سید طاها
سید طاها
@tahaaqua
1 دنبال کننده
سید طاها هستم، فردی که نه همیشه اما مدتی با کلمات و داستانها زندگی کرده است. از دوران کودکی، کتابها برای من پنجرهای به دنیای جدید و ناشناختهها بودند. از کتاب داستانهای خوب برای بچههای خوب که مرحوم پدرم برای ما میخواند. علاقمندی من به خواندن، به ویژه کتابهای فلسفی و ادبیات جهانی، نه تنها به من کمک کرده تا به درک عمیقتری از زندگی و انسانها برسم، بلکه باعث شده تا با فرهنگها و دیدگاههای مختلف آشنا شوم. کتابهای فلسفی، با پرسشهای چالشبرانگیز و تفکرات عمیقشان، به من این امکان را میدهند که به جستجوی حقیقت و معنای زندگی بپردازم. آثار نویسندگانی چون سقراط، نیچه و سارتر، همواره الهامبخش من بوده و مرا به تفکر عمیقتر درباره هستی و جایگاه انسان در جهان سوق دادهاند. علاوه بر این، ادبیات جهانی با داستانهایش، من را به سفرهای دور و نزدیک میبرد. از رمانهای کلاسیک تا آثار معاصر، هرکدام دنیای خاص خود را دارند و تجربههای انسانی را به زیبایی به تصویر میکشند. در کنار مطالعه، من همچنین به نوشتن و به اشتراکگذاری افکار و احساساتم علاقهمندم. امیدوارم روزی بتوانم تجربیاتم را در قالب کتابی به دیگران منتقل کنم و آنها را به دنیای شگفتانگیز فلسفه و ادبیات دعوت کنم.
یادداشتها
نمایش همهباشگاهها