدر خوبی تو ، یعنی وقتی بارونی آیریس رو بردی در خونش و اون نگاهات و اون حرفات ، بعدشم واکنش وقتی فهمیدی که آیریس همچی و پنهون میکرده و نگرانش شدی، کاش میشد دستم از کتاب رد میشد میتونستم لپت رو بکشم مرددددد 🥹🤍)
ولی در کل به نقد به همه کتاب ها ، چرا وقتی با جنازه عزیزاشون روبرو میشن یا از اونجا فرار میکنن یا کلا اصلا ساکت میشن و هیچ واکنش بیرونی ندارن؟
شایدم ملت از این باکلاسان که تو مرحله اول عزاداری گیر کردن یعنی ، سشک ( لحن یوتیوبره علیض 😂) ❌
حالا جدا از همه اینها آیریس شخصیتی بود که خیلی دوستش داشتم و اصلا شبیه اون دختر ضعیفی که به یه پسر نیاز داشت تا نجاتش بده یا مثلاً کل کتاب در حال آهدو ناله باشه نبود، یه شخصیتی بود که تو روند داستان کامل تر میشد ، با ترساش روبرو میشد ، ریسک میکرد ، با رقیبش میرفت میدوید و به همه کمک میکرد. کلا نسبت به همه شخصیت دختر اصلی های کتاب ها خیلی بیشتر دوستش داشتم و به نظرم واقعا شایسته مردی مثل رومن بود😁👍
و اما پسرم رومن کیت😚🤍
( البته آیریس هم فرزندم است ، ولی خب مادرا پسراشونو یه جور دیگه دوست دارن، میدونید دیگه 😁)
رومن واقعا از همون اول عاشق بود، و از این شخصیت های نبود که یکدفعه و خیلی غیر منطقی عاشق بشه.
حاضر بود هر کاری واسه آیریس بکنه و چون رقیبش هم بود هم کاری های میکرد که بعضی وقتا باعث آزارش میشد ول هیچوقت اینو نمیخواست 😊
رومن رو وقتی دوست داشتم که ❌ نامه های آیریس رو میخوند ، باهاش ناراحت میشد و همدردی میکرد . از اون طرف وقتی که بشدت دوست داشت بغلش کنه و بزاره تو بغلش گریه کنه،این کارو نمیکرد چون میترسید که آیریس ازش عصبی بشه و اونو از دست بده
در هر حالیم آیریس رو بهتر میدونست مخصوصا تو نوشتن ، مرتیکه ی متواضع🥹❤️🔥 ❌
رومن کلا مرد خفنی بود، جذاب بود ، خوش پوش و اتو کشیده بود ، باهوش بود و از همه مهم تر ستون نویس یکی از بهترین روزنامه های شهره😁
ولی جدی مرد جلتمنی بود که در هر حالتی کسی که دوستش داشت ارجح بود و واسش فداکاری میکرد، که خودتون بخونین ببین چیکار میکنه این مردددد😊
درمورد فارستم حرف نمیزنم ، نمیخوام قضاوت کنماااااا ولی ❌ بی تربیت و بی نزاکت و چیزای دیگه که اینجا نمیشه گفت ، شوهر خواهر به این خوبی زیادیت کرده؟😐❌
دنیای کتاب⏳🌿:
ببینید احساس میکنم ذهن نویسنده یه همچین چیزی بوده موقع نوشتن:
خب دوستان به مقدار کم فضای آخرالزمانی ، خب حالا زیاد شهری که فضای فیلم و کتاب زنان کوچک ( نمیدونم چرا این به ذهنم رسید) با همون تراموا، حالا حتما باید چند تا ماشین تحریر هم داشته باشیم بد نیست، بعد یهو یه جادوی خاص توی کل شهر باشه الخصوص توی ماشین تحریر سه تا رفیق ( این تیکه داستان هم که درباره داستان ماشین تحریر ها هم بود واقعا خیلی خفن بود 🥲)و البته خدایانی هم باشند چون خدای یکتا خسته کننده شده🙂( البته شوخی بود، شایدم نبود)
ولی در کل یکی از متفاوت ترین دنیا سازی هوایی بود که خونده بودم و دقیقا چیزای خیلی دوست داشتنی رو از دنیای قدیمی آورده بود کنار یه جادوی خاص و باحال گذاشته بود و آخرشم که یه جنگ خفن راه انداخته بود که واقعا آدم رو تا ساعت سه شب بیدار نگه میداشت😌🤍
شیوه نوشتن و روند پیشرفت داستان 📚🖊
قلم نویسنده واقعا دوست داشتنی بود . از توصیفات جالب استفاده کرده بود و البته به اندازه. معمایی و فانتزی قاطی بود ، یعنی تا آخر داستان ما متوجه نکته ای میشیم که از اول باهاش درگیرم و این خیلی خفنه بنظرم چون خودش باعث کشش خواننده میشه.
روند داستان هم عالی پیش میره و شما اصلا احساس خستگی نمیکنین و بسیار لذت بخشه و همش دلتون میخواد بخونید تا بفهمین خوب بقیه اش چی شد😁
کلا یعنی نگرانی بابت اینکه حوصلتون سر بره نداشته باشید😊👍
از کدوم نشر بخریم ، بهتره ؟😁❤️
من خودم اون جلد بنفشش رو میخواستم که فکر کنم مال نشر باژه ( شایدم نیست یادم نمیاد) ولی خب خودتون وضعیت قیمت های آخرالزمانی این نشر عزیز رو میدونید 🙂 البته فقط جلدشو دوست داشتم.
ولی خب دیدم یه جایی از نشر مجازی با کل گیف باحال با قیمت خیلی خوبی داره( که البته دقیقا بعد از اینکه من خریدم قیمتش نصف شد🙂) برای همین از مجازی خریدم در حالی که واقعاً جلد مجازی هم خیلی قشنگه و لبه هاشم مشکین و جذابببب.
خیلی ترجمه خفنی داشت و به معنای واقعی کلمه به متن وفادار دار بود ، مثلاً نیومد تراموا بکنه قطار شهری یا متروی روی زمین😂😐 میدونم اشکالی نداره ولی خب اینجوری خیلی باحال تره به نظرم.
و اینکه تقریبا کلا سانسور نداشت و من موقع خوندن اینجوری بودم که بابا مترجم خفن و ناشر مهربون جاتون اینجاس❤️🤙
خلاصه اینکه از مجازی بخونید که همه چیز تمومه🤤❤️🔥
و برای کلا آخر :
به خودتون لطف کنید و از خوندن این کتاب لذت ببرید ، فوق العادست .
اصلا فکر نکنید چون ترند شده ، ارزش خوندن نداره. این یکی به حق ترند شده و به نظرم هنوزم کمشه.
برید با رومن و آیریس لذت ببرید، خیلی گوگولین😁
در آخر هم اگر تا اینجا خوندین دمتون گرم و ببخشید که خیلی از کاما و «و» استفاده میکنم دست خودم نیست و همچنین بخاطر طرز نوشتم هم معذرت میخوام.
مخلص همتون.
آنه هلمز؛)