اهالی تپه ندبه

اهالی تپه ندبه

اهالی تپه ندبه

4.5
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

3

خواهم خواند

12

شابک
9786004416054
تعداد صفحات
296
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        اگر گفتند در ماجرای عاشورا، عمر سعد بود و حسین (علیه السلام)، یزیدی بود و حسینی، هم درست گفته‌اند و هم غلط. در عاشورا سه گروه بودند، نه دو گروه. امام حسین(علیه السلام) و یارانش در یک سو، عمر سعد و یزیدیان در دیگر سو و اصحاب تلّ، که ما به آن‌ها «اهالی تپۀ ندبه» می‌گوییم، در سوی سوم بودند. «اهالی تپۀ ندبه» نیز در کربلا حضور داشتند. این مثل بزرگی است ، اما چرا این تکه از تاریخ سانسور شده‌است؟ هرقدر لشکر عمر سعد زیاد بوده‌است، سه ‌چهار برابر آن بر سر تلّ بوده‌اند که برای حسین(علیه السلام) گریه می‌کردند! برای امام حسین(علیه السلام) گریه و زاری می‌کنند، اما وقتی می‌بینند حضرتْ علی‌اصغر را روی دست گرفته‌است، «اللّه‌اکبر» نگفتند و به حضرت ملحق نشدند! من با این افراد کار دارم! باید برویم یقۀ این‌ها را بگیریم و محاکمۀ تاریخی کنیم که «شما که بودید؟ چه بودید؟ از کجا آمده بودید؟ چه فکر و اندیشه‌ای داشتید؟ چه اتفاقی در درون شما افتاد که این‌گونه عمل کردید؟» و بعد عبور کنیم به زمان خودمان و بیندیشیم که «چه ضمانتی هست من چنین نشوم؟»

« اهالی تپه ندبه »، مجموعه بیانات و تحلیل‌های عاشورایی خطیب توانمند، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قنبریان پیرامون ویژگی‌های نهضت اباعبدالله علیه‌السلام و ویژگی‌های مردم کوفه و روانشناسی سیاسی این جریان است.

سخنرانی اهالی تپه ندبه در محرم سال 1437 مصادف با مهر 1395 در شهر بهبهان در هیئت محبین امام حسن عسکری علیه السلام ایراد شده است   و درس گفتار های  کوفه نهضت نظام تاب آوری در محرم  1442 مصادف با شهریور 1399 شمسی به صورت مجازی ارائه شد. 
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به اهالی تپه ندبه

لیست‌های مرتبط به اهالی تپه ندبه

یادداشت‌ها

          تاریخ آمده تا ما را ببرد که زیست با گذشتگان را تجربه کنیم و در اتفاقات پا به پای آن ها خود را ببینیم ، آیا اگر یکسری مؤلفه ها در وجود آدمی پدید آمده بود از خیلی قبل ، و فرمان تاریخ را با علی ابن ابی طالب به سمت توحید میچرخاندند ، ما الان در بهترین وضعیت موجود و سیر و تطور انسان در رسیدن به انسانیتش قرار نداشتیم؟! الان حکومت حضرت حجت عج نبود ! 

آیا آنها که دنیا مسخشان کرده بود و خود را بدنیا فروختند ! آنها که ترس ها و طمع ها مانع از پیوستشان به حق بود ، تا به امروز ماندند؟! 

تاریخ تحلیلی جریان خزنده ی مسمومی که در صدر اسلام با الهیات قعود و نظریه پردازی شخصی به اسم ابوموسی اشعری و امثالهم در این کتاب بررسی شده که چه ضربه ها به حق زده ، تاریخی که از آن پل میزنیم به وقت معاصر و خود را باز بین حق و باطل و قعود مخیر میبینم ! ما که هستیم؟! آیا نترس و دلیر برای حق شمشیر میزنیم و بصیرت و فهم نداریم و خوارج میشویم! آیا دنیا ما را به دامان معاویه میبرد ، آیا از مرگ و شکنجه هراس داریم و قیمت ما این دنیاست ! آیا...

پاسخ به این سؤالات مشخص میکند که ما در سال ۳۷ هجری به کدام دسته میگرویدیم ، باید تاریخ را خواند و درایت کرد و عبرت گرفت و تجربه ای فعال از آن ساخت فرمان تاریخ را تا آنجا که زور داریم و میتوانیم به سمت مطلوبش ببریم...

این کتاب ، به تحلیل سال های ۳۷ هجری تا ۶۱ هجری قمری میپردازد ، خیلی دقیق و موشکافانه حاج آقا قنبریان به تحلیل آن برهه از زمان و روانشناسی کوفه میپردازد ، واقعا کتاب خوبیه اگه کسی ضرورت مطالعه ی تاریخ صدر اسلام و عبرت گرفتن ازش رو درک‌کرده
        

0