بلاگر

25 دنبال شده

178 دنبال کننده

نمایش همه

کتاب خیلی خیلی خوبی بود
اگر هر روز یکی دو فرازش رو بخونید و روی همون چند خط تفکر کنید واقعا دنیای آدم رو زیر و رو میکنه.
شاید جای این حرف اینجا نباشه ولی باید بگم ،بعضی کتاب ها وقتی خونده میشن درونت رو هم میزنند و اِنگار تمام آنچه نباید رو تکرار میکنن و حتی بالا نمیاری و راحت بشی ولی بعضی کتاب ها رو وقتی میخونی زیر و روت میکنن و تو رو بهتر از اونی که بودی میکنن.
این کتاب به تمام معنا دنیای ادم رو زیر و رو میکنه.کتاب مصداق "الی احسن الحال" هست.
پیشنهاد میکنم حتما مطالعه اش کنید حتی شده بدون تفکر،اِنقدر گیرا هست که به اندازه خودت ازش درس میگیری.
دوتا از ویژگی های بارز این کتاب این هست که وقتی داری میخونیش به تمام معنا احساس میکنی شخصی که این جملات رو نوشته خودش رو هیچ حساب میکرده و در اکثر جملات مقایسه ای خودش رو از ذره کمتر میدیده و با کمترین ها خودش رو مقایسه میکرده و مورد بعدی هم این هست که وقتی جملات رو میخونید کامل متوجه میشید که صاحب این نوشته ها روح و جانشون با قرآن مانوس بوده.
امیدوارم که بتونم دوباره این کتاب رو با دقت و تفکر بیشتری مطالعه کنم.

این کتاب جلد دوم از مجموعه پنج جلدی ادب الهی هست که در جلد اول به تادیب نفس و در جلد دوم به مبانی تربیت پرداخته شده است.
در این جلد بیان شد که انسان همان طور که مرابطه ی با نفس دارد و باید نسبت به خودش نقش سازندگی داشته باشد،نسبت به دیگران هم این وظیفه را دارد.
انسان باید هم نسبت به خود و هم نسبت به دیگران در ابعاد اعتقادی،اخلاقی،عملی و حتی قلبی،نقش سازندگی داشته باشد.
به طور معمول و غالب انسان با چهار محیط خانوادگی،آموزشی،شغلی و رفاقتی در ارتباط است و به جز این چهار محیط ،محیط دیگری هم هست که روی همه آنها موثر هست به نام "فضای جمعی حاکم بر اجتماع"اگر محیط پنجم با آن چهار محیط همسو باشد آنها را تقویت کرده و اگر همسو نباشد،آنها را تضعیف می کند.
در مسئله سازندگی شش امر نقش دارد:
کمیت رابطه،کیفیت رابطه، شرایط شخصی که میخواهد بسازد،شرایط طرف مقابل،ابزاری که برای سازندگی به کار می رود و چگونگی به کار گرفتن ابزار

کتاب خیلی خوبی هست و به طور کاربردی بحث رو پیش میبرن و کاملا قابل اجرا و اثرپذیر هست.

1404/7/19 - 17:52

این کتاب در مورد رجز های یاران امام حسین علیه السلام  قبل از نبرد با دشمن در روز عاشورا می باشد.
در مقدمه کتاب که به قلم  آقای سیدابوالقاسم حسینی نوشته شده است در مورد رجز و معنی آن و اینکه رجز یاران امام حسین علیه السلام بر چه وزنی بوده و اینکه غالبا رجزها به صورت شعر بوده تا نثر،مطالبی بیان شده است.
رجز به معنی شعری است که به هنگام جنگ در مقام مفاخرت و خودستایی می خوانده اند.
یکی از اهداف رجز خوانی، تقویت روحیه ی خود و یاران خویش و تضعیف توان روحی لشکر مقابل بوده است.
همچنین در مقدمه بیان شده که معمولا رجز خواندن در میدان جنگ، ویژه خاصان و بلند رتبگان اجتماع بوده است و عوام نوعا از رجز خوانی بی نصیب بوده اند.ولی در سپاه امام حسین علیه السلام رجزهایی از خواص و عوام در دسترس است.
بعد از مقدمه در متن اصلی کتاب نام بیست و یک نفر از یاران امام علیه السلام که رجز خوانده اند با متن رجز ،آمده است .
در انتهای بررسی اکثر شخصیت ها و رجز هایشان نام آنهایی که در زیارت ناحیه، امام زمان عج به آنها سلام داده اند آمده است.
کتاب خیلی خوبی بود،فکر نمیکردم اِنقدر اثرگذار باشه،به دید اینکه کتاب راحتی هست و نیاز به تفکر نداره شروع به خوندنش کردم ولی سنگینی کتاب بیش از هر چیزی به قلب انسان فشار میاره. و دائم از خدا میخوای که امام زمانت تنها نمونه.
رجزهای یاران امام زمان عج خیلی باید شنیدنی باشند چون در تمام رجزها احتمالا اسم پیامبر ص و امام علی ع و حضرت زهرا س و امام حسن ع و امام حسین ع خواهد بود و چه شگفتی هایی به ثمر خواهد رسید.

1404/7/11 - 02:09

در کتاب به بررسی چگونگی ایجاد واقعه عاشورا و تطبیق اون با زمان معاصر و همچنین به معرفی و بررسی جریان بی تفاوت ها در طول تاریخ و زمان معاصر پرداخته شده.
کتاب تاریخی هست و در مورد غائبین و حاضرین در کربلا نوشته شده و بیان میکنه سه دسته در کربلا حضور داشتند:
 سپاه امام حسین ع
سپاه عمر سعد و یزیدیان
افرادی که بر تلّ نشسته و گریه میکردند معروف به اهالی تپه ندبه
اهالی تپه ندبه از مردمان کوفه بودند که به اجبار برای جنگ با امام حسین ع تجهیز شده بودند و چون نمی خواستند با فرزند پیغمبر جنگ کنند و حق برگشت به کوفه را هم نداشتند و از طرفی ترس از دست رفتن حق بیت المالشان را داشتند در نزدیکی کربلا فرار میکردن و بین دره ها و شیار ها یا تلّ های اطراف تجمع می کردند و گریه میکردند و از خداوند میخواستند به داد امام حسین ع برسه و تعدادشون حدود سی هزار نفر گفته شده که اگر همینها خودشون رو به امام حسین میرسوندند جنگی شکل نمیگرفت و سپاه امام حسین ع پیروز میشدند ولی اعلام بی طرفی کردند و جزو دسته قاعدین در آمدند.
بعد از واقعه عاشورا تقریبا می توان گفت که همگی از کار خود پشیمان شدند واین حالت بی طرفی در اکثر مردم آن زمان از بین رفت و تازه جهاد ها شروع شد.
موضوع کتاب خیلی خوب انتخاب شده  بود و ربطش به زمان کنونی باعث میشد دائم درونت جنگ باشه و به این فکر کنی که  وقتی امام زمان عج اومدند نکنه ما هم اعلام بی طرفی کنیم و آقا رو تنها بزاریم.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

پست‌ها

این کاربر هنوز پستی منتشر نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.