نظرها (5) عمو حسام 2 روز پیش محرم و صفر چی بخونیم؟! 28 کتاب امام خمینی رضوان الله علیه:«این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.» لیستی شامل کتب علمی، روایی، عرفانی، داستانی و.. حالا بنظرتون کدوم کتابها رو باید زودتر بخونیمشون؟! 174 5 13 (0/1000) نظرات مهدی قائمی دیروز کتاب برادر من تویی هم خیلی خوبه در مورد حضرت ابالفضله1 1 عمو حسام دیروز اضافه شد.✔️ 1 🇮🇷 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 دیروز کتاب عاشورا از مجموعه ی چهل جلدی رهنامه هم مناسبه.2 0 عمو حسام دیروز آخه خلاصه حساب میشه. همین کتابهایی که از حضرت آقا گذاشتم کامل پوشش میده مطلب رو. 0 🇮🇷 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 دیروز آها بله اگه میخواین کامل باشه اون خوب نیست.. @x_A_H_M_x 0
عمو حسام
دیروز